Şimdi Ara

İphone 5S Ufak Ezilme ve Değişimi Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cihazı direk değiştirçünkü felaket içine sinmez bu cihaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: godzilla34

    ben Berlinde yasiyorum benim arkadasimin telefonunu degistirdik gecenlerde adam düsürmekten heryerini ezik icinde birakmis son düsmesindede Hoperlörü calismiyordu, götürdük Apple adamlar önce Hoperlörü degistirdi ardindan randiman alamadik diye yeni telefon verdiler. sorun donanimsalsa problem etmiyorlar, ama Cami kirik yada su almis cihazlarida para karsiligi degistiriyorlar iki ezik var diye koca Apple bunu sorun etmiyor emin olunki. bunu sorun eden Türkiyedeki araci kurumlar bizim tükleri maymuna cevirmisler onlari getir buraya yemin ediyorum her üc kisiden ücüde dava acar söke sökede hakkini alir. bir örnek daha vereyim burdaki Media markt burdan bir iphone al pesin para 15 gün süren var sorgusuz sualsiz begenmedim arkadas diyorsun dakikada parani geri veriyorlar, sorgu sual yok neden begenmedin sorunu nedir diye bir sorgulama yok, begenmedim arkadas diyorsun bitti.okudukalrima göre Tr de olaylar olaylar. burdada cikmis adamlar yok ezikmiste harammis diyor harami helali ne diye bilmeyenler konusuyor ya ona deliriyorum sanane milletin haramindan sen kendi helaline bak adam gibi deki degismesi lazim git bir sansini dene arakadasim. senin olayina gelincede hic kafana takma dedigim gibi Apple iki ezige kesinlikle bakmiyor Telefon bu tabikide düsecek ezilecek ben sana getirdigimde calisiyorsa sorun yok iki bagir bak ne oluyor avrupaya ayri Türkiyeye ayri muamele yapamazlar asla.

    cok teşekkür ederim iyi örneklendirme yapmıssınız..hayır anlamıyorum bu kadar TEPKİ niye....SİZİN Mİ BU APPLE BİR BAĞLATINIZMI VAR....garantili cihaz alıyorum bir sıkıntısı varsa değiştirecekler YA BEDAVA YADA PARA ile ben ikisinede razıyım..sanki telefonu geçtim herhangi birseyde üründe sizlerin hiçmi kırılmadı düsmedi gidip tamir ettirmiyormusnuz ya parası ile yada garanti ile değiştiriyorlar..nedir bu tepkiniz anlamadım...




  • Anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz?

    Daha önce de yazdım, eğer ki siz daha önce yere düşmüş telefonunuzda bir sorun olduğunu ve değiştirip değiştirmeyeceklerini sorsaydınız burada kimse tepki vermezdi.

    Siz ben bunu düşürdüm, bir sorun varsa da düşmeden kaynaklı; ama ben bu şekilde telefonu kullanmak istemediğim için değiştirmek istiyorum ne bahane bulayım diye soruyorsunuz.

    Sonra da gelip anlayış bekliyorsunuz.
  • Ülke ne çekiyorsa bu ip cambazı,şark kurnazı yarım yamalak tiplerden çekiyor.

    Bir kaç karşı görüş belirtildiğinde kendince empati yapıp,kendi safından adam ayıklamaya çalışırlar;
    ''sanki siz hiç yapmıyorsunuz''

    Devamında baktı pabuç pahalı ve köşeye sıkıştı; ''ayy zaten masrafı neyse verecektim canım'' pozları...

    Emin ol bu şark kurnazlığını bizzat Apple yetkililerine yapmış olsan,ki yelteniyorsun da;Seni müşterileri olmaktan MEN ederler.Ki ben olsam ederim.Ticarette prestij önemlidir.

    Utanmadan o küçücük beynin ile konu açmışsın,istirham ediyorum bi tartarmısın bakalım kaç miligram gelecek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 10 Kasım 2014; 14:59:09 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.