Şimdi Ara

Kablonet Akıllı Sınırsız Dayatması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @agulec @NT2L @shascan @maaart


    arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ettim, bilgilendirmek için alıntıladım. alıntıladığım mesajı okur musunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 14 Ocak 2021; 10:42:55 >
  • @HHsungur @merlot7 @MC.CYBER_ @fakasupi


    arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ettim, bilgilendirmek için alıntıladım. alıntıladığım mesajı okur musunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 14 Ocak 2021; 10:43:2 >
  • @Dr.Faustus @deryadeniz76 @orktas @bparker


    arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ettim, bilgilendirmek için alıntıladım. alıntıladığım mesajı okur musunuz?

  • @miskindvd @Er.Ralp @mnihatgokcek


    arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ettim, bilgilendirmek için alıntıladım. alıntıladığım mesajı okur musunuz?


    yukarıda yaptığım flood için özür dilerim, 5 kişiyi alıntı yapabiliyormuşum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 14 Ocak 2021; 10:45:1 >
  • Kablonet Akıllı Sınırsız Dayatması
  • Ben duran kotalı kullanıyorum 100 mbit internet 250 gb kotası var Diğer secenekler gercekten kotu ama memnunum hizmetlerinden

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HA-DH

    @Challengermert @oguz298 @TheDanışma @unununium


    arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ettim, bilgilendirmek için alıntıladım. alıntıladığım mesajı okur musunuz?

    Şubatta yeni paketler gelicek dediler. 100/10 akıllı sınırsız yapıp geçerler büyük ihtimalle.





  • öncelikle bu mesajları okuyan bir makam yok, boşuna sayın cumhurbaşkanı diyip de buradan birşey çıkacağını zannetme, bu mesajlar sistemsel olarak ilgili firmaya atılır, onlar size copy paste matbu bir cevap atar evrak sonlandırılır, cimer - bimer süreçlerinin tek artısı belirli bir cevap süresi vardır o süre içinde gelir cevabı, içinden ise yine birşey çıkmaz,


    ayrıca biri okusa demez mi şu saçma mesaja, turknet 95 miş onu al, serbest piyasa seçim özgürlüğü var, sanki tek firma kablo ve zorla satıyorlar.


    hadi diyelim 50bin km fiber döşe diye zorunluluk koydu başkanlık, firmalar demez mi %100 ithal ürün dolar olmuş 7,5 tl ben nasıl döşeyim 50 bin km, bu dönemde böyle serbest piyasaya aykırı topa kim niye girer.


    ayrıca bin defa dedik, bu firma kablo tv şebekesinden üzerinden ucuz fiyatlı temel telefon, internet, analog tv ve digital tv hizmetlerini tek elden veren bir devlet firması, bugün 4 kişilik normal ailenin tüm iletişim ithiyaçlarını en uygun şekilde karşılıyor mu evet karşılıyor, senin tuhaf extrem ihtiyaçların varsa aslında ihtiyacın olmayan SOL 200 mbps yi 149 tl ye alabilirsin.


    biz koca iş yerini 100 mbps ile 30-40 bilgisayarı tamamen digital şekilde çalıştırıyoruz, hat kapasitesi %50 yi görmüyor, millet bireyselde 200 mbps fantezileri yapıyor...





  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Hocam sizin her sözünüze katılıyorum aslında ama sürekli göz ardı ettiğiniz bir husus olan "Akıllı Sınırsız" dayatması var. Bunu kaldırmadan Kablonet bana göre savunulacak hiç bir tarafı yok, benim aklım almıyor bu işi almayacakta.

  • ElcaseJaws kullanıcısına yanıt

    250GB bana 1 gün yetmez

  • fakasupi F kullanıcısına yanıt

    kablonetin yapması gereken bence, direk 25 mbps sınırsız ver geç, 100 güldürme bilmemne olaylarına gerek yok, yada 25 mbps sınırsız gündüz bedava 100 mbps diye sat, pazarlamanı öyle yap, 80 tl ye her tür ihtiyacımı sağlıyor bu adam benim, kesinti yok hiç bir sorun yok, 20 yılda 2 saat anca kesinti olmuştur toplasam, ben ve birçok insan zaten 20 mbps sınırsız + tvler 70-80 tl dese zaten yine alacak, 100-200 isteyen de almayacak, tamamen pazarlama saçmalığı yapıyor turksat.

  • HA-DH kullanıcısına yanıt

    Cimer'e gönderdim metni olduğu gibi.

