Şimdi Ara

İpod 80 gb Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ilkönce size bişi danışmak istiyorum bu ürün türkiyede cok pahalı oldugu ıcın 400 ytl ye ingiltereden abim kargo yapcak bu urunu turkıyede garantisi olurmu istediğim film :D dizi sarkı clib atabilirmiyim 80 gblerin sıkca raslanan arızaları warmı lutfen yanıt beklıyorumj :D

    BU ARDA İSTEYENE İPOD 80 GB,30GB,4,8,2,1 GB LİK İPOD GETİREBİLİRİM.



  • arkadaş duyduğuma göre ipodun video performansı iyi değilmiş ve de şarjı uzun gitmiyomuş.madem dışardan getirtiyosun bence daha iyi markalara bak.ipodlar pek önerilmiyo forumda.
  • AMA ipod :D em karizma deilmi en baba deilmi :D kullanan warmı30luk yada 80 lık bu arda ben fıyatları yazcam ipodlrın

    132 ytl ipod shuffle 1gb
    230 ytl ipod nano 2 gb
    300 ytl ipod nano 4 gb
    390 ytl ipod nano 8gb
    410 ytl ipod video 30 gb
    550 ytl ipod video 80 gb

    Kargo biraz pahalı ama toplu alırsanız :D 3 ün üzerinde kargoyuda paylaşabilirsiniz kargo 3 ipod için 100 ytl + üstü :D 150 ytl ye kadar :D


    bu arda ürünlerin hepsi tüm dünya capında garantilidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper14 -- 4 Ağustos 2007; 12:22:03 >
  • ipod 5.5G 80 GB 20 saat müzik,7 saat video oynatabiliyor.Bence şarjı hiç de az gitmiyor.Evet video izlemek için convert etmen lazım, kalitesi de pek iyi değil ama 80 GB ipod da cebindeyken bi cep arşivi de hep senin yanındadır.Hem itunes üzerine bir program da çıkarılmadı.

    Hem dünyada ipod kadar karizmatik ve kolay kullanılabilen bir mp3 çıkmadı.
  • karizmayı ipod'lamı yapıcaksınız Allah aşkına...

    pil ömrü rezalet...orada yazan 20 saatin bissürü şartı var...kullanmıcan duracak olduğu yerde diyor resmen...

    neyse..karizmanızın böyle bir alete ihtiyacı varsa alabilitsiniz tabi..engelliyn kim...
  • video performanıs iyi.suphen olmasın.pil omrude tatmin edici.1 aydan sonra cosuyo pil. karizma derken de evet tasarım acısından su an apple ı gecen yok.ayrıca kulaklıkları da daha iyi alacagın ipodun...
  • Bende onu söylemeye çalışıyorum.Ama ille de bi karşı çıkan oluyor.
  • Bence yanılıyorsunuz... iPod a rakip onlarca player olmasına rağmen bazı kesimlerce iPod hala "en iyi"(!)

    iPod kendi reklamını bile yapmazken biz forumlarda iPod u o kadar övüyoruz ki..(ben de dahil)

    Aynı fiyatlarda erişebileceğiniz çok daha iyi playerlar var.

    Şuan bu araştırmanın peşindeyim. Yakında paylaşacağım..
  • her ne kadar çok ipod fanı varsa, bir o kadar da ipod'a karşı olan var doğal olarak

    ipod'da video izlemek gerçekten insanı tatmin ediyor. bir mp3playerden 10000:1 kontrastlı bir plazma tvden beklenecek kadar görüntü kalitesi beklerseniz evet ipod sınıfta kalır, ancak diğer mp3lerle kıyaslarsak gayet tatminkar bir görüntü kalitesi var. zira ipod ses kalitesi olarak da gayet tatminkar. bir sürü efektlerle şişirilmemiş olan çok temiz ve doğal bir sesi var. ama tabi bam güm efekt istiyorsaniz cowon almak daha mantikli olur.

    bütün bunların yanına 80gb'lık bir kapasite çok büyük bir artı ekliyor ipoda, 80gb demek bütün müzik ve film arşivini her an yanında taşıyabilmek demek.

