Şimdi Ara

irobat Queen q1 Akıllı temizlik robotu 599 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
21
Favori
124.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • byzahmet kullanıcısına yanıt
    Tuhaf sistemi var. Gidiyor geliyor ama nokta kadar yer bırakmıyor. Şuursuz gibi görünüyor ama önce oda Haritalama vs yapıyormus. Sanırım toz kir algılıyor ona göre dönüşler yapıyor Yada tesadüfen denk geldi.
    3-4 saat calısıyor aralıksız. 3 odayı tek şarjla bitirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar performanslı olacagını tahmin etmiyordum açıkcası benim gibi kıl birini tatmin etti iş görüyor bilerek evi elektrik süpürgesiyle süpürdükten sonra çalıştırdım yinde toz toprak topladı. benim için en büyük sorun ses sisteminin kablosuna dolanıyor bir şey düşünmem lazım fiyat performans ürünü kesinlikle
  • İzmir bornova ve buca da var sanalmarketten aldim. Farkli sehirde yasamama ragmen oradan bir arkadasima gonderdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekirdağda 1 adet vardı.onu da ben aldım.uzun zamandır takip ettiğim bir üründü.şu an şarj ediyorum sabaha kadar.yarın denerim muhtemelen deneyimlerimi yazarım buradan.çok isteyerek aldığım bir ürün oldu umarın hayal kırıklığına uğramam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • babaeskili B kullanıcısına yanıt
    Depolarında 2 adet vardı..
  • alıp bana gönderecek olan varsa özelden yazabilir.
  • manager79 kullanıcısına yanıt
    Tüh ya sormadım kimseye baktım reyona dönd0k. Yarın hanımı yollayıp sordurtayım ozaman görevlilere. Teşekkürler .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaeskili -- 4 Ağustos 2019; 22:36:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Her yeri alıyor. Ama kablolara takılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automotive -- 4 Ağustos 2019; 23:13:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gün deneyimlerimi yazayım.
    Hem kurcalamak, hem öğrenmek, hem de nasıl yaptığını görmek amaçlı biraz amatör kullanım oldu bugünki. Yerleri süpürmesiyle başladık. Rastgele modunda kullandım ilk önce. Duvardan duvara çarpıp sekip giden top gibi ordan oraya çarpa çarpa hareket ederek temizliyor. Ama gerçekten temizliyor yani yol üstünde ne varsa büyük küçük demedi aldı süpürdü. Daha sonra klasik modu seçtim. Snake oyunundaki gibi kademeli süpürüş yapmaya başladı. Ki en düzgün ve faydalı olanı bu bence. Heryerden geçiyor mümkün oldukça. Kumandasından da komut verebiliyorsunuz. O biraz eğlence amaçlı. Oğlum gel buraya diyip ayaklarınıza kadar getirip istediğiniz yerleri süpürttürüyorsunuz. Ya da atladığı yer olur, siz görürsünüz oraya yönlendirip kullanabiliyorsunuz.
    Daha sonra paspas özelliğini deneyelim dedik. Taktık ıslak filtresini su doldurduk. Koyduk yere başladı yerleri silmeye. Arkasında hafif bir ıslaklık bırakıp heryeri gezdi durdu. 3 gün önce vileda yaptığım halde bezi leş gibi olmuştu. Daha sonra tekrar toz filtresini takıp yerleri süpürttürdüm. Şarjı ne kadar gidiyor gözlemleyemedim. Açık bırakıp evden çıktım. 4 saat sonra döndüm. Koridorda öylece duruyordu. Ama şarjı bitmemişti sanırım çalıştırdığımda hala yeşil ışığı yanarak temizlemeye devam etmişti.
    Toz filtresini temizlemek için çıkardığımda oldukça fazla toz kırıntı vs. Şeyler toplamıştı.
    Dediğim gibi bugünkü acemilik deneyimi oldu. Bundan sonrakilerde daha planlı şekilde çalıştıracağım. Aklımda 1 gün toz, 1 gün paspas olarak çalıştırmak var. Heralde evi en temiz bu şekilde tutabilirim.
    Bu fiyatlara robot olmadığını düşünürsek Fp olarak 10/10 bence. Hem paspası hem toz almasını başarıyla yerine getirdi. Umarım bir sorun çıkarmadan uzun süre birlikte oluruz robotumuzla.
    Düşünen herkese bu fiyattayken tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mayıs ayında 800 tl ye mal edip almıştım.bugün kuşadası 5m migros da görünce dayanamadım onu da aldım.yedek parça niyetine dursun evde.öncekinden o derece memnunum ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrecan1907 kullanıcısına yanıt
    Şu verdiğiniz bilgiler o kadar yerinde oldu ki,teşekkürler..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mağazalar arası transfer oluyor. İstediğiniz mağazadan alabilirsiniz aslında. Dediğim gibi Muğla Merkez 5m migrosta 10 a yakın vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da gören varmı bulmak biraz şans işi galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cooloceaner

