Şimdi Ara

İshal yüzünden mahkemelik oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler 3 gündür ishaldim acile gidicektim. Herneyse ben bekliyorum dolmuşu 15 dakika sonra dolmuş geldi bindim. 100 metre gittikten sonra 1 kişi "Acil Servis" alırmısınız dedim 50 lira uzattım. Buraya kadar herşey normal. 3 durak geçtik hâla paramın üstü gelmedi. Neyse biraz daha gittik 4.durağıda geçtik dedim kaptan 50 lira üstü gelmedi. Dedi sen 50 lira vermedin dedi . Arkadaşlar o 50 lira cebimdeki son paramdı . Dedim nasıl ya okulun orda bindim 100 metre sonra verdim 50 lira dedim . Dedi ben yalanmı söylüyom muavinde evet abi sen 50 lira vermedin dedi. Çok sinirlendim dedim önümdeki bayanda şahit 50 lira uzattım sorun isterseniz dedim sonra muavin bayana sordu dedi abla 50 liramı verdi bu adam sonra kadın sus pus durdu 4 5 saniye muavin abla sağırmısın bi baksana diye hafif yüksek sesle konuştu . Meğersem önümdeki bayan değilmiş sağır bir iblismiş. Kaptanı mahzene attı. Muavin şaşkın şaşkın direksiyona geçti al abicim 50 liranı dedi 1 durak kaldı zaten acile dedi yürü git başıma ne olaylar açtın dedi bende mecbur yürüyerek acilin yoluna düştüm. Birden ishalim tuttu. Tutmaya çalıştım ama tutamadım en sonunda kimsenin olmadığı bir ara sokağa girip mıçtım. İşimi hallettikten sonra acile gittim. Dedim doktor böyle böyle ishalim çözümü nedir ? Normalde ishalim 1 gün filan sürer geçerdi kendiliğinden ama 3 gündür geçmiyor ne denediysem . Tam doktor ilaç yazıcak iken birden re vaniye dönüştü ve bende onu yedim . Sonra ishalim geçti . Neyse beyler acil den çıktım hemen karşıdaki cafeden 50 lirayı bozdurdum bir daha dolmuş sorunu olmasın diye. Bekledim dolmuşu yaklaşık 20 - 25 dakika kadar bekledikten sonra içinde çok sayıda yolcu olan bir dolmuş geldi atladım hemen dolmuşa. Dedim kaptan 1 kişi okul alırmısın. 1,25 TL uzatırmısınız dedim öndeki bayana tamam uzattı sorunsuz gidiyoruz derken 2 dakika sonra kadın bana dönüp ay sen ne terbiyesiz bi adamsın yaşından başından utan senin bacın anan yokmu bu hareketi yapıyorsun dedi. Tüm dolmuştakiler bana bakıyordu hiçbir şey anlamadım bir kadına birde bana düşmancasına bakan insanlara bakıyordum dedim hanımefendi ne yaptığımı bilmiyorum ne yaptığımı söylermisiniz. Kadın bak bak terbiyesize bak birde ne yaptığını soruyor dedi. Dedim hanımefendi cidden bir şey yapmadım istemeden bir şey yaptıysam özür dilerim dedim. Kadın bindiğinden beri beni taciz ediyorsun dedi. Ama beyler harbiden taciz filan etmedim haberim yoktu hiçbir şeyden. Kadın beni mahkemeye vereceğini söyledi. Sizce suçsuz olduğum halde ceza alırmıyım ? Ve bu arada güya şahitleride varmış.







  • İblis beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özet : ishal yüzünden mahkemelik olmuş.
  • Okumayın iblis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan oğlum yarısında niye zebaniler fırladı lan?
  • Erken belli etmişsin.
    İblisden sonrasını okumadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptanı mahzene attıya kadar okuyup bırakın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen çok erken dayamışsın iblisi
  • Neyse sağlık olsun bir dahakine biraz daha ortalara yazarım iblisi re vaniyi filan birde çok dedi - dedim filan kullanmışım onlara dikkat etmem lazım galiba
  • " Tam doktor ilaç yazıcak iken birden re vaniye dönüştü ve bende onu yedim ."



    Okumadan önce göz gezdirirken gözüme bir Revani takıldı. Kopyaladım buraya.

    CSB tespiti için artık son kısımlara bakmak yetmiyor. Okumadan önce genel bir göz gezdirin zaten Zebani revani filan gibi saçma kelimeler hemen göze çarpıyor.
  • Okumadım
    Ama çıkar masaya vur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlık dikkatimi çekti dersi bıraktım konuyu okudum pişmanım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    " Tam doktor ilaç yazıcak iken birden re vaniye dönüştü ve bende onu yedim ."



    Okumadan önce göz gezdirirken gözüme bir Revani takıldı. Kopyaladım buraya.

    CSB tespiti için artık son kısımlara bakmak yetmiyor. Okumadan önce genel bir göz gezdirin zaten Zebani revani filan gibi saçma kelimeler hemen göze çarpıyor.



    Tamam hocam o zaman bundan sonra re vani iblis filan kullanmadan yapmaya çalışırım Serin Hikayeleri bu ilkti zaten bir daha kine daha fazla çalışırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.