Şimdi Ara

Journey to unGoro hakkında yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar oyuna birkaç ay ara vermiştim dun gece tekrar bir giriş yapayım dedim bir sürü değişiklik gördüm. Biri açıklayabilir mi bu yeni expansiondaki adapt olayını ve quest olayını ? Ayrıca bazı kartlar wilda geçmiş oyun başında 2000 civarı dust verdi. Bilmem gereken neler var acaba yardım edebilir mı biri ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Adapt mekaniği, discover e benzer. Toplamda 9 farklı adapt seçeneği var, tek seferde bunlardan karşına 3 tanesi geliyor, 1 tanesini seçebiliyorsun. Seçtiğin adapt, yerdeki karta uygulanıyor.

    Her classın legendary bir quest kartı var. Bu kart eğer destendeyse, açılışta mutlaka eline geliyor. Quest kartını oynadıktan sonra, her class için farklı bir şey yapmanı istiyor. Örneğin warrior için 7 taunt kartı oynamanı, warlock için 6 kart discard etmeni vs. Bunları yaptığın zaman, her class için bir ödül kart veriyor. Warrior için 4/2 bir silah veriyor ve hero power rastgele bir rakibe 8 hasar vuruyor, warlock için her tur 2 tane 3/2 minion çıkaran bir portal açıyor vs.

    Karazhan, Old Gods, Gatgedzan ve Un'goro haricindeki tüm ek paket ve macera kartları wild moda geçti. Onun dışında vanilla kartlarından Sylvanas, Ragnaros, Azure Drake, Power Overwhelming, Conceal ve Ice Lance de wild kartı oldu artık. Eğer bu kartlar sende varsa, wild moda geçtikleri için onların dust miktarını hediye ettiler ama kartlar sende kalmaya devam ediyor.




  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Sağol cevap için, peki şu Elemental kartlarin olayı nedir baya bir elemental kart gelmiş bir de questi yapınca oyunda mesela reward karti direk eline mi veriyor acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elemental yeni bir kart türü beast, demon gibi. Questi tamamlayınca ödülü eline kart olarak geliyor. O kartı oynadığın zamanda özelliği aktifleşiyor. Yani warrior 7 taunt kart oynayınca eline 3 manalık bir silah geliyor. O silahı oynadıktan sonra hero power değişiyor.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.