Şimdi Ara

iPhone 5S Logo Yanıp Sönme Sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde son kodu ll olan iphone 5s var. Yurtdışından alındı.https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do adresinden yapılan kontrolde cihazı ilk ben açtım. Daha önce açılmışlık konusunda sıkıntı yok.

    Bugün cihazın 5.günü.
    Dün durup dururken cihaz kapandı. Apple logosu sürekli yanıp sönmeye başladı. Çift tuşa basarak kapattım cihazı. 2-3 denemede cihaz açıldı.
    Az önce telefonla konuşurken cihaz yine kapandı. Yine telefonu açmaya çalışırken apple logosu yanıp sönmeye başladı. Fakat bu sefer açılmadı.
    Restore için DFU moda aldım cihazı. Restore başında itunes'de iphone bekleniyor yazarken; normal olarak iphone yeniden başlıyor. Apple logosu geliyor. 2-3 sn sonra altta tam yükleniyor... logosu çıkınca cihaz reset atıyor. Ve apple logosu gidip geliyor. iTunes 4013 hatası veriyor.

    Acaba sorun nedir? Başına böyle bir iş gelen var mı? LL cihazın garantisi sadece amerikaydı yanlış hatırlamıyorsam. Donanımsal sorunsa cihazın abd'ye mi gitmesi lazım değişim için.

    Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 15 Şubat 2014; 11:28:21 >







  • cihazin ya ekran ve batarya girislerinde sorun var yada anakart arizasi
  • Apple'ı aradım. Bütün apple store larda garanti geçerli dedi. En azından nisanda Türkiyeye store geliyor. İnşallah değişim yaparlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.