    Tekirdağda 1 adet vardı.onu da ben aldım.uzun zamandır takip ettiğim bir üründü.şu an şarj ediyorum sabaha kadar.yarın denerim muhtemelen deneyimlerimi yazarım buradan.çok isteyerek aldığım bir ürün oldu umarın hayal kırıklığına uğramam.
    kısa sürede şarj oluyor hocam. benim bi kaç saattle yeşil oldu ışık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecan1907

    Henüz denemeye fırsatım olmadı. Pil sağlığı için 12 saat ve daha fazla şarj edin yazıyordu. Onu uyguluyorum. Yarın çalıştıracağım artık.
    Bende yeni dizdiğimiz evimize aldım. Her odada halı var ama öyle kalın, shaggy halılardan değil. O yüzden pek sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum halıdan. Kullanım yorumumu bi kaç gün sonra yazarım. Ama f/p olarak çok iyi diyebilirim. Islak kullanım, paspas özelliği de var.
    benim 2 3 saatte şarj oldu. biraz kullandım şarjı bittim noldu bilmiyorum ama yuvaya döndü. sonra 1 saatten azda yine şarj oldu. kullanjmdım yarım saat kadar.taktım yine 15 20 dakkada şarj oldu. şu an takılı bütün ışıklar yeşil yanıyor. öyle bıraktım. bakalım ilk izlenimlerim olumlu. bizim oğlan oynadı sağa sola yönlendirerek
  • Ürünü bugün test ettim çalıştıralı 3 saat oldu ve halen çalışıyor. Kısaca gözlemlerim şu şekilde;

    1.ürün için 600 tl bedava.şu ortamda 1600 tl ile alınır mı deseniz alın derim.üstelik 600 tl ye 12 taksitle alınabiliyor.bu açıdan tam bir f/p ürünü.

    2.sadece clean tuşuna bastım ve başka bir şeye dokunmadım.en son baktığımda bazanın altına en kör noktaya gitmiş oraları temizliyordu olağanüstü!

    3.yani cihazı tam olarak anlayamıyorsunuz çalışma şeklini falan.kafasına göre hareketler yapıyor ve lambur lumbur gitmiyor.öyle gidiyormuş gibi görünüyor ama futbol tabiriyle bence çok teknik vuruşlar yapıyor.çat çut değil klas yani.

    4.yine tipine baksan yüzeysel geçer gider dersin ama yani gördüğüm kadarıyla dokunmadık yer bırakmıyor.

    5.bu bağlamda bir dezavantajı var sanıyorum.ucundaki fırçalar yuvarlak hareketler yapıp pisliği robotun önüne alıyor ve robot onları yutuyor.yutamadığı ve savurduğu ufak kıllar tüyleri halının kenarlarına atıyor ve robot oraları geçse de,her yerine dokunmuş olsa da bazılarını alamıyor ufak kıl tüylerin.bu sorun çözülebilir mi bilmiyorum. Ben şöyle bişey düşünüyorum tüm temizlik bitince halıyı katlayıp makineyi tekrar oralardan geçireceğim manuel olarak 5 dakikamı alır diye düşünüyorum.tek sorun bu arkadaşlar bence.

    Silme paspas kısmını sonraki zamanlarda deneyeceğim,onunda buradan paylaşmaya çalışırım.

    Bedava ürün,müthiş rahatlık arkadaşlar,kafasında soru işareti olanlar için söylüyorum mutlaka alın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Deodorant ve su almak için girdiğim migrostan bir adet robot alarak çıkıyorum fiyat olarak yurtdışında bile bu fiyat yok. Evliyim ama bekarlar için on numara ürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaza gelip aldık. Akşam göreceğiz ne aldığımızı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir de hala urun var ..ben kayseride bulamayinca oradan aldirdim bilginiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.