Şimdi Ara

iPhone 8 plus ile Note 9 arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bi kaç haftadır telefon araştırması yapıyordum note 9 çok hoşuma gitti n11 in 11.11 ini bekliyordum almak için (5600 tl 500 tl çek ile 11.11 de 5000 civarı olur diye düşünüyorum) fakat bugün Turkcell de iPhone 8 plus 6x875 (5250 tl) gibi teklif gördüm haliyle kafam karıştı taksit seçeneği beni cezbetti ama kararsız kaldım kullanan ve her iki telefonu bilen arkadaşlar fikirlerini ve tavsiyelerini paylaşırsa çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kullanmadım ama eski bir note kullanıcısı ve iphone kullanıcı olarak iki telefon da birbirinden iyi. Burada sen hangi sistmei kullanmayı düşünüyorsun o önemli android mi ios mu? iki telefonuda temiz kullanırsan iphone a hiç format atmadan note 9 u'da senede 1 formatlayarak yıllarca kullanırsın o garanti.

    Bu arada iphone 8 plus nasıl bu fiyata geliyor hala anlamış değilim. Şuan baktım 5150 ye geliyor ama ynında peşim fiyatı 7499 imkanı yok bi terslik var bu işte diğer telefonların taksitli fiyatları peşin fiyatıyla uyuşuyor sitede mi hata var acaba?
    https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/iphone-8-plus-64-gb?place=last_viewed_devices

    iphone 8 plus a özel bir kampanya mı yapmışlar acaba bana da cazip geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinex -- 9 Ekim 2018; 2:9:45 >




  • Note 9 çok daha işlevsel bir cihaz. Kalemi zaten basli başına bir ayrıcalık. Bir telefona bu kadar cok paralar veriliyorsa işlevsel de okadar cok olmalı bence. Ben kesinlikle Note 9 tercih ederdim. iPhone en dişli en stabil en kaliteli telefon üreticisi olsada bazen daha iyi tercihler bulunabiliyor. Zaten iPhone un yeni modelleri ancak Note 9 un rakibi olabilir. Ama onlarda araba parasi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iphone o paraya geliyorsa hemen kap sorma zaten ikinci elde bu fiyatlara gider 1/2 seneye satıp sıfır note 9/10 alırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell kampanya yapmış sanırım bende baya bi düşündüm note 9 da aklım kalıyor ama mantıklı seçim 8 plus gibi Turkcelle iletişime geçip bi bakacagım artık tesekkür ederim yorumlarınız için.
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Değişmeden fiyat çabuk al bence durumum biraz müsait olsa bende alırdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 9 çok daha iyi bir cihaz.
  • Evet note 9 daha güncel ve daha iyi bir cihaz açıkcası içim de ukte kalacak belki ama şu var iPhone hala satan bir telefon değerini kolay kolay kaybetmiyor ve işlemci gücü olarak benchmark puanı note 9 a yakın evet biraz kısıtlayıcı oluyor ama ödeme şekli çok uygun...bu ödeme planı ile peşin fiyatından aşağı 6 taksit note 9 satan yer varda biz mi almıyoruz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam her sene veya daha kısa sürede tel değiştiririm uzun kullanmam bi aldığımı hemen zararına satarım diyosan iphone. ama aldımmı sağlam olsun kullanırım gittiği kadar dersen note 9 çok iyi bi cihaz. ekran kasa oranı olarak ip 8 çok kötü ve hantal. note 9 ekranı çok daha büyük ama boyutları aynı neredeyse. iphone alacaksan da yenilikçi tasarımıyla ip x veya xs serilerinden al
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın note 9 daha iyide iphone değer kaybetmiyor bende ondan önerdim sonuçta bunlar cep telefonu uçsada kaçsada önemli olan belli bir yerden sonra teknik servis hizmeti ve ikinci el değeri önemli bunları sağlamayan bmw mercedes alırmısınız çok zengin olsanız dahi?

