Şimdi Ara

Kafanın 19 yaşında dank etme sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben kolejden mezun birisiyim bilgi birikimim fazla olsada şuana kadar hiç kitap yüzü açmadım soruları hep mantık yürüterek çözdüm çoğu kişi kafamın çalıştığını söyler ama işte azim yok maalesef.

    Bu sene Anadolu univ emlak ve emlak yönetimi kazandım 2 yıllık ve, 3 4 tane dersten kalmama rağmen kafam dank etti bu bölümde boşu boşuna okuyorum !

    DGS yi düşündüm bizim bölümden sadece işletme ve alt bölümlerine geçiş var dgs ile, ama bizim okulda bi bölüm daha var YAPI DENETİM oda 2 yıllık ondan inşaat mühendisliğine geçiş var.

    Şimdi benim 1.5 yıl içinde yapı denetime yatay geçiş ordanda dgs ile İNŞ müh terfi etmem lazım.

    Biz ezelden beri müteahhitiz yokluktan gelme olsakta bu ara durgunluktan dolayı işlerimiz kötü satış yok yani anlayacağınız, işte benim kafamı dank ettirende bu oldu, yarın kimsenin ne olacağı belli değil kendimi garantiye alma ihtiyacı hissettim.

    Yani yurtdışında çalışmak için işletme okuyup yabancı dilmi kasmak lazım yoksa ne yap ne et kendini eve kapat mühendisliğe geçmi diyorsunuz.

    Ki ilerki yurtiçi inşaat ve ticaret kariyerimde işletmemi daha mantıklı olur yoksa mühendislikmi ?

    Not : yurtdışında çalışma ve yaşama sevdam tamamen günümüz türkiye sorunlarından kaynaklıdır yoksa ben çok meraklı değilim elin rusuyla aynı ortamda çalışmaya.







  • Sevdigin isi yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendislik geçmişten beri hedefin değilse, fizik ve matematik konularındada başarılı değilsen kesinlikle tercih etme. Örneğin mühendislik 1.sınıf 1.dönemde mat1 görürsün ama bu mat1 lisedeki mat1,mat2 gibi değil mat3'e eşit olur konular olarak. Sonrasında mat2 gelir, diferansiyel gelir,gelirde gelir. Fizik yada kimya seçtiğin bölüme görede başına bela olacak labları filan olacak, kesinlikle para için diyorsan seçme yani.
  • Zararın neresinden Dönersen kardır :) sana tavsiyem o okuduğun bolum bir boka yaramaz sen şimdi ailenle konuş o bölümü bırak senin gibi çocuk vardı bu forumda oda 2 yıllık okurken kafası Dank etmişti şimdi ODTÜ Elektirik elektronik okuykr hiç geç degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.