Şimdi Ara

[JAVA KURS?]ARI BİLGİ KADIKÖY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gitmeyin bu kursa kardeşim Hiçbir kursa gitmeyin illa gidecekseniz arı bilgi olmasın. Kursu geç başlatıyorlar 2-3 haftada bir duruyor. Yalan söylüyorlar. Fiyatları şubeye gidince yüksek söylüyorlar kesin yazılacaksın diızye. Şubesine bile gitmeyin!!!!!
  • yazılmayın kimseye de tavsiye etmeyin kimsenin hakkına girmeyin. Eğitim vermiyorlar paranızı kesiyorlar yalan söylüyorlar...
  • Çok sayfada bu kursu çok kötülüyorlar. Kadıköy şubesi inanılmaz kötü dolandırıcı diyorlar. Ben başka kurs araştırıyorum kesinlikle vazgeçtim.
  • Eğitim alanında girişimi yapmak isteyen bir arkadaşım kurs ve özel eğitim kurumlarında büyük paralar döndüğünü ve kurs işletmecileri bu işi sadece ticari olarak yaptığını ve kurs hocalarına cok düşük ücretler verdiğini söylüyor. Özel kurs olayına ben hem o yüzden cok karşıyım hem de günümüzde Internette her bir konuda eğitim materyali video kitap mevcut. Bu arada Java gibi birşeyi kurs ile öğrenmek zor. Youtube te Bilgisayar Kavramları diye bir programcılık eğitim kanalı var onda güya cok bilgili biri Java yı anlatıyor iyi güzel fakat sadece Netbeans IDE ile standart masaüstü , konsol uygulamalarını anlatıyor fakat piyasada asıl Java EE kullanılıyor ve o kanalda Java EE üzerine sadece bir tane o da başlangıç düzeyinde bir video var, devamı yok. Java EE'yi Türkiye'de sadece Godoro tam olarak işliyor ve o konuda kitapları ve galiba kursları da var. Java EE'yi en rahat öğrenmek için İngilizce / Almanca kaynaklara bakmalısınız, Godoro istisna Türkçe doğru dürüst kaynak yok. Bilgisayar programcılığı kursta öğrenmek zor. Bilgisayarınız başında örnekler deneyeceksiniz.

    @terzibaris

    @batuhanxsahinn

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gitmeyin kardeşim ben kursumu iptal ettirdim hiç de pişman değilim. Böyle kurs mu olur her hafta başka bi sıkıntı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=133908071&fromzero=yes mesajımdaki Head First Java kitabına göz at. İngilizce fakat konuları süper anlatıyor.

    Türkçe kitap bakıyorsan Godoro Yayıncılık'ın 1 Java SE ve 4 Java EEhttp://godoro.com/Content.html?article=xml/Publishing/Kitap-Java-Kurumsal kitaplarına göz at. Kurs alacaksan yine Godoro'nun kurslarına göz athttp://godoro.com/Content.html?article=xml/Egitim/Document-Prices bireysel kurslar 1250TL+KDV deniliyor fakat kurslar hala veriliyor mu onu bilmem. Aslında hiçbir özel kurs alınmasını tavsie etmem, Internette ağzına kadar dolu kurs var, tek şart İng bileceksin. Fakat İng öğrenmek için de yine yığınla ücretsiz kurslar var. Pratik için tavsiyem Youtube'ta ki Easy English kanalı. Şu videoya göz atın, farkı göreceksiniz, garanti veriyorum:



    Bu videodaki olay, İngilizceyi sokakta orjinal haliyle göstermek. Tüm konuşmalar altyazı geçtiği için anlaşılmayan yerleri anlamak. Ve klasik eğitim videoları gibi 'öğretmek kaygısı' olmadığından sıkıcı değil, tersine ilginç. Yani İngilizce kurslarına da para vermeye gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • terzibaris T kullanıcısına yanıt
    İptal sonrası dahi sıkıntı yaşatabiliyor o eğitim tacirleri. Eğitim alanında girişim yapmak isteyen arkadaşım anlatıyor, İngilizce kurslarında cok şirin görüntülü satış elemanları koyarak senet imzalatıyorlarmış, kursu almaktan vazgeçsen bile ödetmeye calışıyorlarmış. Kolunu versen bacağını kaptırıyorsun bu kurslara , ne o eğitim ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar yaklaşık fiyatı hocam
  • ne kadar yaklaşık fiyatı hocam
  • Kursa para verince ben buna para ödedim o yüzden öğrenirim, kurs öğretir şeklinde bir motivasyon oluşuyor. Bence bu motivasyon ile gerçekte cok az şey öğrenilebilir. Günümüzde Internette yandex.ru google.com üzerinden bir kitabı PDF olarak arattırdığınızda direkt indirilebilir PDF geliyor, eğitim video serisi şeklinde arattığınız da .rar olarak set geliyor. Yani eğitim imkanları temel olarak bedava buna rağmen insanlar 'para ödersem öğrenirim' motivasyonu ile kurslara para veriyor. yanlış motivasyon. kurslar insanların bu yanlış motivasyonunu bildiği için ona göre insanları bir güzel kandırıyorlar, yani Seth Godin'in all marketers are liars kitabında dediği gibi insanlara tatlı hayaller kurmasını sağlayarak iyi para kazanıyorlar. ancak yine seth godin 'in dediği gibi orada aslında insanlar kendini kandırıyor yani kursa giden kişiler kendini kandırıyor, bir hayale para veriyorlar ancak hayalleri tatmin ediyorlar. Java programlama ancak 100'lerce belki 1000'lerce kez kod yazıp çalıştırarak öğrenilir. Class yapılarına bakılarak Java geliştirilir. Geliştirdiğiniz program büyümeye başlarsa bazı kodlar yeniden düzenlenip sadeleştirerek kontrol altına alınabilir. Bu tür şeyler kursta öpretilmez. Haa diyelim ki bu temelleri öğrendiniz, sadece Java SE öğrenmiş oluyorsunuz. Piyasada gerçek iş bakarsanız önemli kısmı Java EE işidir ve o Java SE'den cok daha geniş bir alandır ve tam belirli bir tanımı da yoktur, belli bir kursta deil Java EE'nin içine girerek öğrenebilirsiniz. Java EE'ye giremeden SE işleri yapayım derseniz, onlar da coğunlukla GUI ve bazen de networking işleridir yani Java dilinden cok belli bir domain bilginiz de olmalı. USB'den takılan e-imza uygulaması örneğin Java ile yapılmışsa USB domain'ini bilmeniz gerekecek ve Java bir alt-araç olarak kalacaktır. Böylesi bir ortamda kursa verdiğniz para sadece tatlı bir anı olarak kalacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkğrler hocam
  • çok sene geçmiş üstünden ama bana sorabilirsiniz :)

  • ibrahim.demir İ kullanıcısına yanıt

    Hocam eğitimi nasıl java olarak,söyler misiniz?

  • Ben eğitim alıyorum microsoft yazılım eğitimimi tamamladım şuanda da java developer derslerine giriyorum. Hem kurum hemde hoca bakımından hiç sıkıntı yaşamadım. Özellikle rehberlik birimi var çok ilgi alakalılar buradaki yazılanlar çok inandırıcı gelmedi açıkcası gerçi 5-10 yıl önceki yorumlar ama bana tavsiye eder misiniz derseniz kesinlikle ederim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.