Şimdi Ara

Iphone Sesli Notlarım Gitti :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bilgisayarıma format atmıştım, telefona şarkı atmak maksadıyla bilgisayara bağladım. "sil ve eşzamanla" diye birşeye bastım. Müzikler gitti, sorun değil ama sesli notlarım da gitmiş. Bunlar ders notu olup, benim için çok önemliydi.
    Bunları geri getirmenin bir yolu varmı? Bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum.

    Bu arada iphone 5, ios 7 kullanıyorum. Telefonu ger bilgisayarıma bağladığımda eşzamanlanıyor dediği için hiç yedekleme yapmamıştım.



  • bilen kimse yok mu
  • dokumens muzıkler altına yada başka yere kopyalamıştır belki, itunes ayarlarından klasör yerine bak bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @KlavYE@

    dokumens muzıkler altına yada başka yere kopyalamıştır belki, itunes ayarlarından klasör yerine bak bence

    Ne kastettiğini anlamadım ama bulamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayra312

    quote:

    Orijinalden alıntı: @KlavYE@

    dokumens muzıkler altına yada başka yere kopyalamıştır belki, itunes ayarlarından klasör yerine bak bence

    Ne kastettiğini anlamadım ama bulamıyorum.

    Telefonu hiç pcye bağlamadınız mı? Telefon yedek almadımı hiç sync yapmadımı? Yaptıysa yedeklerimi geri yükleyi seçip en yakın tarihe geri yükleyin.




  • İlk olarak söylemeliyim ki eşzamanlama yedekleme değildir. iTunes kütüphanesini araştırmanızı tavsiye edeceğim ancak format attığınız için onlarda gitmiş olmalı. Eğer daha önce iTunes ile yedek aldıysanız yedek dosyasını geri yükleyebilirsiniz. Tabi bunun için yedek dosyanızı da harici hdd ya da başka bir şekilde yedeklemiş olmanız gerekli. iPhone sadece 1 iTunes kütüphanesi ile çalışabilir. Dolayısıyla format atıldıktan ya da bir şekilde iTunes kütüphanesi silindikten sonra eski iTunes kütüphanesi ile eşzamanlama yapamazsınız. Yeni iTunes'u kullanmak için eski iTunes ile yüklediğiniz tüm içerikleri silmeniz gerekir. Sonuç olarak ses kayıtlarınızı kurtarmanın bir yolu yok gibi görünüyor. Bir dahaki sefere format atmadan önce iTunes kütüphanenizi yedeklemeyi unutmayın. Eğer ayarları değiştirmediyseniz kullanıcı dosyalarınızdaki müzik klasöründe bulabilirsiniz iTunes kütüphanenizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyinss

    İlk olarak söylemeliyim ki eşzamanlama yedekleme değildir. iTunes kütüphanesini araştırmanızı tavsiye edeceğim ancak format attığınız için onlarda gitmiş olmalı. Eğer daha önce iTunes ile yedek aldıysanız yedek dosyasını geri yükleyebilirsiniz. Tabi bunun için yedek dosyanızı da harici hdd ya da başka bir şekilde yedeklemiş olmanız gerekli. iPhone sadece 1 iTunes kütüphanesi ile çalışabilir. Dolayısıyla format atıldıktan ya da bir şekilde iTunes kütüphanesi silindikten sonra eski iTunes kütüphanesi ile eşzamanlama yapamazsınız. Yeni iTunes'u kullanmak için eski iTunes ile yüklediğiniz tüm içerikleri silmeniz gerekir. Sonuç olarak ses kayıtlarınızı kurtarmanın bir yolu yok gibi görünüyor. Bir dahaki sefere format atmadan önce iTunes kütüphanenizi yedeklemeyi unutmayın. Eğer ayarları değiştirmediyseniz kullanıcı dosyalarınızdaki müzik klasöründe bulabilirsiniz iTunes kütüphanenizi.

    Kardeşim müzik dosyasına baktım, bugünkü ders notlarım görünüyor sadece. Okuldan gelince bilgisayarıma bağlar bağlamaz yedeklemiş.
    Ben öyle olduğunu bilmiyordum, hatta böyle olabileceği de hiç aklıma gelmemişti. Daha önce hep android telefon kullanmıştım. Şu an mumla arıyorum...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.