Şimdi Ara

İzmir'de sonax ve ziebart a alternatif iç dış detaylı temizlik/koruma yapan yer tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
16.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. İzmirdeyim ve sizden iç dış iyi işçilik çıkaran bir yer tavsiyesi rica ediyorum. Otomobilin dışında reçine, kuş pisliği kalıntıları ve yuvarlak hareler var, içte ise bej deri koltuklar oldukça kararmış durumda.Aklıma sonax ve ziebart geldi fakat, çok uçuk fiyatlar var. SONAX ın en uyduruk komple yıkaması 500 tl, 900 e kadar yolu var. ziebart ta aynı şekilde 600 lira civarı. Şöyle mantıklı ücretlere bu servislere yakın iş çıkartabilecek bir yer önerirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.



  • O paralar yazık günah ya.İki sprey sıkıyorlar,bi köpük.Yok sterilazsyon falan deyip dünyanın parasını alıyorlar.Ben 4.sanayide arabayı iç-dış güzelce yıkattım,koltukta kir vardı köpük falan sıktılar 80 TL verdim.Sonax'a gitsem aynısı olacaktı.
  • O kadar parayı sonax ziebart gib iyerlere vermek çok saçma.Bi tanıdığından alırsın halı yıkama makinasını , tavanı ( eğer deri değilse) ve koltukları 2 sefer üstünden geçerek mis gibi yaparsın.10 liraya satılan yuvarlak mango - mandalina kokuları var cam şişede ondan koyarsın mis gibi kokar.Üstüne de sonax tan 10 liraya torpido sütü alırsın kendin bi güzel özene bezene sürersin( tabi torpido sütünü sürmeden önce aracını iç dış bi güzel yıkat) ilk gnkü gibi olur.Şahsen 2003 toyo yaris aracımı her 2 ayda 1 halı yıkama makinesiyle tavan ve koltukları temizler , her hafta torpido sütü ile bakım uygularım.Her gören sonaxta nano uyuglama mı yaptırdın diye sorar Var gerisini sen düşün.toplam maliyetin 20 TL cik




  • Araç nedir ? Kaç model?
  • Cevap yazdığınız için teşekkürler arkadaşlar. Haklısınız en iyisi kendim yapmam ama sanki onlarınki gibi olmayacak gibi geliyor. Çünkü 30 tl ye turtle wax deri sütü aldım baya ovalaya ovalaya ve malzemeden kısmadan sürdüm. Öyle çok fark yaratmadı. İç mekanda belki daha iyi deri sütü ve doğru teknikle güzel iş çıkartabilirim.İç mekan çok sorun değil ama arabanın dışında dediğim gibi kuş pisliği ve reçine kalıntısı var ve araba siyah olduğu için hareler oldukça belirgin. Bunların da gitmesi gerekiyor. Bilmiyorum pasta cila atmadan gidermi bunlar. Dışınıda kendim düzeltmeye kalksam boyayı inceltmekten iz bırakmaktan korkuyorum açıkçası. Boyayı inceltmeden bunların hepsini giderecek ve kendim uygulayabileceğim bir mucize var mı? Tekrar teşekkürler.
    @Rockford_Fosgate
    araç 2006 Honda Accord



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorp3867 -- 23 Mayıs 2010; 19:00:50 >
  • PM atıyorum.
  • merhaba arkadaşlar aynı dertten bende müzdalibim. arabam 2008 focus. izmir de arabamı nerede iç dış kir ve çiziklerinden arındırabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar; bende fiat punto aracımın (grande olmayan) kapsamlı iç temizliğini yaptırmak istiyorum. özellikle ön konsolun gri kısımları kirden kararmaya başladı. karşıyaka'da önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir yer var mı?
  • konu sonuçlanmamış sanki
  • Konuyu güncel tutarsak sağlıklı olacağına inanıyorum :)
  • Hakkaten yav bana da lazım bu konu, dışını halledicem zaten ama şöyle komple sağlam bir iç temizliği nerde yaptırabiliriz.
  • arakadaş pm atmakla sonuçlandırmış olayı... melesef paylaşma gereği duymamış ...

    birde olay çözümlenince dönüp asıl bilgi vermek formun genel amacına ulaşmasını sağlıyacak ama yok işte ...
  • Ben kendim uyguluyorum da o yüzden.. İsteyen PM atabilir.


