Şimdi Ara

Kafa Dengi insanları kolay bulmanın yolu var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar zorunlu hallerdeki yerler iş hayatı , üniversitesi gibi bir araya geldiğimiz insanları kendimiz seçmediğimiz yerlerde pek muvaffak olamıyoruz .

    Ben yalnız olmaya meyilliyim ama beraber aktivasyon içinde olacağım insanlarında var olduğu düşüncesindeyim ama denk gelemiyorum gibi . peki sizce en çok insan etkileşimli yerler neresi discord grupları gibi mesela.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 9 Ekim 2023; 21:33:58 >



  • Çok zor boşa uğraşma elindekinle yetinme tabi ulaşabildiğine ulaş. Çoğunun umrunda olmayacaksın. Çoğu için yanlış yer ve zamanda olacaksın. Çoğunu anlamayacaksın onlarda seni anlamayacak. En güzeli kötü yola meyilli olmayan ortak aktivite yapabildiğin birilerini bulmak. Kimsenin en sevdiği en iyi arkadaşı da olmaya çalışmayın yada öyle görmeyin kimseyi. Çünkü zamanı gelince soğuyacaksınız illa ki. Ne zaman sıkılsam yanımda birileri olsun isterim. Ne zaman birileri yanımda olsa yanlız kalmak isterim. Sıkılmama dersleri almak lazım sanırım çünkü çevre de etkileniyor bu durumdan ve otomatik soğuma oluşuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru düşünüyorsun. Bir tek bu konuda adım atman gerekiyor.


    Ben ne yapmayı seviyorum, benim gibi insanlar ne yapmayı sever diye düşün. O aktivitelere yoğunlaş. Üstünde bir de "görmeyi sevmediğim insanlar ne yapıyor" diye bak, onları yapma, o ortamlara girme.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.