Şimdi Ara

istanbul bilişimin haksızlığı yanına kar kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20 Haziran 2008 günü İstanbul Bilişimin internet sitesinde bir vaio notebook (fz490neb) beğendim ve abimi firmaya gönderdim. (ben Bingöldeydim). Abim de notebooku beğendi ve almaya karar verdim. kredi kartı limiti eksik kalınca kapora verin ayıralım dediler. ben de 10 gün sonra İstanbula gideceğimden kabul ettim ve 200 YTL kapora verdirdim abime. 10 gün sonra firmadayım ama bilgisayar yok. YANLIŞLIKLA satılmış.Aradığım özellikte notebook yok ellerinde. Bir ay sonra yeni seri (FW) gelecek aynı özellikte fw serisinden notebooku aynı fiyata verelim ama bir ay beklemelisiniz dediler, yeni seri pahalı olur vermezsiniz dedim, olurmu öyle şey kesin veririz toplantı yaptık karar aldık dediler, tamam dedim. 2 ay sonra yeni seri geldi. doğal olarak aynı özellikteki notebook aşırı pahalıydı. arada çok fark var veremeyiz demeye başladılar. Şunu verelem bunu verelim indirim yapalım dediler ama istediğim notebook u alamadım. kaporamı zorla (3 gün gecikmeli) aldım. şimdi başka bir marka aldım ama İstanbul Bilişimin yaptığı haksızlık yanına kar kaldı.2 ay boşuna oyalandım.







  • Ellerinden imzalı bi belge felan alsaydın daha iyi olurmuş. Harcadığın zamana yazık olmuş. Bi de şu şirketin ismini tam yazsana :)
  • Ben direk anladim. Istanbulbilisim olabilirmi.
    3 kere telefon ettim. notebook var magazamiza gelin alin dediler.
    Gidiyorum. aaaa bitti . Size su modeli verelim diyorlar
  • aynen öyle bende yazdım ama sansürlenmiş. kapora makbuzu vardı ama uğraş dur. daha perişan olurdum bişi de çıkmazdı. neyse sağlık olsun şimdi daha uygun fiyata daha iyi bir notebook aldım. hayırlısı bakalım...

    bu arada bunu aldım

    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34300
  • forum.donanimhaber.com/register.asp

    16.madde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.