Şimdi Ara

İstikrar istiyorsanız Kuzey Kore olalım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkes dolardan ekonominin batacağından bahsetmeye başladı. İstikrar ile diktatörlük ve tek kişi tarafından yönetilme durumu karıştırılıyor. Farklı seslerin ahenkle çıkması ve bunun ülke ekonomisine zarar vermeyecek olgunlukta yürütülmesi değil midir biraz da demokrasi? Hani güçlü demokrasi, güçlü ekonomik yapı nerede o gurur duyduğunuz? Oylar %3 düşünce ülke kaosa girecekse sizin 13 senedir inşa ettiğiniz biraz kumdan kale olmuyor mu?

    Demokrasiyi kaldıramayacak kişiler senelerdir demokrasimiz müthiş laflarıyla devam ediyor. Hiç solcular HDP'ye oy verdiler hainlik yaptı falan demeyin. En büyük vurgunu doğudaki güneydoğudaki seçmenden yediniz. Oy rekorları kırıldı. Samimiyetiniz o bölgede işlevsiz olduğu için bu kadar kötü durumda kaldınız. Herkesle kavga edip demokrasiyi lafta güçlü hale getirirseniz kaybettiğiniz oyu bir daha alamazsınız. Bu yüzdendir ki AKP bir daha hiç güçlenemeyecek yavaş yavaş da olsa zayıflayacaktır ve gidecektir. Kimler ne liderler gitti...

    İlk 4 sene ne kadar iyi işler yapıldıysa sonrasında oluşturulan kutuplaşma sadece bu iktidarın ömrünü uzattı. Maalesef bu bir istikrar ve sistem kurma girişimi değildi. Başkanlık sistemi de bu sebeple getirilmek istendi zaten. 1e1 yapılacak seçimleri RTE'enin kazanması sürpriz olmazdı. Referandumlarda ve CB seçimlerinde bunu görebiliyorduk.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.