Şimdi Ara

Kadınlar, sevgilinizi dikkatli seçin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence kadınlar çay kaşığı gibi orası burası sallanan lavuklarla muhabbet etmeyi kesmeli.Aslan yattığı yerden belli olur.İnsan kendini konuşmasıyla belli eder hocam.Mesala bende sert iri yarı uzun bir tipim bu beni piskopat birimi yapıyor ? Böyle yaratılmışım.Konuşmak çok önemli konuşarak anlaşmak anlaşabilmek orası burası oynayan tiplerle bir olmak yerine bu forumda on numara kaliteli insanlar var onlara baksınlar biraz.Ayyyyyyyyy çok sıkıcııııııııı diyip iki yalana inandırabilen erkeklerin yanına gideceğine adam gibi insanlarla takılsınlar.

  • nofear515 kullanıcısına yanıt
    Tipten zaten hiç bahsetmiyorum, o şekilde bir insan tanımlanamaz. Dış görünüş ancak giyim ve vücut diliyle yorumlanabilir bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdiki kizlar dürüst saf Anadolu erkeğini sevmiyor, nerede eğlence dans düşkünü uyuşturucu kullanan it serseeiyi tercih ediyor.sonuclarina da katkansin bı zahmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastStand

    karakter eksikliği yaşayan, beyin fakiri, kültürsüz, bilgi birikimi olmayan, erkeğin arkasından her türlü iş çeviren, egosu boyundan yüksek, tek derdi bütün erkekler tarafından ilgi görmek olan, sevgilisi olsa bile hala diğer erkekler tarafından ilgi açlığı devam eden ve onlara kuyruk sallayan, poposunu memesini sonuna kadar açıp sonra bizi cinsel obje olarak görmeyin diyen, aldatırken erkekten 10 kat soğukkanlı olan, erkeğin gururunu çok kolay zedeleyebilen ve erkeğin kalbini kırmaktan ve hayatını mahvetmekten gram yüksünmeyen kadınları ne yapacağız peki? müge anlıyı bi aç bak bakalım senelerdir sürekli başkasından çocuk peydahlayıp o adamın çocuğu olmadığı yıllar sonra ortaya çıkan olaylardan geçilmiyor. o erkeklerin halini düşünen var mı hiç? bu tarz aldatılma olayları o kadar arşa çıktı ki birçoğu gözlerimin önünde oldu. çalıştığım yerde evli ve hamile olmasına rağmen eve erkek alan kızlar gördüm ben. boşuna kadınları masummuş gibi göstermeye çalışmaktan vazgeçin artık. siz meriçler bi bitmediniz artık.

    Üstad naptın öldürdün resmen





  • Bir konu sahibini daha blokladık, şükür.

  • Güzel yazı en azından bu cinayetlerin önlenmesi için kadınlara da tercih sorumluluğu yüklenmişsin. Bir de erkeklere de böyle bir rehber yapılmalı. Neticede her kadın da masum değil. Kendisi evlendiği halde başka erkeklere yazan, ısrarla kaçamak peşinde koşan, her aldatma fırsatını değerlendiren ve/veya sadece maddi çıkar-gösteriş peşinde koşan kızlarımızı da unutmamak gerek. Maddi çıkar ve gösteriş kendini bir şekilde belli etse de bu aldatılma durumu kolayca anlaşılamıyor. Bazıları gayet profesyonel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Her bu tip konu altında kadınların hatalarından bahsedilmesinden çok sıkıldım. Bu konu hataların yerildiği bir konu olarak açılmadı, bu dediğiniz gibi bir rehber. Eğer yazdıklarıma dair bir konu varsa tartışalım ama konuyu hemen kadınların hatalarına getirmeyelim lütfen, burada çoğunluk erkek olduğu için herkes kendini temize çıkartma peşinde, gelen cevaplardan da açıkça görebilirsiniz bunu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • babadol kullanıcısına yanıt

    Uzun uzun yazdığım mesaj vardı sildim gereksiz yere tartışma uzamasın diye.


    "Her bu tip konu altında kadınların hatalarından bahsedilmesinden çok sıkıldım." şu cümle ve açtığın konuyla çelişiyor. Zira konu, kadınların doğru-yanlış erkek seçimiyle alakalı. Bir kadının "yanlış erkek seçimi" de onun yaptığı hatalardan biri değil midir?


    Bazı cinayetler sadece katilin suçu olabilirken bazı cinayetlerin suçu çift taraflı hatta çok taraflı olabilir. Tabi ki cinayetin sebebi ne olursa olsun onu haklı çıkarmaz ama bir kesimi genelleyerek zan altına sokarken diğer kesimin hatalarını veya cinayetlerini görmezden gelmek de tarafsızlık değildir. Burada çoğunluğun kim olduğunun bir önemi yok. Yapılan genelleme bu forumun çoğunluk kitlesinden bağımsız olarak yapılıyor. Hiçbir basın ve yayın kuruluşu cinayet haberlerini verirken DH'nin kitlesinin çoğunluğuna bakmıyor, zaten cinayetler de DH'nin kitlesine göre işlenmiyor.


    Bu mesajı yazarken başka bir çelişki daha fark ettim. Konu kadınlar için rehberse neden erkeklerin çoğunluk olduğu bir platformda açılıyor. Bu rehberin hedefi erkekler değil ki. Kötü-yanlış erkek rehberi okuyunca doğru-ideal bir erkeğe mi dönüşecek?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Temmuz 2020; 15:28:30 >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Sondan başlayayım, burada yazmayı seviyorum, diğer platformlar ilgimi çekmiyor, makale de yazmadım zaten. Ben bir soruna dair fikirlerimi, bu soruna karşı yapılan hatanın sonuçlarını engellemeye çalışırken konuyu karıştırıp dağıttığınızın farkında mısınız? Burada akşama kadar bütün hataları oturup konuşalım, ama asla bu şekilde çözülmeyecek, kuru gürültü olarak dağılıp gidecek. Ama ben sorunun esas kaynaklarından birine değindim ve buna dikkat çektim, ne erkek geneline hitap ettim, ne de kadın geneline.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.