    hiç bir player için en iyi diyemeyiz. çünkü hepsinin bir diğerine göre eksik bir yanı var, ama bu şartlar altında hem video ve ses kalitesi hem de kapasite olarak ipod'un 80gb'lık modelini almak akıl karı bir iş olur. yurtdışında gayet makul fiyatlara satiliyor ve 1 sene uluslararası garantisi de var, ayrica servisi de çok kaliteli




  • MERHABALAR...
    şu an japonyadan yazıyorum... bir yıllığına geldiğim bu ülkede sizinde tahmin edebileceğiniz gibi elektronik olayı süper.. fakat bu konuda bizim ülkemizide küçümsememek gerekir... burdaki çoğu şey mevcut...
    geçen hafta kendime buradan 80gb lık bir I pod aldım henüz tüm özelliklerini keşfedemesemde memnun sayılırım... ama içerisine attığım bazı mp4 filmlerde sorun yaşıyorum.. ama buda film kalitesinden olsa gerek. resim atarkende zorlamıyorum... elle atma ayarında iken bunları okuyamıyor hatası alıyorıum...
    bu arada ıpodu 42.000 japon yenine aldım yani bizim paramızla 420 ytl yaklaşık olarak... nasıl iyiy bir fiyatmı sizce... sizinde bilginiz olsun... içerisinde tabiki türkçe menüde mevcut.. ama garantisi türkiyede ne kadar eçerli olur bilemiyorum..
    selam herkese bu güneişin ilk doğup battığı yerden:)




  • ya madem konu acılmıs ben de buradan sorayım,ya arkadaslar i-pod videoların ses ve film kalitesi nasıldır?cowon d2 veya i-river clix ile karsılastırabilecek var mı???
    bir de 30 gblık modelle 80 arasında bi fark var mı?30 gb eski generation mu? nedir olay bi aydınlatın ya
  • bence video icin başka markaları tercih etmelisin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: celestial_fury

    ya madem konu acılmıs ben de buradan sorayım,ya arkadaslar i-pod videoların ses ve film kalitesi nasıldır?cowon d2 veya i-river clix ile karsılastırabilecek var mı???
    bir de 30 gblık modelle 80 arasında bi fark var mı?30 gb eski generation mu? nedir olay bi aydınlatın ya


    video kalitesi senin için önemliyse ipoddan uzak durmanda fayda var.ipodun ekranı 65000 renk destekliyo.anlayacağın ilk renkli ekranlı cep telefonlarının ekranı gibi.iriver clix 262000 renk,cowon d2 ise tam 16000000 renk sunuyo.cowonu şahsen denedim video olarak.tek kelimeyle harika.televizyon gibi nerdeyse.ben olsam d2 alırdım.bu arada son nesil ipod 30gb ve 80gb olarak üretiliyo haberin olsun.30gb var yani.




  • quote:

    video kalitesi senin için önemliyse ipoddan uzak durmanda fayda var.ipodun ekranı 65000 renk destekliyo.anlayacağın ilk renkli ekranlı cep telefonlarının ekranı gibi.iriver clix 262000 renk,cowon d2 ise tam 16000000 renk sunuyo.cowonu şahsen denedim video olarak.tek kelimeyle harika.televizyon gibi nerdeyse.ben olsam d2 alırdım.bu arada son nesil ipod 30gb ve 80gb olarak üretiliyo haberin olsun.30gb var yani.


    hmm video konusunda cowon daha avantajlı gorunuyor ama onun da ses kalitesinin efektler kapalıyken dandik oldugunu falan duydum,bir dinleyebilsek bir yerde iş çözülcek ama

    merak ettigim sey i-pod videonun ses kalitesi nasıl?i-podlar arasında sıralama olarak nerede?,ses dogal mı,dengesi nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celestial_fury -- 19 Ağustos 2007; 12:52:12 >




  • ipodların ses kalitesi tatminkar düzeyde.ses tiz ağırlıklı,biraz cırlıyo.ama iyi bir kulaklıkla memnun edecektir.piyasada trekstor,creative,sony,cowon,iriver gibi markalar kadar kaliteli değil ama sesi.
  • Bence o fiyata yurt dışından daha iyi bir cihaz getirtebilirsin.Ama İngiltere'de hangi markalar satılıyor onu bilmediğimden önerebileceğim bir cihaz yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.