Şimdi Ara

İx 35 GDI STYLE PLUS YORUMLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar;

    İx 35 'in dizel motorluları için yorumu yapılmış fakat benzinli olanlar için bir yorum göremedim.O yüzden açtım konuyu.Başka açan varsa kusura bakmasın.Ben bu aracın olumlu olumsuz yönlerinin tartışılmasını rica ediyorum.Donanım,genişlik açısından çok tatmin edici olduğu kesin.Özellikle benim gibi donanım takıntısı olanlar için.
    Yakıt durumu?
    Motor/Performans - kasa ağırlığını taşıyabilme durumu?
    İkinci eli?
    konusunda bilgisi olanlar paylaşımda bulunabilir mi?
    Bir de şunu merak ediyorum arkadaşlar.Malum sitede günlük 3-5 arası araba ekleniyor satılmak için.Bi arabadan piyasada çok satılık olması iyi bir durum mu yoksa olumsuz bir durum mudur?
    Saygılar.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.







  • bügünlede ix 35 lerini çok yakıyor diye satanlar bi kaç ay sonra lpg likit sistem takılı ix 35 leri görünce pişman olurlar gibime geliyor.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selocargo

    bügünlede ix 35 lerini çok yakıyor diye satanlar bi kaç ay sonra lpg likit sistem takılı ix 35 leri görünce pişman olurlar gibime geliyor.....



    Ben de hiç kimse cevaplamıyacak artık demiştim.Teşekkürler.Umarım lpg işi düzene girer.En çok ix 35 isteyenlerden biri de benim.Gerçekten çok mu yakıyor?
  • aslında o gövdeye o ağırlığa rağmen çok yaktığı söylenemez benzinli normal şahin doğan steyşin reno bunun gibileri kadar yakıtı ama biz çok yaktığını içimize sindiremediğimiz için bütün olay burdan kaynaklanıyor......
  • Arkadaşlar değerli bilgilerinizi bekliyoruz.
  • arkadaş ix35 ana başlığında yazarsan ve o konuyu okursan çok fazla bilgi edinebilirsin. o konunun %95 i benzinli ix 35 üzerinedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

    arkadaş ix35 ana başlığında yazarsan ve o konuyu okursan çok fazla bilgi edinebilirsin. o konunun %95 i benzinli ix 35 üzerinedir.

    Anlaşıldı neden cevapların gelmediği.Sağolasın yarbayım.Konu iptal o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.