Şimdi Ara

iPhone 7mi s7 edgemi almalıyım (3300 bütçem var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese. Vatan bilgisayar veya Media Markt dan taksitli telefon alacağım.3300liram var. Daha yukarıya çıkamam. Beni 3 sene idare edecek kronikleşmiş sorunu sıkıntısı olmayan kamera yönünden iyi donma kasma yapmayan bir telefon arıyorum. 3200e iPhone 7 veya 2700e s7edge düşünüyorum. Ama s7 edgenin pembe çizgi sorunu, servisin her şeye kullanici hatası demesi beni çok düşündürüyor. Çoğu yerde böyle sorunlarla karşılaşan insanlarin hikayelerini okudum. Başına böyle birşey gelmis olan varsa lütfen anlatsın. İnternetten telefon alamam. Taksitli alabilirim. Diğer önerilere açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu iki seçenek arasından İphone 7 almak daha mantıkllı. S7 Edge' lerde seninde dediğin gibi pembe çizgi sorunu çok sık görülüyor. En kolay yolla gösterebileceğim; sahibinden.com' a gir ilanlara bak yarısından çoğu pembe çizgili. Bence bu bile almamak için yeterli. Ayrıca bir süre sonra Home butonu soyulmaya başlıyor hiç hoş durmuyor. İphone 7 seni daha uzun süre daha stabil şekilde götürecektir. Ancak o fiyat bandında Sony XZ Premium, Sony XZ1 veya Nokia 8' de tarcih edilebilir. Hem donanım olarak hemde fiyat olarak mükemmel cihazlar. Ben Sony XZ Premium kullanıyorum ve son derece memnunum.
  • Sony için piyasadan cekilecek diye bir haber okumustum. 2.eli düşündürüyor insanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G6 al geç. Paranın arta kalanıyla da iddia oyna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 al uzun süre kullan sakın Sony alıp sonradan pişman olma zaten Ekim ayında Türkiye'den çekiliyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 den 6s e geçen bir kullanıcı olarak yazıyorum. S7 den çok memnundum. Ancak 21ay kullanım sonunda pil süresi düşmüştü ve orta tuşunda soyulma olmuştu. Samsung Müşteri hizmetleri önceki kötü teknik servis deneyimimden dolayı özellikle başka bir yeri önerdiler. Pil seviyesi düşünce ve orta tuş soyulunca dedikleri yere götürdüm.



    Ekran, orta tuşla ve pil değişti (Ekran ve orta tuş tek parça). Fakat ekranı tam oturtamadılar. 3-4sefer açıldı. Havalar ısınmaya başlarken kenarlardaki yapışkanlar daha da attı. Bende uğraşmadım. Garantinin bitmesine 10 gün kala hakem heyetine şikayette bulundum. Para iademi aldım. S7 edge çok memnun eder ancak servis adamı bezdirir. Gidin ip7 alın. En azından satış sonrası desteği doğru düzgün veriyorlar. Ben de 3200₺ nin bir kısmını kullanıp 2425₺ ye 6s aldım. Şimdilik memnunum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.