Şimdi Ara

iPhone modellerinde (ips ve oled) sarı ekran ve parlaklık sorunu var mı? TÜM DETAYLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
12
Favori
41.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yazdıklarınızı uzunca okudum fakat telefonu biraz karıştırarak olayı KESİN ÇÖZÜME ULAŞTIRDIM.

    ekran görüntüsünde olduğu gibi ayarları yaparsanız sorununuz çözülüyor.Sarı ekran sorunu diye birşey yokmuş bunu da öğrenmiş olduk.


    12 pro max aldım 10 gün kadar oluyor ve ben de sarı ekran olduğu için biraz tuhaf hissediyordum fakat hiçbir şekilde rahatsız olmuyordum.Bugün arkadaşım iPhone 11 ile Yanyana koyup kamerayı karşılaştırınca farkettim ki gerçekten sarı.Sonra eve gelince araştırayım dedim bi türlü sonuç bulamadım herkes bundan müzdarip.Sanıyorum ki yüzlerce kişinin sorununu çözmüş bulundum (:

    Nightshift ve true tone kapalı ve hala size sarı gelen bir ekran varsa renk filtresini açıp renk tonunu fotoğraftaki hizaya getirdiğinizde ekran mavi olacaktır.daha sonra yoğunluğu sıfırladığınızda ekran bembeyaz gösterecektir.İşk defa bir foruma yazıyorum ve kesin çözüm olduğuna eminim.

    iyi forumlar 😁🖐🏻

    iPhone modellerinde (ips ve oled) sarı ekran ve parlaklık sorunu var mı? TÜM DETAYLAR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yazını yeni okudum dostum sonuna kadar haklısın 👌


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun benim cihazımda da var sadece sarı ekran ile de kalmıyor cihazın aynı ürünlere kıyasla ekran kalitesi de düşük nit değeri yani,hepimiz müşteriyiz herkesin aynı ekran kalitesinde bir cihaz kullanması gerek diye düşünüyorum.

  • Ersinyi E kullanıcısına yanıt

    Siz kıyaslarken sarı renk dışında ekran görüntü kalitesindede bir fark gördünüz mü acaba

  • halowen599 H kullanıcısına yanıt

    merhaba değişim talebiniz nasıl sonuçlandı şuan bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum

  • AH461 kullanıcısına yanıt

    Merhaba iade ya da değişim yapabildiniz mi? Bende aynı sorunu yaşıyorum.

  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt

    Merhaba iade ya da değişim yapabildiniz mi? Bende aynı sorunu yaşıyorum.

  • ilkayberkk İ kullanıcısına yanıt

    Turkcell ile bi 6 aylık thh ve icra sürecinin sonunda paramı geri alabildim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratpadir M kullanıcısına yanıt

    Merhaba aynı sorunu bende 12 pro max cihazıyla yaşıyorum. Amerika da ve almanyada yaşayan arkadaşlarımda aynı sorundan müzdarip sadece bizim ülkemizdeki ürünlerde değil yani.

  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt

    Sevindim hayırlı olsun.Peki rica etsem süreci daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz?Bende başvuruda bulunacağım.Siz bu süre zarfında cihazı kullanmaya devam mı ettiniz?tüketici hakem heyetini ekranınızı sorunlu mu buldu?Bazı arkadaslar tüketici hakem heyeti cihazı sorunlu bulsada apple savunmaya geçiyor diyor.Tüketici hakem heyeti ekranınızı sarı ekran sorunu olarak mı haklı buldu sizi

  • ilkayberkk İ kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/turkcell-ile-amazon-arasindaki-fark-yasadigim-iade-thh-ve-icra-sureci--146740022


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

  • ilkayberkk İ kullanıcısına yanıt

    Anladım. Yurt dışında cihaz iade ya da değişim kolay. Bizde maalesef kabul etmiyorlar sorunu. O nedenle Tüketici Mahkemesine verdim. Bakalım.

  • daha dün aldığım iphone 12 cihazını sarı ekranı yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum değer mi değmez mi bilemedim 45 derece eğince ekran beyazlıyor ve acayip net bir sarılık var ayarlardan tonlamasını ayarladım ama yine de sarı keşke olmasa..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim kullandıgım iPhone 11 cihazımda ekranı diğer iphone lara göre sarı. Servise yollayıpta cihaz değişimi vs olan var mı? Bir de Apple'ın verdiği Swap cihazlar ne kadar sağlıklı? işlem görmemiş sıfır cihaz mı veriyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphonelarda bu sarı ekran muhabbeti 4s den beridir var. 2019 aralıkta teknosadan 11 aldım benimde başıma geldi. Eski mesajlarımda mevcut yaşadığım olaylar. Hakem heyeti ile başlayıp, mahkemeye intikal etmesiyle yine haklı bulundum ve paramı aldım. Yalnız 10 ay civarı eski telefonla idare etmek zorunda kaldım.
    Burada iş tamamen şans, bu yüzden sırf beğenmezsem iade ederim diye piyasadan 700-800 civarı fazla ödeyerek apple storedan aldım. Çok şükür şu an içime sinen bir cihaz kullanıyorum. Eğer sizin içinde ekran kalitesi vs problemler kafanıza takılıyorsa, apple storedan alıp, iade yoluyla istediğiniz gibi bir cihaza erişebilirsiniz. Diğer firmalar malesef satanada kadar, heyet vs uğraşmak gerekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersinyi E kullanıcısına yanıt

    13 pro aldım, dün ulaştı elime. Oled ekranlı LG cihazım ile karşılaştırdığımda bariz sarı bir ekranı olduğu gördüm ve araştırmaya başladım. Söylediğin metodu uyguladım ve ekranım bembeyaz oldu. Öyle ki kıyasladığım telefonun ekranı sarı kaldı yanında:) Teşekkür ederim hocam.

  • iphone 13 pro geldi.

    burada okuduğumu deneyip ince bir kağıdı ekranın üstüne sokmaya denediğimde kağıt ilerledi. ne yapsam bilemedim? bu tüm iphone'larda var mı

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.