Şimdi Ara

JANTLARIM YAMULDU YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar daha 4-5 ay oldu CORELLİ jazz 1.0 aldım gittiğim bisikletçi mağazasında çok taksiye ettiler aldığım güne lanet olsun ilk olarak daha 1 ay falan sonra 4 papuçu da değiştirdim yoksa fren falan tutmuyor ne değişik sesler çıkıyordu ondan sonra zincir koptu götürdüm yaptırdım birdaha koptu ve şimdide arka ön olmak üzere iki jantta yamuk düz yolda giderken bisiklet sağa sola savruluyor tekerlekler sağa sola oynayarak dönüyor götürdüm bisikletçilere ben yapmam boşa zaman kaybi diyorlar illallah ettim internetten jant baktım 26 lık ve buldum tanesi 48 TL civarında alayım dedim ama baktım ki arka dişliyi Sökmen gerek ve asıl sorum şu ben şimdi bu jantları alırsam arka dişli dediğimiz parça her janta takılıyor mu? Örnek on jantla arka jantı değiştiricem diyelim o dişli yıl takabilir miyim on jantla anlamadığınız bir şey varsa lütfen sorun yardım edin dostlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eski tip rubleler her gobege uymuyor. Uzerindeki yeni tip rublelerdendir diye dusunuyorum. Tabii bu bir ihtimal. Elindeki ruble gobege uymuyorsa, yeni ruble alman gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormak istediğim şey şu bu jantlarda (ön jant-arka jant takım) gibi mı yoksa 26 lık takım jant mı o arka dişli on janta takılabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48 tl ye jant mı, örülü teker( jant +tel+göbek) mi buldunuz?



    Üzerindekinden bir farkı olacağını sanmıyorum.



    Ruble vidalı, vidalı göbek ile kullanabilirsiniz. Ya da onu da yenileyeceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jant bu



    intent://n11.com/?pt=pd&pd=174108082&t=900000&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=deeplink&adjust_tracker=rx2f5h&gclid=Cj0KCQjw3MPNBRDjARIsAOYU6x8wep-ThxDV024-B4U2xEUqTb_jXVslsJ2AJzaYhZrY3RjUaiRHJxwaAhnzEALw_wcB#Intent;scheme=n11mf;package=com.dmall.mfandroid;end



    Bundan iki tane alsam arka ön dişli buna uyar mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link açılmıyor , fakat tahmin ettiğim gibiyse sorunuz hayır ön teker arka teker farklıdır. Dişli için sizin vidalı arka göbeğe sahip bir teker almanız gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 7 Eylül 2017; 23:55:59 >
  • Link için kusura bakmayın cevabımı aldım son sorumda şu olsun standart gümüş renkli jantı CORELLİ jazz 1.0 a taksak çok çirkin durur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fönix0526

    Link için kusura bakmayın cevabımı aldım son sorumda şu olsun standart gümüş renkli jantı CORELLİ jazz 1.0 a taksak çok çirkin durur mu?

    Standart gümüş renkli jant diye belirli bir ürün bilmiyorum açıkçası.

    Ben size konuyu şu şekilde özetliyim;

    Bisikletinizin üzerindeki jant seti muhtemelen sizin ağırlığınızı taşıyamayacak speklerde olduğundan yamuldu. ( her ikisi de yamuldu dediğinizden örüm hatası olduğunu sanmıyorum)

    Şimdi yine çok düşük seviye teker setleri ile bunları değiştirirseniz , muhtemelen onlar da yamulacaklar ve burada sizin derdiniz çözülmemiş olacak.

    Bu sebeple, ben size çok da ucuza kaçmadan bir jant seti almanızı önereceğim. Rubleye takılmayın, kaset olursa ek olarak ruble alırsınız ki bu da 40-45TL civarında bir ek maliyet getirir, sonrasında başınız ağrımaz.




  • Hocam 70 kiloyum boy 1.77-78 civarı bu koskoca bisiklet beni taşımayacakta kimi taşıyacak diğer konuya gelirsek bizim suanki jantlar teller siyah standart ve genel olarak gri gümüş renkli jantlar teller yokmu Hah işte o telleri bu bisiklete taksak çok kötü mü görünür ki mühendisleri siyah jant kullanmış çünkü çare yok bisikletçim bunu öneriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fönix0526

    Hocam 70 kiloyum boy 1.77-78 civarı bu koskoca bisiklet beni taşımayacakta kimi taşıyacak diğer konuya gelirsek bizim suanki jantlar teller siyah standart ve genel olarak gri gümüş renkli jantlar teller yokmu Hah işte o telleri bu bisiklete taksak çok kötü mü görünür ki mühendisleri siyah jant kullanmış çünkü çare yok bisikletçim bunu öneriyor

    Taşımamış işte, taşıyabilseydi söylediğiniz gibi yamulmazdı. :) 48 liraya jant var demişsiniz, 5000 TL'ye de var.

    Genel olarak gri gümüş jantlar diye birşey yok, hepsinin farklı uzunlukları (teller), profilleri, malzemele kaliteleri, göbek tipleri vardır. Siz sanırım standart sanıyorsunuz bunları, sizin deyiminizle "hah işte" kazın ayağı öyle değil :)

    Bisikletçiniz sizin jant çemberinizi mi değiştirecek, yoksa göbek tel ve çember dahil teker mi değiştiriyor? Telleri taksak ne demek anlamadım. Bisikletçiniz nerededir kimdir bilmem ama 50TL ye teker alıp takacaksanız muhtemelen üzerinde yamulttuğunuz dahi daha sağlamdır.

    Beğeni subjektiftir, alın tekeri tutun bisikletinizin üzerine nasıl göründüğüne kendiniz karar verin, bana güzel görünen sizi irrite de edebilir.




  • Vallahi işinin ehli biri gibi duruyor 5 tane kırık(köpük) jant teli var onları değiştirip akort cekicem dedi başka biseyi yok dedi bugün oraya gidicem ilgilendiğiniz için teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.