Şimdi Ara

Jaybird Freedom 2 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süren kararsızlığım sonucu hem sporda hem günlük hayatta ses kalitesi iyi olan bir kulaklık arıyordum çok marka inceledim sonunda Jaybird Freedom 2 almaya karar verdim.

    Ses Performansı
    Kulaklık ses performansı konusunda gerçekten iyi teknik konuları pek bilmem ama kullandığım kulak içi kulaklıklar arasında en iyisi diyebilirim bass seslerde tiz seslerde istenileni veriyor. Telefona indirilen uygulaması sayesinde ekolayzer ayarlarıyla oynadığınızda son seste dinleyemezsiniz :) hazır ayarlarda bulunuyor burada

    Ses İzolasyonu
    Pasif ses yalıtımına sahip bu konudada başarılı diyebilirim kulaklığı taktığınızda müzik açık olmasa bile dışarıdaki sesi bir nebze kesiyor müzik açtığınızda dışarıda olan bitenden haberiniz olmuyor zaten :)

    Şarj Süresi
    Gelelim canımı sıkan kısma şarj konusunda başarılı diyemiyorum her gün şarj etmeniz gerekiyor bu kadar para verip ses kalitesi iyi olan bir cihaza neden 4 saatlik bir batarya takılır ki :) kutu içinde şarj süresini 4 saat daha uzatmak için bir parça çıkıyor bir nevi power bank diyebiliriz toplamda 8 saatlik bir süre ama bu parça takıldığında biraz kabalaşıyor kulaklık bir de her zaman o parçayı yanında taşıması var o da can sıkıcı son olarak o parça olmadan ürün şarj olmuyor kaybederseniz geçmiş olsun yani :)

    Kimler Almalı
    Ürün ucuz bir ürün değil 600 tl fiyatı var D&R'dan 500 tlye almıştım açıkçası parasının hakkını veriyor şarj konusunu bir kenara bırakırsak :) spor yapıyorsanız koşma atlama zıplama kulaktan düşmüyor bu konuda başarılı dengeli müzik yeri gelince bass yüksek ses istiyorsanız günlük yaşamda şık duran bir kulaklık arıyorsanız almanızı öneririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 25 Mart 2018; 23:13:50 >







  • Hocam bende almayı düşünüyorum. Powerbeats3 denedinizmi daha önce yada hangi kulaklıkları denediniz. Tam olarak bass performansı nasıl ? Bass ağırlıklı müzikler dinliyorum genelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 250-300 lira bandında bluetooth kulaklık bakıyorum. Freedom 2 internette 300 liraya kadar düşmüş durumda şuan. QCY T1 Pro ile Freedom 2 arasında kaldım. Kulaklığı genellikle dışarıda yürürken bass ağırlıklı müzik dinlemek ve arada film dizi vs. izlemek için kullanacağım. Şuan freedom 2 den memnun musunuz?
  • Hala kullanıyorum tavsiye ederim ses bas kalitesi iyi gerçekten son seste dinlemem spor salonu dışında ekstra olarak uygulaması var ayarda yapılabiliyor ben 500e almistim o fiyata düştüyse iyi tek sıkıntısı bana göre sarji 4 saat gidiyor sarj eden bataryası küçük cebindede tasiyabilirsin ama her gün sarj etmek gerekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 10 Temmuz 2019; 19:52:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün D&R da indirime girmiş 375 tl ye satın aldım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.