Şimdi Ara

Jant tamiri ve boyama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. Arabam 4,5 yaşında. Tüm jantlarımda zaman içerisinde kaldırım kenarlarına sürtmelerden dolayı oluşan ufak tefek çizikler var. Bunları gidermek üzere jant tamiri yapan bir yere gittim. Bana tamirattan sonra lokal boya ve vernik olamayacağını tüm jantı boyamaları gerektiğini söylediler. Bunu yaptırırsam ileride sıkıntı yaşarmıyım? Orjinal haliyle bırakmak dahamı iyi olur? Öyle çok fazla sayıda çizik yok ama gözüme batıyor işte.Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkankot2

    Ne gibi bir sıkıntı oluşturabilir ki ilerde?
    Tüm jant boyanabilir bence. Zaten onu cnc tezgaha sokarlar komple talaş kaldırırlar o yüzden komple boyanması gerekir, tahminen konuşuyorum.
    Komple boya olursa ton farkı da olmaz. Boya kalitesi içeriği devreye girer ama o zaman da.
    Zamanınız varsa alın 400-800-1200-2000 zımparasını, boyasını verniğini kendiniz uğraşın.Boya istemediğiniz yerleri bantlarsınız. Videoları vardır youtubeda.

    Teşekkür ederim cevabınız için. Beni yönlendirdikleri lastikçi çok büyük bir yer değil. Cnc tezgahları yoktur zannedersem. Benim tereddütüm,malumunuz lastik ve jant gün boyu çok zor koşullarda görev yapıyor. Bu boya ve vernik 2 gün sonra kalkarmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.