Şimdi Ara

İstanbulda pasta cila oneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar siyah golf 5 aracim var. Parasinin hakkini vericek guzel bir pasta cila yaptirmak istiyorum. Belki ustune koltuk temizligide yaptirabilirim. Pasta cila fiyatlarini bilmiyirum ama 300 lira civari dusunuyorum. Onerileriniz nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 300 liray artık prof yerler iş yapmıyor. Kızıltoprak meguiars, bakırköy sonax, elite car spa florya ve autoclub'ı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnspnky

    300 liray artık prof yerler iş yapmıyor. Kızıltoprak meguiars, bakırköy sonax, elite car spa florya ve autoclub'ı öneririm.

    Dediginiz yerlerde ne kadar peki yaklasik ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550 - 750 - 900 arası.

    Seçenekler arasında en uygun Autoclub ve Meguiars Kızıltoprak'ta olabilir.
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlaşolma olmasın benim o tip yerlere araç götürme lüksüm yok ama arkadaş golf 5 ini alıp elite car spa floryaya götürmesin yan tarafta aston martin cilalıyolar hemen yanında golf 5 in koltuklarını yıkıyolar ama benden size tavsiye şöyle olur
    madem o rakkamları gözden çıkardınız kendinize bir ekipman alın yıkama pasta cila kil şampuan polisaj makinesi süngerler wax lastik jelleri araç içine halı yıkama makinesiyle çektinizmi 2 tur tamamdır tabi garaj gibi bir yer mevcutsa saygılar sevgiler
  • 159 tl ye einhell Polisaj makinası al, 50-70 tl de pedler ve pastaya harca videolarini izle kendin yap :) inan bu paraya yaptiracagin bir çok yer senin acemi halinden kötü yapacaktır. Hem makinan olur eşe dostada yaparsın. Zevki paha biçilmez zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan şöyle koruma yaptim böyle 8 kat cila attim diyen uyanillara para kaptirmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukakgun

    159 tl ye einhell Polisaj makinası al, 50-70 tl de pedler ve pastaya harca videolarini izle kendin yap :) inan bu paraya yaptiracagin bir çok yer senin acemi halinden kötü yapacaktır. Hem makinan olur eşe dostada yaparsın. Zevki paha biçilmez zaten.

    Makina var hocam. Babam Zamaninda almisti bir iki kere cila attim kendim ama pasta yapmaya korktum acikcasi yok boya asinir yok bilmem ne zarar verirsin dediler. Bende parasini verip guzelce bi yaptirayim dedim ama bu gidisle kendim yapicam gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumboyakoruma.com çok güzel bu işi ogrenebilecegin bir site.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.