Şimdi Ara

Istabulda Özel Nikah Salonu Onerisine Ihtiyacim Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, Ekim ayinda evlenmeyi dusunuyoruz, evimiz Beylikdüzü’nde olacak. Kız Anadolu yakası Maltepe’de oturuyor ben ise Beylikdüzü’nde, evlilik için malum kiralardan dolayı bekar olarak oturduğum evi kullanacağım eşyaları yenileyeceğim. Bu süreç içinde kafamıza takılan şeylerden biri nikah muhabbetleri.


    Düğün yapıp stres yaşamayalım nikah yapalım onun yerine güzel bir yerde balayına gidelim dedik, yalnız nikah salonlarında da şipşak bir sürede işlem tamamlanması hoşumuza gitmiyor, malum şehirdışından ve şehrin ücra noktalarından gelenler olacak. Bu noktada çözüm olarak bir mekan tutup(düğün salonu) nikah töreni yapalım ikramlıklı danslı gürültüsüz sade birşey yapalım istiyoruz.


    asıl soruya geçelim, bizim taraftan Trakya’dan gelenler olacak kız tarafınında bir kısmı Anadolu yakası bir kısmı Avrupa yakasından gelecek. Orta nokta da yapalım insanlar rahat ulaşsın otopark sorunu yaşamasın istiyoruz. Bu bağlamda Bakırköy nasıl bir lokasyondur? Yada bu konuda tavsiyeniz tecrübeniz varsa dinlemek isterim. Ayrıca salon ismi de paylaşabilirsiniz. Bütçe 10-15bini geçmesin istiyoruz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.