Şimdi Ara

İşlemci,anakart ve ram ama hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İmzamdaki sistemi kullanıyorum şu an. Ancak sistemi ileriye dönük olarak yükseltmek istiyorum.(Bilmiyorum gerek varmıdır, ama batıyor bişeyler )

    Üç sorum olacak;

    1. İmzamdaki sistemde yer alan işlemci(AMD x2 4000), anakart(Biostar TA-690G) ve ram(Corsair xms2 DDR2 675) bunlar ikinci elde para eder mi? Ederse ne kadar eder?

    2. Bunların yerine işlemci-anakar-ram üçlüsü olarak ne almalıyım. Alacağım parçalar normal kullanım için ama oyun da oynuyorum bazen grafik programları kullanıyorum. Ekran kartım HD 4770. Buna göre neler olabilir. Az da olsa overclock yaparım

    3. Monitörüm 19" Benq FP-94VW.Monitörümden memnunum ancak elektrikler gittiği zaman ekranın rengi beyazlaşıyor. Menüsüne girip ayarlarını resetleyince düzeliyor. Beni pek rahatsız etmiyor ama sebebini merak etmiyor değilim hani. Çözümü var mıdır?

    Haa bu arada bütçe 400-500 civarı.
    Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42hakan42 -- 1 Temmuz 2009; 13:31:35 >







  • ramlerı 2x2gb yapabılrsın.ılerde buyuk ıhtımalle yıne kulanırsın cunkuddr3 bellekler hala pahalı ve en ıyı modelının bıle yanıt suresı ıyı bır ddr2 bellek kadar. ayrıca hdd yı 32 mb onbelleklı 7200 rpm 500gb veya 1tb yap(tavsıyem 500-1000gb wd cavıar black cunku bırcok testte seagate fark atıyor) ve sıstemını buna kur.hem oyun hem sıstem acılıp kapanırken daha hızlı olur.dosya kopyalamadakı artış da cabası.bence yenı bı işlemcı ve anakart almayı pek dusunme derım.bu sene sonunda yenı teknolojılı anakart ve işlemcıler cıkıcak ve buyuk ıhtımalle mevcut pıyasa ucuzlayacak sonra keske bunu alsaymısım dıyebılırsın.
  • Söylediklerinde çok haklısın, biraz beklemek daha akıllıca olacak.
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.