    Bu arada daha almadıysanız biraz daha katsanız üstüne xr gibi bir cihaz var a12 + yeni tasarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende isterin x alayım xs alayım bizimde durumumuz belli ben bi telefona 3000 lira verilmez denen insandım. Şuan kullandığım iPhone 6s hafıza dan dolayı beni çıldırttı o yüzden değişmek istiyorum değişirken de sağlam bişey almak istiyorum sonuçta..note hoşuma gitti ama nakit 5700 (n11 fiyatı) verene kadar taksitli 5250 vermek bana bu ortamda daha mantıklı geliyor he gel gelelim tasarım olarak note da güzel iPhone X de daha güncel sonuçta iPhone 6 Plusın birebir aynı tasarımı olanı iPhone 8 e göre fakat ikinci el de iki telefona göre iPhone daha az değer kaybettiği için taksitli bunu alıp satar yine ilerde üzerine belki biraz koyar note alırım... bu ekonomik ortam bize böyle garip olasılıkları hesaplatıyor işte :) bu arada Turkcell’e konuştum ilk taksiti biraz yüksek verecem 4800 e geliyor telefon :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 plus kullaniyorum note 9 diyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcy123 -- 10 Ekim 2018; 22:18:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4800 süper fiyat kaçırmayın hayırlı olsun ilerde aynı değer kaybetmeyen para birimi hesabıyla en kötü 4000 gideri var sırf bir senelik modası var diye o paraya android alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone x mi note 9 mu desen x derdim fakat konu 8 plus ise kesinlikle note 9 alın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçeveli 8 almaktansa daha modern note 9 tercih ederdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben s7 kullanicisiyim stabil degil zaten samsung 1seneden sonra sacmaliyo, kasıyor,format gerekiyor oda belli bi sure sonra tekrar ayni seyler,iphone stabil o konuda iyi ama eline kagit kalem alip sunlari kendine sorman lazim

    neden iPhone almaliyim yada almama liyim?

    neden samsung almaliyim ve neden almamaliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Note serisi her zaman bulunduğu segmentin en işlevsel telefonu olmuştur. iPhone 8 plus, hatta iPhone olarak ele alayim aldığında stabil ve bu stabilligi uzun süreyle koruyan bir telefon kullandığıni herzaman hissedersin. Kamera donanım ve arayüzü olarak da üst seviyede bir performans alırsın. İşlem hızı ve donanım gücü olarak da üst seviyede kullanim yaşarsınız. Kiyaslanan telefon Note 9 olunca seçim yapmak biraz zor olabilir ancak kalemi oncelikli ayırt edici bir özellik. Ardından işletim sistemi farklılıkları geliyor. Android te Internet üzerinden dosya veya belge indirmek ve sonra bunları düzenlemek daha kolay ve hızlı oluyor bence. Buna ek olarak video veya ses dosyası indirmekde yine aynı şekilde daha hizli ve daha kolay hatta iPhone' a eger halen değişmediyse Inter tarayıcısi üzerinden ses dosyası indirilemiyor. Devamında dosya aktarımı ve paylaşımı konusunda yine android daha hızlı ve işlevsel kalıyor. Hafiza karti desteği de ayri bir konu.. Bence burada seçiminizi ihtiyacınız doğrultusunda yapın. Telefonda; sosyal medya, film, video, oyun ağırlıkli kullanıyor ve standart kullanım harici telefonla pek işiniz yoksa İphone 8 tercih etmenizi öneririm. Ancak doküman ve belgelerle cok işiniz varsa. Sık sık dosya aktarimi ve paylaşımı yapıyorsaniz. Kaleme gün içinde cok fazla ihtiyaç duyuyorsaniz örneğin yoğun not alıyorsanız. Bunlarla ek olarak cihazin özgür bir kullanim sunmasını istiyorsaniz; yani bilgisayara baglayip hizli şekilde dosya aktarımı yapmak internet tarayıcısı üzerinden dosyaları indirmek gibi. Note 9 daha mantıklı seçim olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1,5 yıldır iphone kullanıyorum.halen ilk aldığım gibi akıcı ve stabil.

