Şimdi Ara

Iphone 6s Baseband entegre değişimi ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 hafta önce aniden "servis yok" yazmaya başladı telefonda. Herhalde bulunduğum konumdan dolayıdır dedim ama 1 haftadır çok nadiren Vodafone TR yazısı geliyor. Yani büyük oranda servis yok yazıyor sol üstte.


    Şimdiye kadar internet ortamında; youtube'da, forumlarda gördüğüm her şeyi denedim. Örneğin; Ağ ayarları format, telefon genel format, uçak modu al kapa vs. gibi şeylerin hiçbiri işe yaramadı. Telefon kayıtlı bir cihaz. IMEI no ile kontrolünü sağladım. Hattımda da sorun yok. Çünkü başka telefonda çalışıyor. Başka telefonda çalışan başka hattı benim telefona takınca da servis yok diyor. Yani problem net olarak telefonumda. 24 saatin 23 saat 45 dakikasında "servis yok" yazıyor sol üstte. Gün içinde sadece 10-15 dk gibi kısa süreliğine Vodafone TR yazısı geliyor ama o sırada arama yapılmıyor. Nadiren de olsa o an mobile internet çekiyor. Fakat kısa süre sonra yine servis yok yazıyor.


    Bugün tamirciye götürdüm cihazı. Muhtemelen antentedir sorun dedi. Anteni düzeltmeye çalıştı ve bi sorun gözükmüyor şu an çekiyor dedi. Aldım götürdüm cihazı ama eve gelene kadar servis yok uyarısı geldi ve o andan itibaren bi düzelme olmadı. Baseband entegre değişimi gerekir eğer tekrarlarsa bu sorun demişti. Fiyat olarak 450 lira dedi. Iphone 6s için 450 lira baseband değişimi bana çok fazla geldi.


    Fiyat konusunda bilgisi olan var mı acaba ? Veya bu problemle karşılaşanlar nasıl çözüme ulaştılar. Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermodynamiker -- 28 Aralık 2020; 18:45:17 >







  • Hocam senden ricam network modunu 2g'ye alıp dener misin o zaman çekiyor mu ?

  • baseband degismez sökülüp işlem yapılıp takılır ama işlla basebanddan yapacak diye bir kaide yok bakılması lazım watsapdan yazabilirsiniz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.