  • HA-DH kullanıcısına yanıt

    Hocam devleti devlete şikayet etmişsiniz resmen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miskindvd

    250GB bana 1 gün yetmez

    100 yapmıstım yetmedi 250 yaptım oda yetmedi kendimden kıstım artık :D

  • Bende şuan kablonet kullanıyorum bu hız yavaşlatmasını ve verdikleri dandik modemin wifi chipsetinden dolayı kopmalar yaşadığım için kablosuz bağlantıda bu sebeplerden dolayı türknet fiber döşeniyor altyapı tamamlanır tamamlanmaz kaçacağım 100mb dow. 50 up. 85 tl hem daha ucuz hem daha hızlı upload ı ve 1000mb lik paket 270 tl kablonette ise 1000tl civarı.Bakalım tüketici hakem heyetine işimi düşecek tahahüt ten dolayı.

  • Takmışlar kafaya 100mb yi türktelekom da kablonet te millete eksik hizmet verip sömürüyorlar ve bizler hariç kimse ses çıkarmıyor abd adam 55 birime 300 e 300 simetrik alıyor tamam anlıyorum yatırım yapmak zor dolardan dolayı ama türknet mileni.com gibi firmalar türktelekomun altyapısını kullanarak 100 tl ye aynı interenti verip kar ediyor ki bu fiyatlara satıyorlar ama bizim tt 150 160 tl ye kazıklıyor milleti.Kablonet te ayrı kafa arıza kayıtlarına güzel bakıyorlar ama gine de eksikleri var.Bu arada zengin semtlere altyapı kuruyorlar demişsiniz ben istanbul kağıthanede yaşıyorum kablonet altyapım var lüks bir semt te değil neye göre altyapı döşeniyor çözmedim daha.

    Not eksik hizmet dediğim arkadaşım tam paket ücreti ödeyip 8 10 mb hız alıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HA-DH

    bizim mahallede ki bazı kişilere tavsiye ettim, geçtiler. şuana kadar bir şikayetleri olmadı. sanırım bende de sorun olmaz

    Hadi bakalım umarım bir sorun olmaz.

  • bu saçmalıgın adınada akıllı sınırsız demişler yeminlen insanın aklıyla nasıl alay edebilrizin en mümtaz örnegi günün nerdeyse 4 de 3 üne 100 mbt verip çalışan insanların en aktif oldugu dönemde pime time mi deniyordu her neyse bu zamana 4 de 1 hıza indirmek olsa olsa akıl tutulmasıdır umarım bu saçmalıga bir son verirler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HA-DH

    arkadaşım


    kablonet fanboyu falan değilim de


    yani attığın diğer tüm linklerde sadece internet hizmeti var


    ben 76 tl civarı bişi veriyorum 100 mbps internete + tv, içinde ıvır zıvır büsürü kanal da var bein sports harici


    turknet falan filan hava civa, direk alt yapısı yoksa.


    neyse ya banane :D





  • Er.Ralp kullanıcısına yanıt

    Belgesel kanalları haricinde sinema tv ler dahil vasatlıktan yıkılan bir platform kimse kusura bakmasın sayılıdır sinema tv de izlediğim filmler zaten paralı platformda sansürün olması kabul edilecek bir durum değil (şiddet ve cinsellik meraklısı değilim film izlerken ama bazen sansürün seviyesi filmin hikayesini dağıtacak noktaya geliyor o derece) diğer tv kanallar hali hazırda Türksat uydusunda yayını şifresiz olarak devam etmekte. KabloTV özellikle son 2 yılda ne gibi bir yenilik sunmuş abonelerine Spor kanallarından bahsetmeyin başka platformlarda bu ücrete açık zaten her iki kanal da.


    UPLOAD hızları ise gülünç bir halde artık benim 24 ay abonesi olduğum bir önceki tarifem 50mbit sınırsız da upload hızım 8-9 mbit idi şu anda 100 güldüren tarifede ise 5 mbit internet hızım 2 katına çıktı upload hızım yarısına indi Türksat kadar vizyonsuz bir firma yok kusura bakmayın evde herkesin bulunduğu saatlerde Netflix i ya izlemiyorum ya da 720p ye indirmek zorunda kalıyorum evi halkı da paralelde Netflix izleyebilsin diye son 2-3 aydır Türksat Istanbul çapında 144 core fiber kablolar ve sokak aralarına 4 lü fiber kablolar çekti umarım yeni tarifeler tatmin edici olur ya da 1-2 ay içinde veda edeceğim 20 yıllık kablonet aboneliğime kablo tv ise herhalde 25 senelik olmalı.


    Teknoseyir de Editör olan Murat Gamsız'ı bilenler vardır aranızda dün ve muhtelif günlerde yaptığı youtube canlı yayını izlenemez durumda upload hızları nedeniyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.