Şimdi Ara

İşlemci sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar işlemcim İ5 8th gen 8300.

    6 ayda bir termal macununu yenileyip kullanıyorum. Her yenilediğimde sıcaklık örneğin 48 ise bir anda 65 oluyor sonra tekrar 45 gibi rakamlara düşüyor.

    Oyunlarda kasma , donma gibi veya herhangi bir hata görmedim. Dying Light 2 de mesela 60-75 arası gidip geliyor ama normal oyun oynamadığım zaman 1-2 saniyede artıyor ve düşüyor.


    Herhangi bir problem var mıdır sizce ? yeniden macun sürdürmek gerekli midir ?




  • problem yok turbo boost nedeniyle kullanıma bağlı ani olarak mhz ve voltaj yükselebiliyor dolayısıyla bir anda sıcaklıkta artar. bahsettiğiniz rakamlar gayet ideal.

  • Anladım hocam teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ayda bir macun yenilemene gerek yok ayrıca.iyi bir macun sürüyorsan uzun süre gider ben 2 senede 1 değiştiriyorum

  • 6 ayda bir macun mu değiştirilir dostum şu diğer malum forumdaki kafayı sıyırmışların söylemleriyle bu tarz bir hava oluştu nedense yok neymiş 6 ayda 1 senede bir macun değiştirin diyorlar. Arkadaşım sen motor yağımı değiştiriyorsun macun bu sanki araç muayenesi gibi periyodik macun sürün diyorlar. İletim gücü yüksek bir macun ile 5 sene bile macun yenilemeden kullanılabilir elbette ilk sürüldüğü gibi sıcaklıklar kalmayacaktır ama ilk sürdükten sonra ile 4 5 sene sonraki halinin sıcaklıkları 3 5 derece anca fark yaratacaktır burada bir parantez açmak isterim çünkü kasa içi toz temizliği yapılması gerekmektedir bu da senede bir yapılması gayet yeterlidir. Macun alırken marka versiyon falan bakmayın iletim gücüne bakın. Bir markanın macunu atıyorum 400 lira ve ısı iletim değeri 5 W/mK değerinde beş para etmez gidin 10 liralık elektronikçiden macun alın aynı değerleri görürsünüz. Macunun markası fiyatı ısı iletim değerini belirtmez ısı iletim değeri en yüksek macunu seçin tabi bütçenize göre. Yine şu diğer forumdaki kafayı macunla bozanların sürekli övdüğü mx4 falanda uğraşmayın çakmasıydı orijinaliydi kendinize dert etmeye gerek yok aynı ısı iletim gücündeki başka bir macun alın geçin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sensör hatası olabilir. 6 ayda 1 değişim içinde arkadaşlar söylemiş. Sıcaklıklar 80i aşmadığı sürece endişelenmeye gerek yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.