Şimdi Ara

Izdırap olan boss için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunum 5-6 defa farklı şekilde denememe rağmen Zoltun Kulle adlı arkadaşın bana tek atmasını engelleyemedim. İlk olarak korumaları kesip Zoltun Kulle'ye saldırdım fakat hp'si 5m civarıydayken teleport olup bahsettiğim gibi tek vuruşta deviriyor dağ gibi karakterimi. (bazen tam oturtamıyor şamarı, 2yi savuruyor onunda yarısı boşa gidiyor, pot kullanmama fırsat kalmadan) Bunun üzerine gardlara dokunmadan kesmeyi denedim yine hp'si aynı seviyelerdeyken tek yada tek + yarım attı bana. Nette biraz araştırdım birçok kişi bu sorunu yaşamış fakat ben çözümünü bulamadım. Karakterim 52lvl Demon Hunter. Bu sorunun çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.



  • Eğer Battle.net ID'sini yazarsanız oyun içinde yardımcı olacak birilerini mutlaka bulursunuz. İsterseniz ben de yardım edebilirim.

    Benim ID: Jedi#2704
  • zorluk düşürmeyi denedin mi ?
  • Öncelikle ne oynuyorsun class olarak ? Oynadığın classa bağlı olarak Stat değerlerin ne ? CC - CHD - RCR gibi statlarda ayrıca. Zorluk seviyesi ne oynadığın ??

    Battle ne id yazarsan yardımcı olurum oyun içerisinde.
  • Arkadaşlar teşekkürler ilginiz için oyunu torment 1 zorluk seviyesinde oynuyordum başından bu yana ve düşe kalka gittim sıkıntı olmadan ama bu bossta bir bug yada enrage timer'ı ile ilgili bir problem vardı oynadığım zorluk seviyesinde çünkü bossla fight %60-50lere kadar gayet normal bir şekilde akıyodu bahsettiğim yüzdelere gelince stabil tek atıyordu.Dovahkin arkadaşımızın önerisi üzerine zorluk seviyesini 1 seviye düşürdüm ve bossu neredeyse yerimden hareket etmeden paramparça ettim. Battle ID : DARG3NT#2983 eklemek isterseniz.
  • Onun belli bir süresi var. Şimdi hatırlamıyorum. Bu süre içinde öldüremezsen tek atıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.