    Şuan değiştirecek olsam kesinlikle note 9 alırım.bu telefonu bozulup çatlayana kadar kullanırım,bundan sonraki telefonum kesinlikle samsung note serisinden olacak.

    Stabil ve akıcılık bir yere kadar.insan özgürlük istiyor bir yerden sonra.ayrıca note 9 sahibi olan birinin bilgisayara falanda ihtiyacı olmaz.cep bilgisayarı gibi telefon.hayatının her alanında,uzun süre kullanabileceğin çok işlevsel bir cihaz note 9.al kullan gerisini düşünme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bırakın şu samsung oyuncağı şeyleri 1 sene geçmeden kasmaya başlıyor amoled ekran desen zaten doğru renk bile veremiyor ve o kalem denen zımbırtı kesinlikle hiç bir işe yaramıyor belge taşıma ve hafıza konularında icloud diye bir şey var itunes var iphone kendini özellikle yazılım noktasında sürekli geliştiren bir firma hafıza çokta bir işe yaramıyor spotify,deezer,apple music vb. gibi şeyler var ayrıca appleın oyun ve uygulamalarda belge döküman işlevleri olsun garageband olsun ses kalitesi olsun ki her cihazında kaliteli ses yongası kullanır apple çünkü bir müzik devi bu firma bir yazılım devi samsung ne yapar :) ;

    Camdan vitrin telefonu yapar

    İki güncelleme verir süründürür

    Amoled ekran çabuk sararır yanar

    Teknik servis hizmeti rezil kepaze

    Ses kalitesi xiaomiden sonra ikinci

    Marka bilinirliği sözüm ona var ama git telefonu 1 yıl sonra sat yarı parasını zor alırsın

    Yeni yaptıkları teller bir düşmeye kırılır çatlar ve garanti dışı kalır ve satsan yarı fiyatıda etmez artık o artık alanın evladı:)

    Experience işlemciyi ve dahası şarjı sömürür

    Dahası telin durduk yere şarjı azaldığı gibi 2 sene dolmadan şarj yuvası bozulan pili ölen telefonlar yapan bir firmadır bu

    Yazılımı bırak iosu bir android one'ın yanından geçmez ayrıca,bir iphone 8 plus almak ile note'un o çok süper uygulamalarından mahrum kalmak çok bir şey değil bence ne varsa artık o zımbırtıda:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla ben alacak olsam kendi adıma söylüyorum kesinlikle iPhone 8 plus alırdım. Fiyattan bağımsız olarak baksam bile bu değişmez. Ancak eski Note 4 kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki android ve note serisinin kalem olayı vb. işlevsel özellikleri birleştiğinde ortaya kullanımı çok zevkli cihazlar çıkıyor. 1 yıl sonra yavaşlama veya ekran sorunları konusunda bu modellerde sorun olacağını düşünmem.

    iPhone 6s kullanıyordum 1 ay sonra sıkıldım ve satma arayışına baslamistim. Çok sıkıcı ve monoton bir kullanım hissi aldim ben. Bunun sebebi küçük ekran olmasıyla alakali olduğu kadar internet tarayıcısı üzerinden şarkı indiremiyor olmamda önemliydi İ cloud yedekleme hic yapmadim internet paketi yüzünden. Ve dosya aktarımı konusunda cihazı bilgisayar ile esleme yapmak tam bir işkenceye dönmüştü benim için. Birkac farklı bilgisayar kullandığım için bilgisayarlari karıştırmıştım ve istemeden telelefona şarkı yuklemeye çalışırken 1000 e yakin fotoğrafimi eşleme sırasında ortadan kaldırmıştim. Gereksiz saçma bir sistem benim için bu eşleme olayı. Androidte flash bellek gibi tak fisit bitir işi. Ha ama fikrim ayni. Kendim için tercih ediyor olsam İphone 8 plus alırım. Çünkü fotoğraf çekmek, sosyal medya dışında telefonla isim yok. Yillarca stabil kalacağını ve kaliteli olduğunu bilmekte almam için yeterli olur. Belki bu arkadaş iPhone 8 plus alsa 2 sene sonra satıp Sıfır Note 9 alabilecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.