  • Arkadaşlar araç içi detaylı temizlik , dışı pasta cila boya koruma özen aşırı dikkat beceri ve deneyim isteyen çok önemli bir konudur. Birisi yazmış halı yıkama makinası ile tavanı koltukları yapın diye keşke o kadar kolay olsada herkes car care ci olsa. Halı yıkama makinasını tavana vurduğun anda tavanı sarkıtırsın. Torpido sütü dediğiniz olay temizlenmemiş bir torpidoyu leş gibi yapar. Bu işler bilgi beceri ve özen ister. Sakın ha amatör yıkama haricinde araçlarınıza böyle bir müdahalede bulunmayın astarı yüzünden pahalı olur.
    İzmir de 3M Car Care bayiliği yapmaktayız. Amerikan menşeili 3M ürünlerini profosyonel kadromuz ile size sunuyoruz. Fiyatlarımız sonax ziebarttan uygun yaptığımız işlemler ise üstündür. Bornova 3. sanayi sitesinde 400m2 kapalı alanda boya koruma,iç detaylı temizlik, cam filmi, kaput koruma filmi, araç kaplama konularında profosyonel hizmet alabilirsiniz. 407 sk no:6 3. sanayi sitesi 4862266.www.3mcarcareizmir.com
    Teşekkurler.




  • Çiğli Kipa'nın altındaki sözde! çok kaliteli gozuken yere araç vermeyin de nereye verirseniz verin. Tatillerimi genelde İzmir'de geçiriyorum ve 2 kez aracımı oraya bıraktım ve 2 sinde de kötü olaylarla karşılaştım.
  • meguiars da var yanlış hatırlamıyorsam izmirde
  • Herkese merhaba,
    Bende bugün 2. El araç aldım biraz detaylı temizlik işlerini araştırdım ve Ziebart'tan yarın randevu aldım. Şuan yılsonu kampanyaları varmış 599 liraya aklınıza gelen tüm iç ve dış temizlik bakım ve korumaları yapıyorlarmış.Benim nacizane tavsiyem kurumsal firmalara vermeyin bir kere işi garantili yapan bir yere yaptırın sonra abicim biz yapmadık,bu kadar oluyor gibi şeylerle karşılaşırsınız diye düşünüyorum. Açıkçası 70-80 liralık işle, 600-700 liralık işin aynı olacağına da ihtimal vermiyorum. Yarından sonra aracı aldığımda sonuçları paylaşırım. Umarım yanılmam :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cigo35

    Herkese merhaba,
    Bende bugün 2. El araç aldım biraz detaylı temizlik işlerini araştırdım ve Ziebart'tan yarın randevu aldım. Şuan yılsonu kampanyaları varmış 599 liraya aklınıza gelen tüm iç ve dış temizlik bakım ve korumaları yapıyorlarmış.Benim nacizane tavsiyem kurumsal firmalara vermeyin bir kere işi garantili yapan bir yere yaptırın sonra abicim biz yapmadık,bu kadar oluyor gibi şeylerle karşılaşırsınız diye düşünüyorum. Açıkçası 70-80 liralık işle, 600-700 liralık işin aynı olacağına da ihtimal vermiyorum. Yarından sonra aracı aldığımda sonuçları paylaşırım. Umarım yanılmam :)

    hocam memnun kaldınız mı?
  • Ziebart'dan oldukça memnun kaldım aracın bir önceki sahibinin 2 küçük çocuğu varmış haliyle baya yıpranmıştı döşemeler falan,şimdi koltuk ve tavan döşemeleri dahil heryer pırıl pırıl sunroof raylarını bile temizlemişler.ozonlama diye birşey yapıyorlar araç hem dezenfekte ediliyor,ayrıca koku falan da kalmıyor.araç 3 gün Ziebart da kaldı düşünün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu biraz hortlatacagim fakat; ikinci el arac alacagim izmir ici pasta cila koltuk yikama tavan temizleme taban halisi temizleme ozonla ic dezenfektasyom dahil yapabilecek gercekten isini ciddiye alan firma ariyorum. İyi mal iyi para olmamakla beraber memnun kaldiginizz yerleri tavsiye ederseniz seviniri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.