Şimdi Ara

iPhone 7 -iPhone 7 Plus fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Şu anda 5s kullanıcısıyım. Model yükseltmek istiyorum. Bana fikir verir misiniz?
    Öncelikle ilk düşüncem iphone 7Plus’tı. Fiyatı 4 bin ,acaba değer mi diye şüpheliyim çok pahallı. Birde arkalarında belli kullanım süresinden sonra iz ve yamukluk oluşuyormuş. Satış görevlisiyle konuştuğumda bu bilgiyi verdi. İkinci seçeneğim ise iphone 7 . Sizce bu nasıldır? Edindiğim bilgilere göre konuşursam 7 plus ile 7 nin arasında ki fark kamera farkı olmasıymış, onun dışında 1,5 cm kadar büyük olması. Açıkcası büyük bir telefon istiyorum , tarayıcıyı falan açtığımda rahat kullanabilmeliyim. Onun dışında kameraya , hıza önem veriyorum. İ 7 ise 3300 kadar. Aralarında 700lira var . Bana 7 daha mantıklı geliyor. Sizce hangisi daha mantıklı ??
    Birde ben aldıktan bir buçuk yıl sonra falan satarım da model artırabilirim belki diye de düşünüyorum. Hangisinde daha az değer kaybı olur ?

    Son olarak renk ve hafıza olarak hangisini seçmeliyim ??







  • İphone 7 al geç mis gibi telefon.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende aynı ikilemdeyim şuan. 6 kullanıyorum 2,5 yıldır ve şarjı bezdirdi. Plus alırsan şarjı yoğun kullanımla 1 günü çıkarıcak 7 alırsan günün yarısında biter. Plusın portre modu dillere destan zaten 7 de yok. Sırf bu sebeplerden plus almak lazım. Hangisi daha az zarar eder dersen ikiside eder yani bugün alırsın seneye 1000 tl eksiğine anca satarsın. Zarar etmesin diyosan ikinci el al 200-300 tl düşer seneye fiyatı. Hafıza olarakda sana kalmış bana 16 bile yetiyo sana 128 yetmez belkide bilemem. Renkde plusda siyah normallerde silver tercihim. Plus zaten eşek kadar siyah daha zarif gösteriyor beyaz daha da kaba gösteriyor. Bekle 1-2 ay daha 8 piyasaya düşünce 7 plusın sıfırını 3500 e alırsın , 7 yide 2900 e falan bulursun sıfırını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende küçük ekranlı kullanıyordum eskiden ama plus a geçtim rahat ettim. Gerek potre modu gerekse bataryası çok mutlu ediyor. Yazın nasıl taşıcam diye dert ederdim ama çok aşırı bir sorun olmadı. Memnunum yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasındaki en büyük fark boyut. Seçiminizi buna göre yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DburakKoc -- 19 Eylül 2017; 10:53:8 >
  • Telefon fotoğrafcılığı ile uğraşıyor iseniz ip7plus, yok ben sadece normal işte 2-3 kare yakalarım selfie çekerim dersen 7 al hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.