Şimdi Ara

Iphone6s Batarya Tavsiyesi ve Hiz Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Malum telefon fiyatlarindan dolayi mevcut kullandigim iphone 6s cihazimi kullanmaya devam edecegim. Fakat pil omru doldu. Ayarlada Pil sagligini %63 gosteriyor.

    Bataryasini degistirmek istiyorum.

    Herhangi bir yerde yaptirmak yerine Iphone servisi kadar pahali olmayacak fakat degistiridigim pil kalitesinden sikayetci olmayacagim bir servis veya farkli tavsiyeniz varsa paylamanizi rica ederim.


    Telefonumda bir diger sorum ise, whatsapp, telegram, edevlet, bankacilik vs uyugulamalari hairicinde kullanimim yok. Telefonun daha hizli calismasi icin eski versiyon guncellemeye gecebilir miyim? Kullanim hizinda farkedecegim bir fark olur mu?


    simdiden tesekkurler.


    iyi forumlar.




  • 6s için internetten deji batarya alın. Sizi çoooook çok memnun eder. Hız konusunda ise baya bir değişiklik olacak hızlanacak. Yapmanız gereken internetten deji batarya almak daha sonra bir telefoncuya götürüp bataryasını değiştirmen lazım o kdr. Telefon kendine gelir hemen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugurozturk92 U kullanıcısına yanıt

    Cok tesekkurler.

    Gercekten cok iyi bir fikir verdiniz.

  • Diger bir cozum olarak,

    App Store bolgesel ayarlari Fransa olarak degistiridiginizde, Apple ile Fransa hukumeti arasinda imzalanan bir anlasmadan dolayi, apple yazilim ile telefonlari yavaslatamadigini soyleyen bir paylasim gordum.


    Apple hesabimda TL oldugu icin bolge degisimi yapamiyorum. Hesabimdaki parayi (kuruslari) nasil aktaracagimin yolunu bulur bulmaz deneyecegim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.