Şimdi Ara

Kablonet’ten Dsmartnet’e Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun yıllardır kablonet kullanıcısıyım. Binamızda bakır adsl ve vdsl altyapısı var. Adsl olarak 18 Mbps’e kadar hizmet verebiliyorlarmış. Elimde biraz eski model Aztech dsl605ew wireless adsl modem var.

    Dsmart’ın aylık spor paketi + 16 Mbps türk telekom altyapılısı sınırsız internet paketinin fiyatı 96,13 TL. Engelli indirimi ile %25 indirimli almayı planlıyorum. Müşteri hizmetleri ile online yazıştığımda mevcut internet sağlayıcınızdan dsmarta direk geçiş yapabilirsiniz dedii. 48 saat içerisinde gerçekleşiyormuş. Kablonet aboneliğim geçişle birlikte otomatik olarak kapanacakmış. Altyapıları farklı olduğu için emin olamadım. Bilgisi olan var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosmarcos -- 14 Şubat 2021; 14:38:58 >



  • Niye böyle bir değişikliğe ihtiyacınız var. aylık 96 TL ye 100mb akıllı sınırsız internet + tv üst paket gibi bir kablonet tarifesi varken?

  • benim alacağım paket 72 TL’ye gelecek. Dsmart receiver cihazı babama vericem, interneti ben kullanıcam. Ben tv izlemiyorum.

  • Ben de aynı sorunun cevabını arıyorum. Ben de Superonline'dan D Smart'a geçmeyi düşünüyorum, D Smart'a başvurduğum takdirde Superonline kendiliğinden iptal mi oluyor yani dilekçe falan vermeme gerek kalmıyor mu? ISS sözleşmesi falan varmış galiba fakat net bir bilgim yok, bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
  • hmssf kullanıcısına yanıt

    Bugün yereldeki dsmart bayisini arayıp sordum. Sizin açınızdan daha garanti olur arayıp kapatmanız minvalinde bir şeyler söyledi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosmarcos -- 15 Şubat 2021; 20:37:36 >
  • Yarın bi arayacağım superonline'ı bakalım
  • Farklı alt yapılarda geçiş olmaz. Dsmart a sıfırdan başvuru yapmanız gerekecek.
    Kablotv ile dsmart arasında ciddi kalite farkı var pişman olabilirsiniz. Engelli paketleri kablotv de de var onlara da bakabilirsiniz. Spor kanalları için de iptv alabilirdiniz. Uygun fiyata mac da izlersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 16 Şubat 2021; 2:31:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.