Şimdi Ara

iPhone 7 vs Huawei p smart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar uzun zamandır telefon araştırması yapıyorum.
    Çok ama çok kararsızım. Ne yapsam hiçbir fikrim yok.
    Bana lütfen akıl verin. Vodafone da hat üstüne aldığım zaman 1560 TL'ye p smart geliyor. Fiyatına göre de çok cazip bir telefon gibi geldi bana Android 8 olması çift kamera kırın 659vs. Diğer yandan 2.900e iPhone 7 var. Çıtayı yukseltebilirim. Son telefonum olacağından büyük oynasamammi diye düşünüyorum. Bidahaki telefonumu 3.4 sene sonra alırım büyük ihtimal. O yüzdende beynim iPhone 7 diyor ama kalbim ekranin büyük oluşu fiyatına göre güzel cihaz oluşundan ötürü p smart. Ne yapsam hiçbir fikrimi yok. Lütfen akıl verin bana kafayı yiyeceğim 😵😵😵

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • UP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum telefon sık değiştiren birisi değilsen al-sat veya takas işleriyle uğraşmıyor, alınca telefonu uzun süreli kullanıyorsan imkanında varsa "amiral gemisi" olan modellere bakmanı öneririm. Burda kast ettiğim son çıkan modeller değil sadece. Sana tavsiyem şuan telefon alacaksan eğer Apple veya Samsung dışında markalara bakma. Eğer imkanın varsa İphone 7 plus al renk olarak jet black yani simsiyah modeli alma çok çabuk çizilip deforme oluyormuş. İphone 7 beklentilerini karşılamayabilir.. Batarya ve o küçük ekranı bir süre sonra sıkılmana sebep olacak (İphone 6s aldım 1 ay sonra satma kararı aldım). Eğer android alacaksan şuan S7 Edge hem fiyat hemde performans konusunda son derece tatminkar olacaktır :) Sana tavsiyem ya kıy paraya İphone 7 Plus al yada biraz daha ekonomik olan ve halen güncel ve performanslı cihaz olan S7 Edge al. Ancak para konusunda ekonomik ve işlevsel bir telefon alacaksan J7 Pro alabilirsin. Kağıt üzerindeki özellikleri biraz es geçmelisin kullanım hissiyatı daha önemlidir bence. Son olarak imkanın varsa mutlaka iphone 7 plus al kullanacam dersen 5 senesi var :) (İphone 6s artık alınmaz)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 27 Mart 2018; 21:0:21 >




  • S7 edgeninde çok kronik sıkıntısı var diye duydum su edge ekranda kırmızı çizgi vs. S8 de olabilir aslında Gold da 3.200 ama burada yok 150km otemde var Gold bayi :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş arkadaşım aldı p smart çok güzel telefon , hızlı ve estetik bi duruşu var iphone 7 ye o rakkamı vermek delilik bence illa 3 kağıt vericem dersen samsung s8 alınır yada 2 bin liraya paralel ithalat lg g6 var amiral gemisi sonuçta bu paranın en iyi telefonu note fe ile beraber..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun değer kaybetmesini istemiyorsan İphone dan şaşmamalısın. Diğer markaların "amiral gemisi" olarak çıkarttığı modelleri haricinde diğer modellerini almak mantıklı gelmiyor bana. Satmaya kalksan piyasası yok. İphone veya samsung al kafana göre satar takaslarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.