Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.058
Cevap
96
Favori
755.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Anladim,peki size kadran ile alakali bir soru sorabilirmiyim?bu yakit tuketimi ve hizi ayni ekrana alamadim bir turlu ,bunun icinde servise gitmek istemedim,kullanim kilavuzunda da bulamadim siz boyle birsey yapabildiniz mi yoksa acaba aracta bunlarin yerlerini degistiremiyormuyuz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KaaPTaaNY K kullanıcısına yanıt

    kadran olarak hız ve devir saatleri var, ortadaki ekranda ise ya hızı dijital olarak görebiliyorsun yada yakıt tüketimini ilk calistirdiktan sonra, yakıt aldıktan sonra ve son motoru calistidiktan sonra diye 3 farklı ölçümle görebiliyorsun.

    Dijital ekranda hem hız hemde yakıt verimi veren bir sayfa yok diye hatırlıyorum.

    Bahsettiğim çarpışma uyarısı ni da aşağıdaki ekranda sağ hız kadraninda ortadaki sarı uyarısı ışığı olarak görebilirsin.


     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Benim istedigim bu ekrana da yakit tuketim degerini koymak,burada oda olursa surus sirasinda ekranlar arasinda gezmeye gerek kalmaz,servise soracagim bunu

     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Yeni makyajli versiyondaki hayalet ekran bizimkilere deuyumlu olur mu acaba?fotograflarini gordum cok ?ık duruyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KaaPTaaNY K kullanıcısına yanıt

    Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah.

    Ben de yaklasik 3000km devirdim ve genellikle sehirlerarasi 50km lik is yerime giderken uzun yolda kullandim. Surus olarak keyifli ve guven veren bir arac. Ancak ben yakit tuketiminden sikayetciyim. Narin kullanir ve devirine dikkat ederseniz std modda uzun yolda ancak 7.8l civarini yakaladim ama normal 140 uzeri giderseniz 8.5l ort yakiyor. Bu da bence motorun verimsizligini ortaya koyuyor. Gecen hafta seyahatim icin puma kiraladim. O da 1.0 motor ama 125gb, surusu cok daha guzel ve seri idi. Ustelik onu da narin kullanip 130 u gecmedigimde 6.0 civari tuketim gordum. Ayrica Juke da gaza bastiginizda flut gibi ses cikarirken, puma da gaza bastiginizda normal bir ses ile hizlanma aloyordu. Juke alirken baz paket puma cok bostu ve st line da 1500 civari oldugu icin tercih etmemistim ama performans olarak juke dan cok daha iyi geldi. Ancak baz paket puma nin ekrani da rezalet, o yonden juke platinum en azindan hem guvenlik donanimi hem dd modern cizgisi ile onde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ugurel kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim size de hayirli olsunsizde guzel saglikli gunlerde kullanin,kazasiz belasiz,puma ve kuga ya bakmistim bende bunu almadan once,puma her ne kadar dis gorunuste cok hosuma gitsede dediginiz gibi hem cok bostu,hemde ic tasarimi cok standart duruyordu,kuganin manuel en bos haline 1.6m para dediler,yakit tuketiminde ise cesme otobanda 90 sabit eco modda 5,7 gordum en dusuk,ama sehir icinde arac yakiyor bir de dogru mu hissediyorum bilmiyorum ama arac sanki gosterilen degerlerden daha fazlasini yakiyor gibi daha 500 km oldu 2nci depo bitecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaaPTaaNY -- 14 Mayıs 2024; 21:56:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugurel kullanıcısına yanıt
    Bayram tatilinde İstanbul-Samsun-İstanbul güzergâhında yaptığım yolculukta 6,1 Lt ortalama ile tamamladım. Çoğunlukla Eco mod ama yol fırsat verdikçe 120-130 km ortalama ile gittim. Kuzey Marmara kullandığım zamanlar 150 km civarında gittim. 4 kişi yol boyunca klima açık şekilde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emrah66 kullanıcısına yanıt
    Sizin ki kac km de?Ben bu yuksek tuketimi biraz yeni olmasina bagliyorum,km arttikca zamanla duser diye dusunuyorum,gerci yeni arabalarda rodaj falan olmuyor ama bi ilk 5-10 bine kadar bakicam,6 7 litreler de kabulum benim ama arac gercekten gosterdiginden fazla yakiyor gibi hissediyorum ben oyle hiz da yapan biri defilim en fazla 100 le yol alirim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim araçta yeni henüz 2500 km olmadı İstanbul içinde tüketim yüksek yalnız toplam kullanım ortalama 7,1 Lt olması lazım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emrah66 kullanıcısına yanıt
    Sehir ici trafik icin iyi bir deger

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KaaPTaaNY hayırlı olsun kazasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

    Bizim aracımız 5. ayını bitirmek üzere 5.000 km'yi gördük, uzun yol bir İzmir - Ankara, Ankara - İzmir deneyimim oldu.

