Şimdi Ara

[İstek] Fallout 3 için TÜRKÇE YAMA Çalışması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fallout serisini başından sonuna kadar oynamak isteyen binlerce kişi vardır fakat Fallout 3'ün çevirisi 8 yıldır tamamlanmamış durumda çünkü Google Translate ile çevirerek oyuna yapıştırmışlar ve bunu "Türkçe yama" adı altında yayınlamışlar. Yamanın yarım olmasının yanı sıra çok çok fazla çeviri hatası içeriyor, hikaye anlaşılmıyor.


    Fallout 3'ü adam akıllı çevirebilecek Türk çeviri grubu yok mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktfoskta -- 16 Ocak 2021; 22:45:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şimdi de bu gibiler türemeye başladı. Sizin şikayetiniz bir türlü bitmiyor. Ücretli yama yapanları taşlarsınız, ücretsiz yama yapanları taşlarsınız. Madem yapılan işten hoşnut değilsin, ve bunu anlayacak kadar (!) ingilizcen var, hodri meydan yap da görelim!? Ama yer mi? YEMEZ!

  • rewold R kullanıcısına yanıt

    Katılmıyorum. Arkadaş yamanın eksik ve translate kısım içerdiğini söylüyor. Zaten kimse profesyonel bir çeviri beklemiyor çevirmenlerden, ama oyun anlaşılmıyorsa o zaten Türkçe yamalıktan çıkar. Ayrıca bir yerin translate olduğunu bilmek için yüksek seviye bir İngilizce bilgisine sahip olmak da gerekmiyor.


    Arkadaş yamayı eksik bulmuş, ücretsiz olması onun bu tarz eksiklerini göz ardı edebileceğimiz anlamına gelmiyor. Neden böyle aşırı tepki verdiniz anlamış değilim.

  • Ben çeviriyi ilk çıktığında oynamıştım hiç de öyle anlaşılmayacak yerler yoktu. Ufak tefek eksik kısımlar vardı sonradan arkadaş onları da düzeltti. Bence gayet yeterli bir çeviri.

  • Bence de ya Türkçe yamayla oynamıştım anlaşılmayacak bir yer yok beyni kıt herhalde anlamayan elemanın

  • Adam zannediyor ki yamalar öyle hemen iki günde şakkadanak çıkıyor birde yama beğenmiyor yenisini istiyor lükse bak aslında ücretli yamalarında ücretsizi çıkmamalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Translateden ctrl c ctrl v yapılan yamayı savunacak kadar ne yaşadınız ya emek bile yok  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.