Şimdi Ara

Isı yalıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güneşi az gören Ankara'nın ayazında bir odamız buz gibi maalesef duvara el değmiyor desek yeri. Dışardan yapılan yalıtım yetersiz bu oda için iç cepheden en sağlıklı nasıl çözüm bulabiliriz. İç cephe ısı yalıtım sıvası deniyor, boya deniyor birde süslü epsler yapıştırmalı sizce hangisi olmalı. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Bende aynı arayış içindeyim ama kimse eps tavsiye etmiyor.

    Bakımı ve temizliği zor, herhangi bir kırılma, çatlama, vs. olduğunda tamiratı zor ve masraflı. Yanma riskine karşı güvenli değil. Yanmasa bile yaydığı koku zehirler. Daha bir sürü olumsuz yanı var.

    Bende o yüzden "ısı yalıtım boyası" yaptırmaya karar verdim ama piyasada bu konuda çok az bilgi var, yanlış bilgi zaten var ve deneyim paylaşan çok az.

    İşin enteresan tarafı piyasa ısonem isimli markanın tekelinde sanki. Tüm google aramalarında bu firma çıkıyor. Bilindik köklü firmalar neden yok anlamış değilim.

    Bulduğum markalar şunlar

    https://www.trendyol.com/borpaint/ic-ve-dis-cephe-isi-yalitim-boyasi-4-kg-p-98545196

    https://thermoshield.com.tr/thermo-shield-urunleri/

    https://www.trendyol.com/dks/thermal-paint-isi-yalitim-boyasi-18-lt-p-41743554

    https://www.hepsiburada.com/dks-thermal-paint-isi-yalitim-boyasi-beyaz-5-lt-pm-HB00000POH8G

    İkinci attığım ankara firması.




  • biraz geç bir mesaj olucak ama ventrawalli tavsiye ederim %80 ısı yalıtımı sağlıyor %60 ses izolasyonu biz tüm eve yaptırdık duvarlar sıcacık


    youtube
    Ventrawall ailesi olarak 1996 yılından günümüze kadar uzanan yolculuğumuzda %80 enerji tasarrufu, %60 ses izolasyonu sağlayan tamamen doğal duvar boyaları üretiyoruz. Sizi ve sevdiklerinizi düşünüyor, aileniz ile mutlu anılar biriktireceğiniz evlerinize konuk olmak için en sağlıklı ortamı yaratıyoruz. Çocuklarınızla, dostlarınızla ve ailenizle vakit geçireceğiniz evinizde Ventrawall ile sağlıklı bir dokunuş yapmanız için, pamuğun saf güzelliği ile el ele veriyor ve mekanlarınızı güzelleştiriyoruz. Geleceği daha yaşanılabilir kılmak için sağlıklı adımlar atmak istiyoruz ve bunun için Ventrawall ürünlerini tasarlıyoruz. 35 ülkede bulunan geniş satış ağımız ve yenilikçi ürünlerimiz ile müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veriyoruz. 20 yılı aşkın tecrübeyle, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz için 5 yıl garanti veriyoruz. Kanalımızda da uygulama eğitimlerini göstererek tüm şeffaflığımızı sergiliyoruz.
    https://www.youtube.com/c/ventrawall


    tr.ventrawall.com
    Ventrawall - Duvar Kaplama Duvar Boyası ve Isı Yalıtımı
    https://tr.ventrawall.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.