Şimdi Ara

İstanbulda yaşıyorum nasıl sosyalleşebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üniversitede okuyorum ama sosyal imkanları yok . işe girmekte istemiyorum zaten ordada pek etkileşim olmaz . 23 yaşındayım hobilerim tarih ,güvenlik politikaları , bilimkurgu , belgeseller .




  • Sence 2028'de 10 adet teslim edilmesi planlanan MMU KAAN bu tarihte teslim edilebilir mi?

    MMU KAAN'ın 5.nesil versiyonu ne zaman ilk uçuşunu gerçekleştirir?

    Rusya'dan aldığımız S400'ler hakkında ne düşünüyorsun? Sence onları aktif olarak kullanıyor muyuz?

    Neden Sözde Ermeni Soykırımını, İsrail; aramızın en kötü olduğu yıllarda bile tanımadı?

  • Sosyallesmek derken ne istiyorsun tam hobilerinle nasil olacak o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • namaste1968 kullanıcısına yanıt

    Sevgili veya sırdaş bir kanka aramıyorum sadece monoton hayattan çıkıp dışarıda biraz aktivasyon yaşamak istiyorum. Genelde bu tarz konularda hobileri sormaları ve benimde hobilerime yönelik açılımlar yapmamın daha feyizli düşündüğüm için bu bağlamda yazdım. İlaveten yüksek lisans yaparken hobilerimin kesiştiği bir bölüm yazmak istiyorum ancak onun içinde 4 sene var.

  • OptikForm kullanıcısına yanıt

    MMU konusu hakkında çokta bilgim yok birazda mühendislik konusu olması sebebiyle iyimi olmuştur kötümü olmuştur gibi açıklama yapamam.


    s400 askeri envanter yada arge için bence natoya karşı almamız iyi oldu ancak rusya çin bloğunu natoya tercih etmekte nasıl bir stratejik hata olacağını tahmin etmekte çok zor değil malum suriye iranın durumu gözle görülebilir şekilde ortada.


    En donanımlı olduğum konu bu diye düşünüyorum .Sözde ermeni soykırımı meselesinde israilin davranışı şu şekilde israil türkiyeyi ticari (son zamanlar hariç) azerbaycanı yüksek düzeyde politik ortak görüyor hatta direk kafkasyada yayılımcı bir politika izlediği için sözde ermeni soykırımı meselesi kozunu hep saklı tuttu tutuyor .

    Türkiyede bazı antiislamcı milliyetçi çevreler bu olguyu zaman zaman ısıtsada sonuçta Türkiyeyi ermenistan karşısında Azerbaycan kadar desteklemediği söylemeye gerek yok heralde. Türkiye ne zaman israil karşıtı açıklamalarını yayınlaya israilde muhafelet partilerinin "ermeni soykırımını tanımamak için bir neden görmüyoruz" gibi açıklamalar yaptığını hatırlıyorum.Aynı zamanda israilde önemli miktar ermeni nüfus vatandaş ve türkiye karşıtı açıklamalar yaparken israil yetkilileri müdahale ettiğini görmedim hiç özetlemek gerekirse İsrailin hala sözde ermeni soykırımınını tanımaması sadece lafta kalıyor.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.