    Uzun yolda yormadı, ortalama 6 lt / 100 km yaktı. Bu arada İzmir şehir içinde 7-8 aralığında, ancak boş trafikte, misal gece bir yerden dönüyoruz, sakin kullanımda (standart mod) 5 altına çok rahat iniyor, rekorum 4,1 lt / 100 km, ama gaz pedalı altında yumurta hesabı kullanmıştım o gece.  ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### 

    Otomatik cam kapatma konusuna katılıyorum, ancak benim sorunum başka, şöyle tarif edeyim; aracı burnu yokuş aşağı bakacak şekilde park etmişim, ayağım frende çalıştırıyorum, R'ye takıyorum, ayağımı frenden kaldırmamla sanki boşta gibi yokuş aşağı kayıyor, tutunması gerekiyor, nerde auto hold, nerde yokuş desteği? Ben servise göstermeyi düşünüyorum.





  • Klimt kullanıcısına yanıt
    Merhaba tesekkur ederim,sizede hayırlı olsun,bende 1000 km yi gectim sizin 4.1 muhtesem bir deger valla,yokusta yasadıklarınızı bence de servise gosterin,benim aracta boyle hiç yasamadım ve cok dik yokuslu bir bolgede oturuyorum, ne geri ne ileri asla bir bırakma yapmadı aracım,sizdeki bu durum start stop ile alakalı olabilir mi?ben cunku araca biner binmez kapatıyorum,daha once start stop acıkken baska bir arac kacırma yapıyordu,oradan alısknlık oldu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Autohold ile ilgili bilgim kısıtlı olabilir, bilenler aydınlatsın, kapı kapalı ve emniyet kemeri takılı şartını arıyor autohold onu öğrendik, ama ilk çalıştırmada neden arabayı tutmadı?

  • Dikkat ettiniz mi peki autohold ısıgı yanıyormuydu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokuşta bir deneme yapacağım.

  • Selamlar arkadaşlar,
    Ocak ayında aldığımız 2023 model sıfır Nissan Jukemizle (Platinum) 3000km'yi devirdik. Size birkaç konuda sorularım var. Acaba aynı sorunları sizler de yaşıyor musunuz?
    1. Aracı ilk çalıştırdığımızda, park alanından çıkarken direksiyonu sağa sola çevirirken inanılmaz bir tıkırtı ve gacırtı sesleri duyuyoruz. Normalde aracı sürerken bir problem duymuyoruz ama ilk çıkarken böyle yapıyor. Aynı şekilde park ederken de aynı sesleri duymak mümkün.
    2. Şimdiye kadar 2 defa başımıza geldi. Araç yokuşta zorlandığında (ilk çalıştırmada) motoru kapatıp uyarı sesi veriyor. Ekranda Üçgen işaret ve kırmızı renkli D simgesi yanıp sönüyor. Bu ne demek?
    Aynı sorunları yaşayan, veya sorunların sebebini anlatacak olan olursa çok sevinirim.
    Herkese iyi forumlar
    Saygılarımla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSİBAY O kullanıcısına yanıt

    Ayni dönemlerde aldık araçlarımızi benim de 6.000 km oldu,


    Dediğin 2 sorunu da yaşamadım,

    1. Direksiyon konusunda eğilip direksiyonun altına baktı mı direksiyonun mili açıkta, paspas ucu dolanmış olabilir mi acaba, eğer mile değen birsey yoksa, aracin zeminde lastik döndüğü zaman gelen ses de olabilir onu da istersen bir kontrol et eğer bu dediklerimden birsey cikmaz sa bu kesinlikle bir servis konusu, direksiyonun kutusuna bakılsın.

    2. Konu arac yokus cikarken stop mu ediyor, yokuş da park halinde iken calistiriyorsun kaldirirken stop mu ediyor biraz daha detay li anlatabilirsen sanzuman ile alakalı mı yoksa aracın kalkışı sırasında oluşan bir sorun mu değerlendirelim birlikte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSİBAY O kullanıcısına yanıt

    merhaba,bende boyle sorunlar ile hiç karsılasmadım servise gostermenizde fayda var,fakat dediğiniz direksiyondaki ses problemini eski toyota corolla aracımda yasamıstım,sebebi ise direksiyon yuksekliği idi,direksiyon en yukarıda iken takır tukur sesler geliyordu biraz asagı aldıgımda ses kesiliyordu bu tarz birsey olabilirmi acaba?

  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.