Şimdi Ara

Kadın Cinayetlerinde Yanlış Tercih Gerçeği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
6.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • röpörtajlara baksanıza efendi erkek seven yok. sürekli bir fırlama erkek sevmek moda oldu. kadınları anlamak gerçekten çok zor yaw. eskiden bende acırdım baktım ben efendi davrandıkça kızlar dahada uzaklaşıyor ezik gözüyle bakıyor. artık hiçbirine acımıyorum tamamen gülü seven dikenine katlanır olayı. ben yine efendi olacam ama bu tarz olaylardada asla üzülmem. uçurumdan atlarsan ölürsün bu durumda uçurumu değil kendini suçlamalısın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 9 Haziran 2020; 13:36:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeg Elsker Norge

    Yorumlara bak
    Marjinal gözükeceğim diye neleri destekleyecek hale gelmişler
    Burada marjinal gözükmeye çalışan birisi varsa o da sensin
  • Yapabilicek birşey yoktur.İnsan bôyledir.Kadın yakışıklı kaslı erkekden hoşlanır.Erkekde sexi güzel aksini söyleyen yalan söyler.Recep İvediğinde dediği gibi tamam ama Ruhlar alemindede yaşamıyoruz falan 😓

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Einar Solberg

    20 küsür yıl bu ülkede yaşayıp "Kadın cinayeti ne" diyorsan ya art niyetlisindir ya da saf.
    Kadın cinayeti, kadın olduğun için sahip olduğun bazı özelliklerden dolayı öldürülmektir. Bu kadar basit. Kadın olduğu için öldürülen 20 insan var sadece mayıs ayında. Erkek olduğu için öldürülen kaç kişi gördün bu süre zarfında? Kadınlar tarafından öldürülen kaç kişi gördün?
    Bu sitede bariz kadın düşmanlığı var. Basında çıkan onlarca kadın cinayeti haberinin hiçbirini konuşmazlar, bir tane erkek cinayeti haberi çıkınca günlerce konuşup "erkek cinayetleri niye konuşulmuyor" diye duyar kasarlar. Bugün yine kadın sokak ortasında öldürülmüş oğlunun önünde, kim konuşuyor? Aleyna Çakır olayında konu açmışlar, katilden çok kızı konuşuyorlar.
    40 yıldır bu ülkede yaşıyorum. Nerede yaşadığımın bir önemi yok gerçi. Cinayetin kadını erkeği olmaz cinayet vardır. Bir insan diğerini öldürür buna da cinayet denir.

    Daha baştan kadın erkek cinayeti diye ayırmaya başlarsak sonuçları pek hoş olmaz.




  • Durex’in zamanında Türkiye’de yeteri miktarda reklam yapamadığı gerçeği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenilallanin -- 9 Haziran 2020; 17:18:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Kimsenin şu şu tür cinayet diğerinden daha önemli dediği yok. Soyu tükenme tehlikesi altında olan hayvanların öldürülmesine tepki gösterirken insanlar da öldürülüyor ama diyor musun? Spesifik bir konu hakkında konuşuyoruz burada. Soyu tükenen hayvanların öldürülmesinde öldürülenlerin öldürülme sebebi ne? Soylarının tükeniyor olmaları. Kadınların öldürülmesinde öldürülenlerin öldürülme sebebi ne? Kadın olmaları. Olay bu kadar basit.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tip veya para. Sadece bu ikisinden birine sahipsen pek çok kadın için ahlakının, hal ve hareketlerinin hiç bir önemi yok.

    Ancak bu konularda sadece kadınları suçlamak haksızlık olur. Bu tip evliliğin sebeplerine baktığınızda büyük çoğunluğunda aile için şiddet veya dram vardır. Kız çocukları veya genç kadınlar ailelerinden gördükleri şiddet ve baskıdan kaçmak için kötü evliliklere başvuruyor. Akraba bağları koptuğu için kimse kimseye sahip çıkmıyor. 20 yaşındaki çocuklar pek çoğumuzdan daha fazla hayatın sillesini yiyor ve kaçış için yanlış yollara evliliklere sapıyor.

