Şimdi Ara

İzmir içi boks kulübü ve dövüş sporu tavsiyesi acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dövüş sporları ile ilgileniyorum bu aralar ve başlamak istiyorum. Biraz araştırdım bana en uygun sporun boks olduğunu kanaat getirdim. 20 yaşımdayım 1.80 boy 84 kiloyum yağ oranım yüksek bir yerden diyet yapıyorum yürüyüş koşu yapıyorum bir yerden hem stres atmak hem vücut yapmak hem de savunma öğrenmek amacıyla hedefime giden en kısa ve etkili yolun boks olduğunu düşündüm.

    İzmir'de gidebileceğim tercihen Bornova civarlarında fiyat olarak uygun salon ve ulaşım olarak güzel bir yer arıyorum bana yardımcı olabilecek İzmir'de yaşayan bu sporlarla ilgilenen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

    Bana bu yaşta ve kiloda önerebileceğiniz başka sporlar var mı? Krav maga çok öneriliyor fakat hayat boyu felsefe haline getirmek gerekiyor sanırım ve biraz tehlikeli bir spor sanırım. Uzakdoğu sporları ilerlemek biraz uzun sürüyor gibi sanırım. Kick boks düşünüyordum başta fakat gerek yaşımın fazla olması gerekse boksun yumruklar da daha etkili olması beni boksa yöneltti sizin de önerebileceğiniz dövüş sporu varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Krav Maga gereksizdir boş iştir en baştan diyim onun dışında boksun yumrukları daha sert diyorsun ama öyle birşey yok çalışmaya bağlı kickboks yapan 40 50 yaşında abilerimiz salona işten çıkışta geliyordu mis gibide tekme atıyorlardı yumruk atıyorlardı yani boks kickboks ayırt etmene gerek yok hangisi kafana yatarsa onu yap yumruk olayıda yalan bu arada eşit olur yumruklar çalışmaya bağlı olarak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.