Şimdi Ara

KABLOTV VE KABLONET BÖLÜM KURALLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KABLOTV VE KABLONET BÖLÜM KURALLARI

    1- KABLOTV ve KABLONET bölümlerinde Donanım Haber forum kuralları, tüm diğer bölümlerde olduğu gibi aynı şekilde geçerlidir.

    2 KABLOTV ve KABLONET bölümlerinde ve forumun genelinde Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat etmenizi, yeni konu oluştururken veya mesaj gönderirken ilk metnin ilk harfini büyük harf ile yazmanızı, noktalama işaretlerine dikkat etmenizi, gereksiz şekilde koyu yazı, renkli yazı, yatık yazı gibi seçenekleri kullanmamanızı ve tüm mesajı büyük harf ile yazmamanızı rica ediyoruz.

    3- KABLOTV ile ilgili olan konuları KABLOTV bölümüne, KABLONET İle ilgi konuları KABLONET bölümüne açmanızı rica ediyoruz.

    4- KABLOTV ve KABLONET bölümlerinde sadece Türksat Kablo tarafından sunulan Dijital ve Analog KABLOTV hizmetleri ile KABLONET hizmetlerine ait paylaşım yapılabilir. Farklı sağlayıcılarla ilgili paylaşımlar kendi özel bölümlerinde yapılmalıdır.

    5- KABLOSES hizmetleri KABLONET ile birlikte çalışabildiği için KABLOSES ile ilgili paylaşımlarınızı KABLONET bölümünde yapabilirsiniz.

    6- KABLOTV ve KABLONET devir ilanları için, KABLOTV VE KABLONET DEVİR İLANLARI ana konusunda paylaşılan kurallar geçerlidir ve bu kurallara uygun olarak hareket edilmelidir.

    7- Lütfen KABLOTV ve KABLONET bölümlerinde yeni konu oluşturmadan önce forum içi arama özelliğini kullanarak arama yapınız. Daha önce açılmış bir konu hakkında yeni konu açmak yerine, mevcut konu altına yeni mesaj göndererek eski konuyu devam ettirebilirsiniz.

    8- Yardım, imdat, acil, bilenler baksın, uzmanlara çağrıdır gibi konu başlıkları yerine sorunu kısaca özetleyen bir metin girmeniz yardım alma ihtimalinizi arttıracak ve forum kirliliğinin önüne geçecektir.

    9- Açtığınız konuya cevap gelmiyor olabilir, konuyu öne çıkartmak adına up, +, gülen yüz (smile) şeklinde gereksiz mesaj göndermeniz yardım almanızı hızlandırmayacaktır. Lütfen cevap gelmesi adına bir süre bekleyiniz.

    10- KABLOTV ve KABLONET bölümleri, uzmanlık gerektiren bölümler olduğu için aradığınız her sorunun cevabını bulmanız mümkün olmayabilir. Bunun bilincinde hareket etmenizi rica ediyoruz.

    11- KABLOTV ve KABLONET bölümlerini kullanan herkes geçerli kuralları ve sonradan değişebilecek kuralları kabul etmiş sayılacaktır.

    KABLOTV ve KABLONET bölüm kuralları V.02 (25 Şubat 2021)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.