Şimdi Ara

iPhone 6 vs iPhone 6s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir cok konu Aviodrome biliyorum,Ama bitanede ben acayim

    Iphone 6 64gb cihazim vardi ve cok memnundum. Ekonomik sorunlardan dolayi satip Htc one m9 aldim. Daha once m8 kullandigim,ve cok memnun kaldigim icin secimim htc oldu.samsunga donup bakmam bile.

    Simdi sorunum pismanlik. Evet,inanilmaz pismanim. Her iphone 6 gordugumde,o zariflik o mukkemel cihazi arzuluyorum. Hollandada yasadigim icin faturali aliyorum cihazi. Simd yarin gidip,mediamarkt ta yeni bir faturali hat daha alicagim,yoksa 1 sene daha bu htc one m9u cekmem mumkun degil.

    Maddi durumumuz cok parlak degil,ama bit faturali hat daha sikistirabilirim. Neyse, gidip iphone 6 64gb alsam ayda 32 euroya (2 senelik kontrat ile) iphone 6s 64luk alirsam 43 euro(yine 2 senelik) alsam. Yani 10 euro asiri sikmaz beni ama 2 senede 240 euro yapar. Bu fark degermi.kullanan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim.

    Arti,spacegrey alicam galiba ama rose gold rengini oneren varmi? Ben spacegrey tercihim,cihazin on kismi komple ekran gibi duruyor,ondan.

    Simdiden yorumlariniz icin tessekurler arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 5 ile 5s arasındaki hız farkı çok fazla, 5s ile 6 arasında pek fark yok gibi ama 6 ile 6s arası hız farkı gözle görülür derecede, her zaman s serisini bir üst işlemciye geçerken tercih ediliyor, yani fark edilecek derecede olana, diğer donanımlar da aynı şekilde, tavsiyem 6s almandan yana. (4 ike 4s de aynı şekilde)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heysss

    5 ile 5s arasındaki hız farkı çok fazla, 5s ile 6 arasında pek fark yok gibi ama 6 ile 6s arası hız farkı gözle görülür derecede, her zaman s serisini bir üst işlemciye geçerken tercih ediliyor, yani fark edilecek derecede olana, diğer donanımlar da aynı şekilde, tavsiyem 6s almandan yana. (4 ike 4s de aynı şekilde)

    Tabiki mantiken 6s,ama sanki hayal kirikligi yaratacak gibi..

    Kamera olarak iphone 6 ile esdeger diyolar,hiz acisindanda asiri bir fark yok. Pil keza oyle. Sadece 3D touch kaliyor buyuk fark olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ki ios sürümü için sıkıntı olmaz. Ama kamera yenilendi, kasa sağlamlaştırıldı, touch id hızlandı, force touch özelliği geldi. Eğer hız için almak istiyosan daha 2 sene farkedileceğini sanmıyorum aralarındaki hız fakının.. Ama söylediğim sebepleri göz önünde bulundurursan ve 10 euro koymaz diyosan tabiki 6s al..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.