Şimdi Ara

İphonedan sıkılanlar buraya......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 yildir iphone kullaniyorum. Degisim zamani geldi. Bugun bir arkadasin samsung galaxy2 sini kurcaladim. Ekran boyutu cok kullanisli geldi bana. İnternette gezinmek gayet hos. İphone cok kucul kaldi. Hts sensationda alternatif olabilir.



  • iphonenun 3.5 ekranindan herkes sikyldi zaten artik en azindan 4 inc ekranla piyasaya girmeleri lazim. boyle ne internette gezinmek zevk veriyor ne de oyun oynamak. parmaklar oyun oynarken ekranin yarisini kapliyor internette gezinirkende gozlerimiz agriyor. kredisi bitiyor artik bu cihazin.
  • iPhone 4 ün büyük olmasından şikayet eden bana kimse 1MM büyük bir telefon kullandırtamaz
    Ekran boyutu büyük olması gerektiği görüşlerine kat-i suretle katılmıyorum, sonuçta bu bir cep telefonu ekran boyutunun daha fazlası zaten tablete girer.
    Galaxy s2 yi kullanmaya çalıştım mubarek kır pidesi kadar boyu var, bana uzak olsun.
    Almak isteyenlerde Allah aşkına alsın bu tamamen kişisel bir görüştür ve tartışılamaz, bilimsel bir iddia da bulunmadım.
  • Enteresan
  • Samsung Galaxy S2 telefonumun ekranı kırıldı, suanda serviste değişim yapılıyo. Geçici olarak turkcell Iphone 3G verdi. 1 haftadır kullanıyorum ama S2 yi çok özledim

    Evet 3G eski bir model, 3gs veya 4 ile karşılaştırılamaz belki ama, tasarım ve arayüz 2g den beri aynı hiç değişmedi.

    ekran deseniz S2 den sonra taş devrine geçtim sanki 3G ile

    1 haftada sıkıldım açıkcası itunes derdi ayrı, menüler desen sıkıcı çok fazla sade. Donanım olarak çok yavaş 3G. S2 den sonra eşek gibi gelio bana

    Valla bi gelsin gözüm gibi bakıcam S2 ye, meğer ne rahatmışım ben o telefonla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sam0

    iPhone 4 ün büyük olmasından şikayet eden bana kimse 1MM büyük bir telefon kullandırtamaz
    Ekran boyutu büyük olması gerektiği görüşlerine kat-i suretle katılmıyorum, sonuçta bu bir cep telefonu ekran boyutunun daha fazlası zaten tablete girer.
    Galaxy s2 yi kullanmaya çalıştım mubarek kır pidesi kadar boyu var, bana uzak olsun.
    Almak isteyenlerde Allah aşkına alsın bu tamamen kişisel bir görüştür ve tartışılamaz, bilimsel bir iddia da bulunmadım.

    Bende hiç anlamadım bu güne kadar büyük telefon arzusunu açıkcası bana da saçma geliyor.
  • Telefon dediginiz aletin sarj suresi uzun olmali. Bunu da en iyi blackberry sagliyor. Ama onun yaninda bir de ipad 2 kullaninca cidden super oluyor. Apple dan beklentim, bataryasi guclu, ekrani daha buyuk olan bir telefon gelistirmeleri. Yok satar.
  • adamlar büyük ekran zevkinizi tatmin etmek için zaten tabletler çıkartıyorlar bırakın telefonlar bari küçük kalsın. en sonunda orta boyda anlaşacaksınız ne iphonelar ne ipadler kalacak öyle ara bi model patlayacak elinizde göreceksiniz(yahut samsung cihazları..) büyük boy pizza da iyidir ama küçüğü ayarında doyurur daha çok zevk verir

    not: iphone 2 ya da 3G kullanıp da iphonedan sıkıldık bi Galaxy s2 ile havamızı bulalım derseniz elmayla armutu toplamış olursunuz. Ayarında cihazları karşılaştırın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin9103 -- 25 Aralık 2011; 23:53:44 >




  • Büyük telefon arıyorsanız Galaxy Note alın, iPhone'un değiştirilecek bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. Apple yeni telefon çıkartmazsa şayet telefon parçalanana kadar kullanırım.
  • Ekranı batsın. Allah androidin eline düşürmesin.
  • Dayim galaxy s2 almis bugun inceledim biraz tamam donanimsal ozellikleri ve multimedya konusunda guzel telefon ama arka kasasi igrenc hic bir estetigi yok ayrica telefon sanki tablet gibi iki elle zor kavriyorsun. Benim iphone 4 ile yan yana koyunca kalite farki bariz belli oluyor. Bence telefon dedigin birazda kucuk olmali ele gelmeli.. Apple zaten dizayn konularinda cok iyi isler cikariyor bence. Cok sik ve albenili cihazlar yaratiyor. s2 cebe sigmaz valla iphone'u bugun bi daha sevdim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkaius -- 26 Aralık 2011; 0:42:41 >
  • 3.5 inc te kalması taraftarıyım iphone un
    daha buyugu telefon olmaktan cıkıyor bana göre
  • Telefon tek elle kullanılabilmeli. Baş parmakla ekranın her yerine ulaşılabilmeli. İşte tam bu yüzden 3,5 inch.
  • Misal araba kullanıyorsunuz yada yolda yuruyorsunuz s2 sizin için işkence tek el ile bas parmak en üste ulaşamaz ve de sağlıklı olmaz lakin aynı durum güzelim iPhone 4 De öyle mı hayır tek elle mükemmel kullanım sağlıyor. Bende herseyden önce kullanım kolaylığı gelir

    Saygılar
  • Ben de sklip blackberry bold 9780 almistim.Simdi cok pismanim daha 1 ay oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.