Şimdi Ara

Ixirplaystation Sahtekar, Dolandırıcı, Şikayet (Ds4 Tamiri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gecmis olsun hocam. Konu güncel kalsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay sahtekarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de buradan ps4 konsolum için hizmet almıştım. benim sorunumu gayet uygun fiyata çözdüler. yaşadığım yerdeki yerleşik ps tamircilerinden daha ucuza fiyat verdiler. daha önceden kaliteleri farklı mıydı bilmiyorum ama şu anda bir sorunum olsa ya da biri benden tavsiye istese rahatlıkla referans olabilirim. ücretsiz kargo olayı ve süreçle ilgili istediğim zaman bilgi alabilmem de cabası oldu. internetten de baktığımda buradan hizmet alanlarla ilgili tek şikayet burası. başka sitelerde hep olumlu yorumlar var. mesela burası (https://www.blogdede.com/ixir-playstationdan-aldigim-servis-hizmeti-degerlendirmem/). bence 2016'da aldığınız kötü hizmetin şu anda da gündemde olmasını sağlamak biraz haksızlık olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CertainCrimes -- 25 Haziran 2019; 1:3:42 >
  • Geçen sene içinde ben de ps3 'üm için bu firmayla internette denk geldim. Aradığım andan itibaren gerekli ilgiyi gosterdiler ve normalde hiç yapmayacağım seyi yapıp guvenip kargoyla hizmet almaya ikna oldum. Benim konsolun sorunu beslemeyle alakalıydı. Firma kargoyla evimden aldırdı geri de evime gönderdi. Herhangi bir sorun yaşamadım. Arkadaşın başına gelen olay, kötü bir durum. Ancak her zaman her işletme aynı standartta olmayabiliyor. Ben memnun kalmıştım. O yüzden bir üstteki arkadaşın son cumlelerine katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu firmayla benim de bir iletişimim oldu. ücretli bir şekilde hizmet almadım aslında ama dolandırıcı olduklarını düşünmüyorum. yazılımsal bir sorunumu ücretsiz uzaktan anlatarak çözmemi sağladılar. aslında buradaki servislere sorup fiyat almıştım ama burayı görünce fiyat almak için aradım. iyi ki de aramışım. para vermeden halletmeme vesile oldular.
  • Bu tip konular çok faydalı oluyor. Geçmiş olsun. Bu yer de artık kara listede.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu servisi biliyorum. oyun yükletmek için bizzat kendim konsolumu götürmüştüm sakarya'da yıllar önce. 2 ay önce de izmir'den konsolumu tamir için gönderdim tanıdık bildik diye. adamlar çok ilgili ve bütçe olarak da yormuyorlar. burada 1 kişi kuyuya taş atmış, diğerleri peşinden atlamış resmen. tek bir olay için bu kadar gömmeye gerek olmadığını düşünüyorum.
  • g4m3 G kullanıcısına yanıt
    Ula yalancı oldugun nasılda belli 4 mesaj atmışsın sadece

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piyasa üç kağıtcılarla dolu ne yazık ki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Namlı uyanık esnaf ixirplaystation burda da çıktı karşımıza

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlexWhite

    bu firmayla benim de bir iletişimim oldu. ücretli bir şekilde hizmet almadım aslında ama dolandırıcı olduklarını düşünmüyorum. yazılımsal bir sorunumu ücretsiz uzaktan anlatarak çözmemi sağladılar. aslında buradaki servislere sorup fiyat almıştım ama burayı görünce fiyat almak için aradım. iyi ki de aramışım. para vermeden halletmeme vesile oldular.
    Konuyu gören esnaf üyelik alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.