Şimdi Ara

Juventus Football Club ••• La vecchia Signora ••• (928. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.629
Cevap
35
Favori
471.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 926927928929930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • leş futbol fiorentina ezdi resmen nefes aldırmadı juve ilk 5 e girebilirse yatsın kalksın bütün yaratıcılara dua etsin

  • Juve yatsın kalksın Perin ile Jovice dua etsin. Bu futbolla PSG ye karşı zerre şansı yok. Hatta Benficaya bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en itici en sinir bozucu takımı bu juve cidden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo'nun United'a değil de bu futbol oynamayan futbol katili Juventus'a gitmesi en büyük hatasıydı. Şuna bak yine top oynamıyorlar.



  • Böyle bir rezillik yok şuna ofsayt verdiler bakmadılar bile

    Var çıktığından beri en büyük hata oldu bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo gidince Juve uçacak kaçacak diyenler vardi.  

  • Ben görüntüyü diğer açıdan ofside olarak gördüm, madem pozisyon pozisyon geliyorlar bir önceki pozisyonda da penaltı vardı.

  • Goodbye Allegri

  • Benfica taş gibi

    Juventus, Maccabi ile UEFA için yarışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allegri futbol teröristidir. Juventus dünyanın en rezil futbol oynayan bir zamanlar büyük diye anılan kulübüdür. Juventus artık çok küçük. Yapılanmada çok geç kaldılar bu da yetmezmiş gibi rezil bir futbol teröristini başa getirdiler. Son 3 teknik direktör seçimi berbat bu takımın

  • Ronaldo enkazı. Vay be finaller, yarı finaller oynayan takımdan nereye... Ronaldo'nun büyüklüğü harbi çok başka bir büyüklükmüş. Gittiği yeri enkaza çeviriyor eleman ve enkaza çevirdiği yer bir daha iflah olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 15 Eylül 2022; 1:36:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 12 yılda 9 kez şampiyon olmuş, 2 kez Şampiyonlar Ligi finali görmüş ve bu süreçte o sıradaki şartlara göre dönemin en iyi futbolcularını öyle ya da böyle kulübünde barındırmış bir takımın doğal olarak yaşadığı bir düşüş sezonudur.


    Nitekim Juventus'u Juventus yapan bir oyuncu takımda kalmamış, sağdan soldan toplama oyuncularla hareket etmeye çalışmaktadır. Liderlik vasfı bulunan Buffon, Del Piero, Chiellini, Nedved vs. tarzı hiçbir oyuncu kalmayınca takım tel tel dökülmeye başlamıştır tamamen. Eskiden sıkıcı bir allegriball izliyorduk fakat artık takım içerisindeki uyum tahmin edilemez seviyede kopmuş ve kötü oynamanın da altında artık juventus futbol oynayamamaktadır.


    Salernitana maçında VAR'a rağmen yaşanan skandal -ki bence futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük skandallarından birisi- neticesinde bile Juventus taraftarı İtalya Futbol Federasyonunu yıkmadıysa taraftarın da artık ilgisinin kalmadığı görülmektedir. Zaten taraftarın ligden beklentisi yok, ligi kazansa da bir şey değişmiyor. Şampiyonlar Liginde de bir başarı gelmesi mucize olduğundan dolayı Juventus her anlamda çökmüş durumda.


    Bir Juventus taraftarı olarak Danilo, Rabiot ve De Sciglio takımdan gitmediği ve yıldız bir kaleci transferi yapılmadığı sürece bu takıma dair yeniden umut beslememeye zaten 3 yıl önce başlamıştım.





  • Conte ismi anılmaya başlandı, hayırlı olsun.

  • Aynen öyle Ronaldonun enkazi.


    Yaşlanan Buffon, Barzagli, Chiellini, Bonucci, Marchisio,Pirlonun yerini dolduramayan, yerlerine world class adamlar almayan Ronaldo.

    Lichtsteiner, Evra, Alvesin yerini dolduramayan Ronaldo.

    Vidali Bayerne 40 milyona satip(o zaman büyük para) yerine beleş diye Khedirayi alan Ronaldo.

    Tevezi gönderip yerine Dybala balonunu alan Ronaldo.

    Morattayi intere gönderip Paraticinin kadroyu enkaza çevirmesine neden olan da Ronaldo.


    Rabiot, Ramsey,Emre Can gibi oyunculara 7-8 milyon net maaşlar verip alan yine Ronaldo.

