Şimdi Ara

İphone Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncellikle herkese merhaba. iphone 4s 7.1 kullanıyorum ama son zamanlarda şarjım %2 %2 gitmeye basladı arada birden %10 düşüyor. dün gece de telefonu şarjdan cıkardım sabah 6 da %100 öğlen 4 gibi kalktığımda şarjımın %55'e düştüğünü gördüm galiba batarya değiştirme vaktim geldi. telefon 1.5 senelik. Batarya önerilerinizi bekliyorum.Ebay hariç çoğu siteden alabilirim.



  • up
  • Telefonu restore yaptınız mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce kalibrasyon yapmayı deneyin, telefon kapanana kadar şarjı normal bir şekilde emsin, kapandıktan sonra şarja takın açıldığında tekrar çıkarın, ta ki şarj %0'a gelene kadar. Yalnız kalibrasyon işleminde arka planda bir uygulama açık bırakmayın, veya hemen bitsin diye feneri açıp beklemeyin.

    Bu işlemi yaptıktan sonra telefonunuz 4 saat kadar pili bitik bir şekilde beklesin, sonrasında tam şart ettiğinizde konum servisleri kısmından gerekli olmayanları kapatın, malum 7.1'den sonra konum servisleri durmadan çalışıyor ve şarjı ciddi derecede emiyor, foursquare'in açık olması bile yetiyor diyebilirim, gerektiğinde açıp kullanıp sonrasında konum servisinden kısıtlamak sizin bataryanızı da çok fazla etkilemeyecektir.

    Ben i5'i ilk çıktığından beridir kullanıyorum, aynı sorunları yaşadım ve böyle bir şekilde internetten takip ederek uygulayarak bu sorunu atlattım, artık %20'lerde kapanma derdim olmuyor, hiç değilse şarjım eski sürüme oranla konum servislerini kapatmamdan sonra daha da uzun ömürlü oldu diyebilirim.




  • Amedra kullanıcısına yanıt
    deneyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.