Şimdi Ara

İş İçin Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Şu an işsizim ve maalesef satış-pazarlama işlerine yaptığım başvurular hep geri çevirilmekte. Askerliğimi henüz yapmadım, üniversitem ise maalesef maddi zorluklardan dolayı bitmedi/bitemedi. Geçen hafta tam istediğim gibi bir iş üzerine teklif aldım. İki kere görüşmeye çağırdılar ve 'hafta içi biz olumlu veya olumsuz kesin bir dönüş sağlayacağız' dediler. Ancak malumunuz bana geri dönüş yapılmadı. Bu noktada istediğim gibi bir işe sahip olacağım üzerine tüm umutlarım tükendi.

    O yüzden girmesi en kolay işlerden biri olan mağazacılık sektörüne girme kararı aldım. Onlarca firma ilanı var. Malumunuz çok zor bir sektör olduğu için sirkülasyon fazladır. Bende mecburen, ailemi geçindirmek zorunda olduğum için birisine gireceğim. Ancak hepsinin koşulları farklı. Vatan Bilgisayar, Koçtaş, İkea, Altunbilekler, A101 gibi bir çok firma var. Buralarda çalışan; koşulları, ücretleri bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi acaba?

    (24 yaşındayım, Ankara'da oturuyorum. Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği lisans eğitimimi yarıda bıraktım, ileri düzey İngilizce biliyorum, aktif araba kullanabiliyorum. Bu koşulların yeterli olacağı bir ilan vs gözünüze çarptıysa o noktada da benimle paylaşırsanız çok sevinirim gerçekten.)







  • Up hocam
  • hocam sigara dağıtım şirketlerinede bi başvur istersen.birde aöf bitirmen senin yararına olur hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.