    City ve Barçanin rejectleri Danilo ve Arthura yüksek maaşlar verip şimdi de elden çikaramayan yine Ronaldo.

    Douglas Costaya 50 milyon bonservis veren, De Ligte 80 milyon bonservis veren yine Ronaldo vs.



    Ronaldonun büyüklüğü başka büyüklük tabi. Takimin hem sportif direktörü hem de sahibi. Yukarida bahsettiğim hatalari yapip Juveyi enkaza çevirmiş. Mesele Pessiye bakiyorum. 28 yaşina kadar Barçayi Bayern ve Realle birlikte dünya futbolunda 3 büyükler denilen en büyük 3 kulübün arasina sokmuş. Pessinin Messi olduğu zamanlar. Pessi olduğu zamanlarda da Barçayi çiftliği gibi yönetip, 4 yilda 555 milyon maaş alip Barçayi sömürmüş, sürekli yildiz transferler istemiş, Barçanin enkaz haline gelmesine neden olmuş. 1.5 milyar borcun temel nedeni olmuş. Geleceği ipotek altina alip, Gelecek 25 yilki gelirin bir bölümünü şimdiden satip o parayla iyi kadro kurup,bitik Pessi yerine 34lük Lewayi almiş bir Barça. Pessinin bitik olduğunu onlar da biliyorlar.


    Sende haklisin. Algi yapip yalanlarla Ronaldoyu kötüleyip Pessinin Barçayi enkaza çevirmesinden dolayi Ronaldonun Juveyi enkaza çevirdiğini söylüyorsun. Bilinç altinda Ronaldonun Pessiden daha iyi olduğu gerçeği hep var. Bu gerçekle yaşamak zor olmali.


    Şaka bir yana, Juve Ronaldoyu aldi. 105 milyon bonservis ödediler 34ünde. Pessi bosman olmasa kendin Psgye de yamayamazdi. Gelirleri 100 milyon artti Ronaldo sayesinde. Ronaldo sayesinde sponsorluk, yayin gelirlerinden parayi vurdular. 3 senede attiği gol sayisi da ortada. 3 senede 300 milyon para getirdi senelik 100den. Ronaldo Juve açisindan başarili bir transferdir. Fakat sorun Ronaldoyu ŞLyi kazanmak istiyoruz, iddiali kadro kuracağiz diye kandirip Koronadan sonra 400 milyon sermaye artişi yapan Agnellilerdir. Ronaldoyu aldiklarinda o parayla ŞLde iddiali kadro kurup Ronaldonun 3 senesini heba etmeyebilirlerdi. hem Ronaldo hem de Juve kaybetti sonuçta.





  • YAAA ÇOK AYIP HEP RONALDO :)))) TAKIM HALA LEŞŞŞ MONZA 1 0 ALDI

  • Allegri ne rezil bir antrenör. Yakında kovulur.

  • Juventus CEOsu açiklama yapmiş. Allegri 3-4 yillik proje için geldi, ben de bu projenin parçasiyim demiş. Geçenlerde de Allegriyi kovun diyen taraftara yeni tdnin parasini sen vereceksen kovalim diyordu.


    Ronaldonun ahi var!


    Monzaya da ezilerek yenilmezsin be. Daha beter ol Juve. Sen Ronaldonun 3 senesini yedin.


      

  • Allegri de sorun yok bence kadro bğtçesi ve bedava leş oyunculara dadanma mantığında var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu sene artik yapacak bir sey yok. seneyi allegri ile bitirip mourinho kumari denenmeli. mourinhonun juve taraftarina hareketleri olmustu ama hoca donektir, juveye giderse o gun duygusal gunumdu falan der ozur diler. 2 yillik sozlesme yaparsin kotu giderse kovmak icin, belki bir kan uyumu olusur. gerci futbolcular allegriden bikmis gorunuyor ama mourinho yeri geldiginde daha hucum da oynatabiliyor. allegri hep ayniydi ama. yapabiliyorsan sorun yok, her maci 2-0 1-0 alabiliyorsan sorun yok ama artik yapamiyorsan baska seyler dene. hala 7 yil oncesinde adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmedikleri gönderdikleri Merih ligin şuan en iyi performans gösteren stoperi.


    Juve yönetimi mi hocaalrı mı artıl kim yapıyorsa trabsferleri futboldan anlamadığı gün gibi ortada


    Orta saha yok bekler hasan ali gibi. Higuaini sevmezdim onun kadar bile forvet yok takımda şuan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 926927928929930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.