Şimdi Ara

Kafam çok karışık 10bine kadar Gaming Laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar 10bin liram var ancak hangi laptopu alacağım konusunda kafam çok karışık 7-8bin lira civarına Acer Nitro 5ler göz kırpıyor diğer yandan 10bin hazır elimdeyken daha iyi bir ürün alayım diyorum.Tek istediğim beni uzun süre idare etmesi.
    Bir diğer muamma ise 15-17" ekran seçimi sizlerinde fikrini almak isterim.Yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen135 -- 1 Temmuz 2020; 10:15:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ekran seçimi öyle çok mobil değilsen 17.3 daha iyidir tabi benim düşüncem bu fakat ekran 17.3 inç almaya kalkınca hem fazla ürün yok hem de fiyat biraz oynayabiliyor bunu tamamen senin araştırıp içine sinen markayı tercih etmen gerekir.
  • Kesinlikle 17" ekrandan yanayım. Tabi fiyat artıyor. Ben de benzer bütçe ile notebook bakıyorum. Çok zorlayıcı oyunlar oynamadığım için MSI Bravo 17 modelini değerlendiriyorum. Keşke ekran kartı biraz daha güçlü olsaydı, hemen almıştım.

    Eğer performans benim için ön planda dersen, 15" alıp, ordan sağlayacağın finansmanla daha güçlü bir ekran kartı tercih edebilirsin. Oynayacağın oyunlar önemli bu noktada.
  • Arkadaşım elinde 10.000 nakit olması güzel.

    Eğer acil almak zorunda değilsen bekle derim yıl sonuna kadar neden mi ? Fiyatlar düşer diye değil çünkü fiyatların düşmesi neredeyse imkansız.

    En mantıklısı yakın zamanda çıkacak olan

    - 11.nesil işlemci
    - RTX 2060-2070 EKRAN KARTI
    - 500 GB NVMe M 2 SSD
    - 32 lik RAM

    Özellikleri olan bir model seçmek.

    Bunun için elinde ki paraya alabilmen neredeyse imkansızken yıl sonuna kadar biraz daha para biriktireblir vede uygun bir fiyat aralığına düştüğünde alabilirsin.Böylece aceleyle satın alıp her gün isyan etmek yerine içine sinen laptopu alıp uzun süre kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.