Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
41
Favori
98.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Halihazırda mevcut olan altyapılara yeni abonelikler bağlanmıyor mu?
    Binadaki port dolu yeni port açılacak diye bekliyoruz ama beklemeyelim mi?
    Nedir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemilian C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer adreste gigafiber altyapımız varsa hizmet verebiliyoruz. Sürecinizin önceliği için de altyapı ekibimize bilgi verdik ve gelişmeleri paylaşacağız.
  • günaydın, yanıt için teşekkür ederim.

    ancak anlayamadığım kısım şu; 15 günü aşkın bir süredir "gelişme olunca haber vereceğiz" diyorsunuz ancak hiç bir haber verilmiyor.

    nasıl oluyor da 15 gündür hiç bir gelişme yok? devlet dairesindeki işler daha hızlı çözülüyor gerçekten...

    tam olarak neyi bekliyorum ben?

  • Cemilian C kullanıcısına yanıt
    Şu anda altyapı ekibinde ve yoğunluk olması nedeniyle sanırım aksaklık oldu ama sabah tekrardan önceliğiniz için bilgi verdik.
  • Cemilian C kullanıcısına yanıt

    Hocam merkezden İzmir operasyonlarına harcanacak para yıllık plan dahilinde kesildiği için normal olarak size de mevcut altyapıdan port açıp hat çekemiyorlar. Anca Ocak sonu yeni bütçe devreye girdiğinde, eğer bu bütçede İzmir operasyonlarına para ayırmışlarsa, size port açıp hat çekebilirler.



    Gigafiber kullanan bir arkadaşım basit bir kablo arızasının giderilmesi için 10 gün bekledi. Basit bir kablo arızasına müdahale edecek ekip için bile para çıkarmamışlar İzmir'e.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 18 Aralık 2023; 12:49:18 >
  • @TurkNetDestek yukarıdaki bilgilendirmeyi bir kaç kişiden daha duydum. net bir yanıt bekliyorum sizden, ki ben de duruma göre yolumu çizeyim.

  • Cemilian C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyu ilgili ekiplerle paylaşıp bilgi alacağım. Net şekilde bana bu bilgi gelmedi, şu an kaydınız için de işlermler devam etmektedir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bu açıklamalarınız beni çok güldürüyor yahu :D Bazı konularda dürüst olup doğruyu kullanıcılarınızla paylaşırsanız ve/veya aldığınız kararların arkasında durur, kullanıcılarınız bunu sorguladığında lafı ağzınızda gevelemezseniz daha etkin bir halka ilişkiler politikası yürüteceğinize inanıyorum. Naçizane eleştirimdir.

  • turuncu_ kullanıcısına yanıt

    Bir yorum okudum. İzmirde atatürk mah. Gifafiber gelmiş ama aktif olmamış. Kullanıcak biriside aktif olmasını beklemiş bir türlü olmamış. O sırada sol fiber altyapısını döşemiş hemen aktifleştirmiş onu bağlatmışlar taahhüt yapmışlar 1 yıllık 1 yıl taahhüt bitmek üzere ne zaman aktifleşicek diye soruyodu 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _denizbas _ kullanıcısına yanıt

    Doğrudur Hocam. Malesef İzmir'de gigafiber yayılım süreci iyi yönetilemedi ve sonunda battı.

  • turuncu_ kullanıcısına yanıt

    Ortak altyapı olması lazım. Altyapıda tt ait olmıycak. Tt kendi müşterisine modemi iyi getiriyo tt müşterisi olmayanlara kötü modem 😂 btk ait olucak bütün firmalar onu kullanıcak. Bende sol fiber var merkürnet bağlatıcam geçiş yapamıyorum. Tt fiber altyapısıda var mecburen 0 kurulum olucak. Bide size bir sorum var merkürnet firması yerleri izmirden sinyali veriyolar. Bende izmirdeyim firmanın yakın olması bir avantajı var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serintepe mahallesi 4283 sokaktaki çalışmalar ne oldu acaba? Kapımıza kadar gelip takılıp sökülen kutular ne oldu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ragnarok35 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız?
  • Gigafiber sorunu sadece İzmir'de değil genelde devam ediyor. İzmir özelinde ise seçilen lokasyonların çok yanlış olması, yanlış olduğu yerelde yaşayan insanlar tarafından da defalarca ikaz edilmesine rağmen yanlıştan dönülmemesi ve sonucunda yapılan yatırım karşılığında tatmin edici abonelik sayısına ulaşılamaması işin batırılmasına neden olmuştur. Aslında bu hatalar zinciri ders kitaplarına konulup herkese anlatılmalıdır. Bir ara MH'den birisiyle görüşürken kendisinin de İzmir'de olduğundan bahsetti ve evinin olduğu bölgeye Gigafiber çekilmesini sağlamış. Oturduğu bölge de bahsettiğim yanlış başlangıç bölgelerinden biriydi. Kendinize torpil mi geçtiniz diye sorduğumda "Bal tutan parmağını yalar" tarzında bir şeyler söyledi. Sanırım TurkNet genel merkezi bu kararları alırken bölgede çalıştığı kişilerden bilgi aldı ve onlar da kendilerine en faydalı olacak şekilde yanlış bilgi aktardırlar. Sonrasında bu hatalarını anlayıp siteleri üzerinden istek formu olayını başlattılar ancak artık iş işten geçmiş, o kadar para boş yere gömülmüş ve insanlar bölgesine Gigafiber gelme ihtimalinin düşük olduğunu düşünerek bu form olayına pek ilgi göstermediler. Gömlek düğmesi yanlış iliklenmeye başlama örneğinde olduğu gibi TurkNet gömleği yanlış yerden iliklemeye başladı ve sonuç ortada. Bir kez olsun yerelde insanlar ne diyor diye ilgilenip ona göre kararlar alınsaydı sonuç böyle olmazdı.





  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İzmir Bornova serintepe mahallesi 4283 sokak no 30 Altındağ - geçen sene kablolar döşendi kutular kapıya kadar geldi.daha sonra kapıdan kutu gigafiber aktif edilmeden söküldü...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    İzmirdeki projeleri yürütmeye çalışan ekip Suriyeliydi hocam . Muhtemelen paralarını da alamadılar sonra takılan kutuları geri söküyorlardı :d

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ragnarok35 R kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili ekiplerimizden bilgi alıp sizinle paylaşacağım.
  • 15 metre uzaklığımdaki sokakta fiber var benim oturduğum sitede superonline eski fiber altyapısı olduğu için turknet altyapı kurmuyor sanırım.


    Oturduğum size yaklaşık 30 blok ve 5 bin kişi yaşıyor. Nasıl bir proje vizyon izleniyor anlamadım.

  • Lod0ss kullanıcısına yanıt
    Merhaba, taleplere ve altyapı uygunluğuna göre ekiplerimiz projeye bölgeleri dahil etmektedir. https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama sayfamızdan talep bırakabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Gelip kutu takılıp bağlantılar sağlandı. Ama şuan türk Telekom ile yaptığım 2 senelik tahahhüt mevcut. Nisan 2025 e kadar. Cayma bedelini 3000 TL çıkıyor. Bu cayma bedelini düşürme gibi bir ihtimalimiz varmı? 1 sene üstü taahhüt yasal olabiliyor mu bilgisi olan varmı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.