    Toplum olarak çok bozulduk, parça parça olduk, kutuplaştık. Başımıza çok büyük felaketler gelmeden de eski samimiyeti yakalayamayacağız ne yazık ki...
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    +1. Bu olaylarda kültürü göz önüne almayıp körlemesine saldıranlar çoğunlukta. Çok dar bakıyorlar.
    Baba nasıl olmalıymış, otoriter olacakmış. Yumruğu koyunca herkes susacakmış. Höt dedim mi korkudan kaçacakmış evdekiler. Hadi lan ordan. Siz bu kültürü benimsiyorsunuz, evinizde kızınızı böyle yetiştiriyorsunuz toplum olarak, sonra bu tür olaylarda gidip kızı suçluyorsunuz tamamen. Sen git önce o kültürünü suçla. Gelenek, kültür diye her şey benimsenmek zorunda değil.
    Bakın, benim arkadaşlarımdan babası ile arası iyi olan, onla arkadaş gibi takılabilen hiçbir arkadaşım bu tür tiplerden hazzetmiyor. Hiçbir zaman sekmedi bu. Tam tersi babası olan insanları böyle insanlarla görüyorsunuz, görüyorum.
    İşin kolayına kaçmak yerine, sorunu kökünde aramak en doğrusu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Bir erkek hem yakışıklı, hem efendi, hem iyimeslek sahibi olamaz mı ? neden illa arızalı tipleri seçiyorlar.
  • netfriend kullanıcısına yanıt
    Onu bilemiyorum ama benim gözlemlediğim genelde böyle çok aşırı yakışıklı kaslı insanlarda bu var özellik.İyi nietli insanlardada yakışıklık var ama genelde kaslısını pek görmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayat yaptığımız seçimlerin bedelini ödemek veya kazanmaktır. En nihayetinde hepimiz insanız ve gönül bu ota da konar boka da.
  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt
    Kendi ağlamıyor zaten sevenleri ağlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış tercih diye yok kadınlar doğaları gereği aynen bizim kezban, şişko ve çirkin kızları çekici bulmadığımız gibi sünepe erkekleri çekici bulmazlar ve sevmezler(yakışıklı, uzun ve zengin olsa dahi) bu olaylarda kadınların eş tercihinden bağımsız münferit olaylar, sünepeleri de seçselerdi sünepe adam cinayeti haberlerini okuycaktık yani kısaca sap kalmak istemiyosanız acilen sünepeliği bırakın ve erkek olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 9 Haziran 2020; 20:10:29 >
  • Çok güzel ifade etmişsin hocam, tam konu içeriğini özetleyen konu mesajı olmuş.

    Biraz göz gezdirdim resimlere vb. katılmamak mümkün değil.

    İnsani değerler vb. artık geri planda bilmiyorum belki de hep böyleydi. Bu konuda net bir fikrim yok. Altında mercedes'i olan adam her türlü kadını götürüyor.

    İnsanız ama bence vahşi yaşamdan hiçbir farkı yok yaşamımızın. Dişi aslan birbirini döven iki erkek aslandan galip olanın altına yatıyor bu kadar basit. Maaşı, durumu kimin iyiyse o kazanıyor
  • Sözlükteki başlığı açan arkadaş sonuna kadar haklı. Selamını almayacağım tipler ile gidip kızlar sevgili oluyor... ÜSTÜNE ÜSTLÜK EVLENİYOR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4F3

    Testosteronla alakali. kadinlar yuksek testosteronlu erkek sever. yuksek testosteronda suca meyil agresiflik ve serserilige yol acar maalesef. eski caglardan kalma bir durtu bu cozumu yok
    Puahahaha bide bu yorumu beğenmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Bu b.ktan yorumu beğenen arkadaşlar beni bloklasın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 38 yaşımdayım hala bekarım o kadar kız peşinde koştum bakmadılar niye çünkü ben namuslu oldum,ahlaklı oldum,Allahın emaneti bildim,Gerçekten Allah rızası için sevdim sonuç ? kavgalar,mahkemeler,egosu şişmiş kızların kibirli bakışları ve bozulan psikoloji ve yuva kuramamanın verdiği acı türk kızlarından iğreniyorum artık türk kızlarımı milyon kez düşüneceksin evlenirken.İçlerinde zerre merhamet,ev ve yuva sevgisi,eş sevgisi çocuk sevgisi olmaz.Ne zaman memur olursun,parayı dökersin seni yalandan sever.Zaten dinleri imanları üniversite okuyup memur olmak olmuş.Allahın emri diyorsun umrunda değil çünkü kalbi firavunlaşmış yuva kurmanın sevgisi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimkk -- 9 Haziran 2020; 21:46:1 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.