Şimdi Ara

iPhone 7 - iPhone 7 Plus fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Şu anda 5s kullanıcısıyım. Model yükseltmek istiyorum. Bana fikir verir misiniz?
    Öncelikle ilk düşüncem iphone 7Plus’tı. Fiyatı 4 bin ,acaba değer mi diye şüpheliyim çok pahallı. Birde arkalarında belli kullanım süresinden sonra iz ve yamukluk oluşuyormuş. Satış görevlisiyle konuştuğumda bu bilgiyi verdi. İkinci seçeneğim ise iphone 7 . Sizce bu nasıldır? Edindiğim bilgilere göre konuşursam 7 plus ile 7 nin arasında ki fark kamera farkı olmasıymış, onun dışında 1,5 cm kadar büyük olması. Açıkcası büyük bir telefon istiyorum , tarayıcıyı falan açtığımda rahat kullanabilmeliyim. Onun dışında kameraya , hıza önem veriyorum. İ 7 ise 3300 kadar. Aralarında 700lira var . Bana 7 daha mantıklı geliyor. Sizce hangisi daha mantıklı ??
    Birde ben aldıktan bir buçuk yıl sonra falan satarım da model artırabilirim belki diye de düşünüyorum. Hangisinde daha az değer kaybı olur ?

    Son olarak renk ve hafıza olarak hangisini seçmeliyim ??







  • bende 5s kullanıcısıyım. Yurt dışı iphone 7 plus veya iphone 8 almayı düşünüyorum ama kararsızım telefona o kadar para verilir mi diye. Sürekli telefon değiştiren birisi değilim.
  • 5s ten plusa geçince afallarsın yaklaşık 4 cm uzun 2cm geniş telefona geçeceksin. 7 ile 7+ arasında da 2 cm uzunluk farkı var. İz ve yamukluk vesaire olmaz. 7 ve 7+ arasında 1 gb ram, kamera, ekran boyutu ve batarya farkı var. İphone da değer kaybı olmaz ama plus daha az değer kaybedebilir. Ben bataryasının bana yeteceğine inansam rahat tek el kullanımdan ötürü iphone 8 alırım.
  • 7 bence..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 Plus da olsa 7 de olsa gayet üst seviye cihazlar ama o kadar fiyata değer mi onu düşünmek lazım, para kolay kazanılmıyor.
  • 7 Plus alma... Çok büyük, cebe sığmıyor.. Tek el ile kullanımı zor ki benim ellerim kocamandır.. veeee yamuluyor. Tecrübe ile sabit! :)

    Tabi bu telefonun kaliteli olmadığı anlamına gelmiyor. Gerçekten 7 Plus'ın kamerasına yaklaşan telefon görmedim. Hızı, stabilitesi, ekran kalitesi.. Fakat telefon biraz narin..

    Bu arada Iphone 7 Plus UAG içerisindeyken yamuldu! :) Gerisini siz düşünün! :)
  • bende de 6s plus var gerçekten büyük telefon. Benim 6s sene oldu yamulmadı belki sana gelen üründe sıkıntı var veya sen çok dikkatsiz kullanıyorsun. ince uzun bir telefon olduğundan biraz dikkatli kullanmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.