Şimdi Ara

İzmir-Ankara Gidiş Dönüş Yolculuk Araba mı Uçak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Blabla cardan birini alsam mı diye düşündüm de cesaret edemedim düzen bozuk.
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Uçak 500 tl araç ise 350 tl ye denk geliyor hocam ortalama. Gideceğim yerde araç şart değil.
  • vedat.ersin kullanıcısına yanıt
    Kişisel mesele ben km yapmamak adına uçağı tercih ederdim, kimi de 150 lira cebe kalsın der araba ile gider tamamen bakış açısı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vedat.ersin

    Blabla cardan birini alsam mı diye düşündüm de cesaret edemedim düzen bozuk.

    aynen bende cesaret edememiştim ilk çevremde kullanan baya kişi olunca kullandım.
    bodrum istanbul arası 2 yolcu aldım iyi de olmuştu arada muhabbet felan, istanbul giresun arası tek gidince baya canım sıkılmıştı 8 saat git git bitmiyo :)
  • Hocam araba kullanmaktan keyif alıyorsan atla arabana git. Araba binmek için vardır, km yapıyor diye arabayı az kullananları anlamıyorum. Kaza riski her taşıtta var. Bence yanına da kimseyi alma, olası bir kaza durumda başın büyük belaya girebilir. Ben olsam yola sabaha karşı (6:00) çıkarım, çıkmadan hafif bir şeyler atıştırırım, 3 saat kullanıp sonra güzel bir kahvaltı yaparım. Sakin sakin dikkatli bir şekilde 7 saatte gidersin. CC ile daha rahat edersin. Şimdiden iyi yolculuklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKE CHECK -- 26 Nisan 2017; 17:23:13 >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Konu para değil hocam, evimden İzmir havalimanı 140 km, aracı bırakacak yer sorun olacak dönüşte eve gitmek için aracı bırakmam lazım. E Ankara'da da havalimanı eğitim merkezi arası epey var 70 km, artı trafik artı toplu taşımada bir kaç aktarma olacak, tez canlı biriyim sıkıntı olur. Kafam rahat olsun sakin sakin gidip geleyim diyorum.
  • MIKE CHECK kullanıcısına yanıt
    araç kullanmayı seviyorum, risk her durumda var haklısınız. Eğitim salı günü başlıyor, bir gün önceden gidip rahatça yerleşirim.
  • Arabayla gelin hocam, otobüslerle uğraşmaya değmez kesinlikle. Ankara trafiği biraz gariptir ama fazla yoğun değildir sıkıntı olmaz ama dikkatli olmakta fayda var.
  • hocam yorgunluk falan sizi etkilemez ise araba derim zevkli olur ama ankara trafiği çok gariptir bilginize ankarada trafikte kurallar hak getire orman kanunları geçerlidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vedat.ersin

    Konu para değil hocam, evimden İzmir havalimanı 140 km, aracı bırakacak yer sorun olacak dönüşte eve gitmek için aracı bırakmam lazım. E Ankara'da da havalimanı eğitim merkezi arası epey var 70 km, artı trafik artı toplu taşımada bir kaç aktarma olacak, tez canlı biriyim sıkıntı olur. Kafam rahat olsun sakin sakin gidip geleyim diyorum.

    kesinlikle, araba da bazen yük oluyor insana, özellikle kısa sürede gidiş-geliş yapılacak zamanlarda bazen dert oluyor, uçak iyidir, temiz Ama ekstra ücretlerde gerektirir mesla taksi falan kişisel görüş işte iyi yolculuklar demek düşer bize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 26 Nisan 2017; 18:08:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uçakla gidiş geliş nasıl 500TL onu anlamadım. Uçakla gidiş dönüş bilet alırsan 200'e kapatırsın biletleri. 300TL taksi tutacak değil ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toxoplazma

    kesinlikle uçak. arabanın radarı var, kaza riski var, araban km yapar eskir vs vs

    E uçağında düşme riski var.Milyonda bir demeyin şimdi.O %1'lik ihtimalde sizde olabilirsiniz.Allah korusun.

    Bana kalırsa araba en mantıklısı.Sağ şeritten usul usul,orta seste bir türkü ile kaptır-git Hocam.Allah sağ salim gitmeyi nasip etsin.
  • Bu yolu defalarca yaptım daha bu hafta sonu gidip geldim tercihim uçak oldu yolda o kadar çok çevirme ve radar var ki her arabayla gidişimde arkadan ceza geldi. Uçak 45 dakikada iniyor kafa rahat stres yok yorgunluk yok
  • bu arada 500 tl yi nasıl hesapladın bilmiyorum ama 270 tl ye gidiş dönüş bilet var şimdi baktım
  • Uçak derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 hafta önce senin istikametin tersini yaptım. Ankara İzmir İzmir Ankara. Toplam'da (Çeşme, Urla, Seferihisar, Alaçatı, Sığacık ve şehiriçi gezmelerim dahil) 1800 KM yol yaptım. Bu da bana ortalama 420 TL'ye mâl oldu. Giderken 90 ile sabir hızda 3.7 litre yaktım (2017 Focus Titanium 1.6 TDCI) Dönerken 120 KM hızla geldim ama sanırım 4 ya da 5 yaktım. 7 saatte gittim 6:30 saatte döndüm. İstediğim yerde mola verdim istediğim zaman gazladım falan. Keyili yolculuk oldu benim için ama ben çok sabırlı gittim 90 ile giderek. Acelem yoktu zaten. Dönerken 120 ile geldim çünkü araç kiralıktı ve teslim etmem gerekiyordu o yüzden hızlı geldim diyebilirim. Geze geze sabit hızda giderim sabırlıyımdır diyosan arabayla gel.

    He bu arada ben gidip gelirken radar denk gelmedi bana. Çevirme yapıyolardı giderken ama 34 plakayı görünce önemsemediler sanırım. Kimse çevirmedi ceza da yemedim. Efendi efendi gittim geldim.

    Uçakla geldiğini düşünürsek şöyle bişey yapabilirsin. Havaalanından transfer firmaları var Ankara'da onları kullanabilirsin. Esenboğa adres, adres Esenboğa şeklinde. 70 TL falan ortalama transfer ücretleri.

    Sanırım Budget transer işi yapıyor. Secure Drive bu işi yapıyor. Çalıkıran diye bir firma var transfer işi yapan. Bunları da araştır derim. İzmir'de mecburen ya birisi seni havaalanına bırakacak ya da otoparka bırakacaksın ki TAV otoparklarının fiyatları herkes tarafından malumdur kazıktan da kalındır. Günlük 39 TL gibi bir fiyat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 26 Nisan 2017; 22:8:17 >




  • Acelem yoktu sabah 5te çıktım yola. Sakin sakin tıngır mıngır gittim. Uzun yol aceleye gelmez diye düşünürüm



    Zamanında 3 saatlik yolu 1:30 saatte de gitmişliğim vardır tabi ama 2 defa kaza yapma riskini atlatınca ben ne yapıyorum diye düşündüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evden İzmir havaalanına araçla gideceğim 140 km, sonra Esenboğa'dan eğitim merkeze falan derken epey tutuyor, sorun para da değil de kafam karıştı biraz.
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    Benim araç benzinli hocam, ortalama 5,5 falan yakar diye düşünüyorum hayırlısı bakalım, teşekkürler yanıt için.
  • Yarın düğün için gidiyorum Çorum bırakayım seni Ankara'ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.