Şimdi Ara

İstanbul içi hangi teknik servis iyidir ? öneri gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. S10 cihazım var. Dün gece ayakabbılarımı giyerken cebimden düştü ve çok küçük mesafe olmasına rağmen mermere düştüğü için ekran bi anda gitti. Ekranın camında bir problem yok içten gitti anladığım kadarıyla. Dokunmatiği çalışıyor fakat ekranın yarısı beyaz yanıp sönüyor.

    Bugün bir teknik servise gittim ekran değişimini "1.400 TL"ye yapabileceğini söyledi. Arka kasasıda çatlaktı onunla beraber "2.000 TL" dedi fakat bu rakamlar bana biraz fazla geldi. Önceden hiç teknik serviste ekran vs yaptırmamıştım bu fiyatlar normal midir ? (teknik servisin kullandığı parçalar tabii ki orjinal)

    İstanbulda önerdiğiniz/memnun kaldığınız bir teknik servis var mıdır ? Açıkçası bu kadar para ödemek istemiyorum çünkü samsungun yeni çıkacak telefonunu almayı planlıyordum. Bundan dolayı beni idare edeceği kadar yan sanayi olması da işime gelebilir ucuzluk açısından. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.







  • Sonuç ne oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköyde bulunan gsm iletişimde yaptırdım. arka kapak + ekran değişim toplam 1.350 tl'ye halletiler. İşçilik gayet hızlıydı 1 - 1.30 saat içinde tamamladılar.
  • Aranel Isilrá kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.